O zi în viața unei asistenți veterinari

O zi în viața unei asistenți veterinari

A asistenta veterinară ia o gamă largă de locuri de muncă de la recepționer, mai curat, îngrijitor, asistent chirurgical și anestezist, și chiar susținător emoțional, este o slujbă obositoare, dar este foarte plină de satisfacții. Iată doar o idee scurtă despre ceea ce facem într-o lucrare de zile, scrisă de Naomi Bosveld, asistentă chirurgicală senior RVN.

La începutul zilei Există multe lucruri care trebuie făcute, În primul rând, toți pacienții din spital sunt revizuiți de către medicul veterinar cu asistenții medicali și planurile sunt ajustate în funcție de modul în care pacientul a făcut peste noapte. Greutatea pacienților, TPR (temperatură, puls, rata respiratorie), aportul de apă și alimente, urinare și defecare sunt înregistrate, acest lucru se face 2-3 sau mai multe ori pe zi, în funcție de cât de critici sunt pacienții. Ele sunt verificate în mod constant pentru a vă asigura că sunt confortabile și curate în timpul zilei.

[Pulcquote-dreapta] Câteva zile pot fi cu adevărat dure, ați putea fi acoperite în urină de pisică, câine, mușcat sau zgâriat de pacienții speriați.[/ Pulcquote-dreapta]

Asistentele medicale vor fi apoi Pregătiți-vă pentru intervenții chirurgicale Pentru ziua în care acest lucru ar putea fi de la sterilizări simple și dentale, la intervenții chirurgicale mai avansate, cum ar fi intervenții chirurgicale ortopedice sau oftalmice. Zonele sunt pregătite cu kituri chirurgicale, instrumente, draperii, tuburi endotraheale, catetere intravenoase și lista continuă.

După ce pacienții la spital sunt soluționați pacienții cu chirurgie planificată sunt aduse de proprietari și asistenții medicali recunosc pacienții. Trecând prin formularele de consimțământ cu proprietarii și asigurându-se că sunt conștienți de procedura care se desfășoară pe animalul lor de companie în acea zi și riscurile implicate. După ce pacienții au fost admiși asistenții medicali vor plasa un cateter intravenos și vor lua sânge pentru orice teste de sânge care trebuie să fie difuzate înainte de intervenția chirurgicală, așa cum este solicitată de medicul veterinar. Acestea sunt apoi conectate Terapia fluidă să le hidrateze înainte de intervenția chirurgicală în acea zi, dacă este necesar.

După ce pacienții cu chirurgie se stabilesc, consultările de zi vor începe să vină în asistente medicale vor ajuta medicul veterinar în consultă, ajutând la restrângerea pacienților și va ajuta la pregătirea medicamentelor dacă oricare dintre pacienți să meargă acasă. De asemenea, pot fi necesare asistente medicale Educați proprietarii pe astfel de lucruri ca sterilizare, planuri de scădere în greutate, scalarea dentară și controlul parazitului. Asistentele medicale vor trebui să deschidă pacienții cu consultări, să explice medicamentele de acasă și să colecteze plăți.

Înainte de începerea intervențiilor chirurgicale, pacienții pot solicita un pre-medicamente, acest lucru este Ajutor cu gestionarea durerii, Această injecție este dată de asistente medicale sub supraveghere veterinară. Când pacientul este pregătit pentru intervenții chirurgicale, este dat un agent de inducție și pacientul va dormi, un tub endotraheal vor fi plasate și conectate la mașina anestezică. Asistenta va monitoriza rata respiratorii, ritmul cardiac, temperatura si tensiunea arteriala. Acest lucru este de a vă asigura că pacientul este stabil sub anestezie și orice ajustări care trebuie făcute pot fi făcute rapid menținerea pacientului în siguranță. Asistentele medicale vor clipi și vor pregăti chirurgical pacientul, atunci asistenta va ajuta rochia VET în sus. Asistentele medicale vor ajuta la deschiderea pachetelor de instrumente pentru veterinarii aseptic si ofera orice nevoie de VET in timpul operatiunii. După ce operația a fost finalizată, este vorba de asistentele medicale Monitorizați pacientul la recuperare Pentru a vă asigura că nu există complicații și se trezesc confortabil cu dureri minime.

Asistentele medicale vor fi apoi Curățați teatrul de chirurgie și instrumentele care au fost folosite pentru operație. Instrumentele sunt spălate, uscate înfășurate și autoclavete pentru a fi sterile pentru intervenții chirurgicale în ziua următoare.

După ce pacientul a fost monitorizat pentru câteva ore pentru a vă asigura că totul este bine, sunt gata să fie trimiși acasă la familiile lor. Când clienții vin în asistentul veterinar va explica ce trebuie furnizate îngrijirea la domiciliu și ce medicamente trebuie să fie date și când.

În timpul zilei, asistenții medicali veterinari vor conduce, de asemenea, teste de sânge / urină / fecale pentru consultări, luând raze X de pacienți, asistarea cu orice urgență în caz de urgență, cum ar fi cursa de căldură, lovit de mașină, convulsii, otrăvire etc. De asemenea asistarea cu eutanasia care este un lucru foarte greu de a face ființă emoțional cu familia, așa cum spun că ultimul lor la revedere pentru blănurile lor.

Unele zile pot fi foarte dure, Ați putea fi acoperit de urină de câine sau pisică, mușcați sau zgâriați de pacienți speriați, fără nici o șansă să meargă la toaletă sau să aveți pauza de prânz, având în vedere că la cezariană de urgență sau GDV care tocmai sa grăbit așa cum erați pentru a merge pentru a participa la propria zi de naștere. Dar văzând fețele familiilor fericite cu animalele de companie și îngrijirea pacienților și văzându-i să se recupereze, totul merită dificultăți. Nu mi-aș schimba slujba pentru lume și majoritatea asistenților medicali vor spune exact același lucru!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O zi în viața unei asistenți veterinari