Corpurile de 4 tineri au găsit în cele din urmă datorită câinilor de cadavru

Corpurile celor 4 bărbați dispăruți au fost localizați după cea mai mare manhunt în istoria recentă, datorită câinilor cadavrului.

De la dispariția a 4 tineri din Pennsylvania săptămâna trecută, eforturile de căutare au fost în curs de desfășurare pentru a le localiza și a afla ce sa întâmplat cu ei.

Tinerii, în vârstă de 19-22 ani, au dispărut pe sau în jurul 7 iuliea. Au fost luate eforturi uriașe de căutare.

Miercuri noaptea târziu la miezul nopții, a fost anunțată că trupurile fuseseră localizate pe un tract de localitate Solebury, îngropat într-un mormânt comun de 12 metri.

Joi, 20 de ani Cosmo Dinardo a mărturisit crimele, După ce a fost ținut în custodie pentru furtul mașinii una dintre victime. Dinardo a mărturisit "participarea sau comisionul" al uciderilor și a declarat autorităților în care au putut găsi organismele. El nu a dat nici un motiv pentru crimă.

În schimbul mărturisirii sale, Dinardo va fi cruțat pedepsei cu moartea, potrivit avocatului său.

Cei 4 tineri  au fost decan A. Finocchiaro (19), Thomas C. MEO (21), Jimi Tar Patrick (19) și Mark R. Sturgis (22) din județele și județele Montgomery.

Corpurile au fost situate numai după ce câinii de cadavru au fost aduși la proprietatea lui Dinardo. Acolo, au detectat mirosul corpului după spălarea proprietății de 90 de acri pestergrown.

Districtul avocat Matthew D. Weintraub spune că nu înțelege știința din spatele ei, ci că câinii au detectat mirosul trupurilor, chiar dacă au fost localizate la 12 ani și jumătate sub pământ.

Corpurile a 4 tineri au găsit în cele din urmă, datorită câinilor de cadavru
Districtul avocat Matthew D. Weintraub deține fotografiile celor 4 victime.
Fotografie: Clem Murray / Anchetă Daily News

Cum au detectat cainii cadavrele

Este o adevărată știință, potrivit lui Mark Hopkins, șeful lui Căutarea și salvarea mai mare a Philadelphiei. Hopkins subliniază, de asemenea, că este un pic de artă, datorită naturii sale interpretative.

Echipa Hopkins nu a fost implicată în această căutare specială. Dar are trei câini de cadavru instruit care au răspuns la mai mult de 100 de căutări pentru rămășițele umane în ultimii 40 de ani.

Hopkins speculează că mai mulți factori au contribuit la găsirea rapidă: abundența corpurilor, temperaturile de vară fierbinte, solul liber și probabil unele dovezi pe suprafața de deasupra site-ului mormânt.

Câinii au capabilități mirositoare care sunt sute de mii de ori mai sensibile decât cea a oamenilor.

Uman rămâne vs. Alții

Deci, dacă un câine greșite rămășițele unei veverițe sau a unei păsări pentru un om?

Asta nu se întâmplă. Nasul lor sunt atât de sensibili încât pot distinge cu ușurință diferențele de defecțiuni acide care apar în diferite specii.

Corpurile a 4 tineri au găsit în cele din urmă, datorită câinilor de cadavru
Autoritățile iau unitățile K-9 pe site.
Fotografie: Clem Murray / Anchetă Daily News

Caninele pot detecta organismele în locuri extrem de ascunse, în circumstanțe extraordinare. Chiar au fost cunoscuți pentru a recupera rămășițele care au peste 100 de ani. De exemplu, câinii localizează recent corpul unei persoane care făcea parte din 57 Lucrătorii irlandezi de cale ferată îngropați în tăierea lui Duffy. Acești oameni au pierit în anii 1830.

Tactica de formare dificilă

Împreună cu avantajul biologic al câinelui, manipulatorul câinelui joacă un rol la fel de crucial în procedură.

Handlerul trebuie să fie în formă fizică bună, să păstreze o minte deschisă, să poată urma ordinele și să se pregătească de două ori pe săptămână.

LEGATE DE: Câinii cadavr pot identifica acum mai precis rămășițele umane

Un handler trebuie, de asemenea, să aibă încredere în câine și să se asigure că câinele este semnalizat corect. Câinii semnalează o descoperire prin ședință, sărind pe manipulator sau la lătrat.

Formarea nu este ușoară. Manipulatori de a cumpăra mirosurile care stimulează mirosul de a descompune rămășițele umane. În plus, ele colectează eșantioane de sol din scenele de crimă pentru a fi utilizate în timpul formării (după ce scena crimei este eliminată).

Probele de sol sunt îngropate, ridicate, puse în apă și puse în beton. Câțiva câini caută exclusiv pe uscat, în timp ce alții pot căuta terenuri și apă. La fel ca uman, hopkins spune, unii câini nu-i plac bărcile.

Datorită abilităților lor incredibile de sniff, asociate cu această formare concentrată și dedicată, câinii de cadavru ca cei din acest caz sunt capabili să ajute autoritățile să detecteze organismele atunci când multe alte tehnici umane ar eșua.

În timp ce nimeni nu ar fi putut împiedica aceste crime, câinii din cauza au ajutat să se asigure că acest caz nu a fost rece.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Corpurile de 4 tineri au găsit în cele din urmă datorită câinilor de cadavru