Rețetă: unt de arahide și câini înghețați de banane tratează

Aceste tratamente de câine înghețate sunt o modalitate foarte bună Pentru a ajuta pupul tău să bată căldura în lunile de vară. Îi păstrez chiar și în timpul iernii pentru o gustare după exerciții fizice. Câinii noștri iubesc aroma de unt de arahide!

Făcându-ți propriul câine de casă nu este la fel de dificil ca și cum ai putea gândi. Cu un pic de cercetare pe Internet, puteți găsi un Rețetă ușor de făcut care utilizează ingredientele pe care probabil le aveți deja în cămară.

Când utilizați ingrediente pe care le selectați, puteți fi siguri că câinele de casă tratează că hrăniți Fido sunt sănătoși și în siguranță pentru el. Încercați să selectați cele mai bune ingrediente de calitate. Întotdeauna caut produse ecologice, toate naturale care nu sunt făcute cu materiale de umplutură sau ingrediente artificiale și culori.

Mai multe videoclipuri: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Unt de arahide și banane congelate câine tratează rețetă

Unt de arahide și banane congelate câini tratați rețeta

Ingrediente

  • 1/2 cană de iaurt simplu
  • 1/4 ceasca de unt de arahide cremoasa
  • 1 banana decojită
  • Splash de lapte (orice fel)
  • 1 linguriță de flaxă

Directii

Veți avea nevoie de un blender pentru această rețetă. Acești unt de arahide și câini înghețați de banane tratează doar 5 ingrediente și sunt extrem de simple de făcut.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați toate ingredientele la blender și amestecați până la netedă. Odată ce amestecul este amestecat, îl puteți turnați în matrițe. Folosesc o tigaie de separă de silicon, dar puteți folosi hârtii tradiționale de cupcake dacă doriți.

Folosesc tigaia de silicon deoarece tratamentele sunt ușor de îndepărtat o dată înghețate. Dacă utilizați hârtii de cupcake, vă recomandăm să utilizați hârtiile de folie și să le scoateți din congelator cu aproximativ 5 minute înainte de servire.

Lichidul îngheață hârtia și dacă încercați să o eliminați atunci când tratamentele sunt proaspete din congelator, veți lăsa o mulțime de hârtie blocată la tratament. Panul de silicon previne faptul că, de obicei, le puteți găsi doar pentru câțiva dolari la orice magazin de departament.

Rețetă similară: Frozen și câine de pupcakes tratează cu fructe și legume

Unt de arahide și banane congelate câini tratați rețeta

Odată ce tratamentele sunt înghețate, le puteți scoate din tigaie și le puteți pune într-un recipient etanș. Ei vor păstra în congelator timp de 8-10 săptămâni. De obicei, fac un lot mare (de 4 ori cantitatea de rețetă). Această rețetă produce aproximativ 6 tratamente de câini mari sau 10 câini mici / mijlocii tratează.

Eu fac un lot cvadruplu și le stochează într-un container mare. În felul că am suficient unt de arahide și câinele înghețat de banane tratează până la ultimele noastre trei pooches destul de mult timp. Salvează că trebuie să facă tratamente în fiecare săptămână sau două.

După cum menționez în ghidul meu video, puteți înlocui și alte suplimente pentru semintele de inexartare în această rețetă. FLAXSEED este o mare sursă de acizi grași omega-3 care ajută la pielea și haina sănătoasă. Dacă animalul dvs. de companie are un supliment diferit, cum ar fi glucozamina sau calciul, ați putea adăuga cu ușurință acest lucru și la rețetă.

Citiți următorul: Cum să faci tratează câini de casă - un ghid video instructiv

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: unt de arahide și câini înghețați de banane tratează