De ce gătesc pentru animalele de companie

Dr. Ruth Roberts DVM, CVA, CVH, CVFT

Ca un medic veterinar holistic, integrat, mi-am dedicat viața pentru a păstra animalele sănătoase, în cele mai sigure și cele mai naturale căi posibil. Deci, când am văzut mâncarea, pacienții mei mănâncă, de fapt, influențează sănătatea lor, am decis să fac ceva despre asta. De aceea am inventat Dieta originala Crockpet, o rețetă alimentară gătită la domiciliu pentru câini și pisici.

Acasă Gătitul este mai mult decât o modalitate de a arăta animalele de companie pe care le iubești. Alegerea atentă a ingredientelor și pregătirea rapidă și ușoară este de fapt cea mai bună modalitate de a preveni și trata bolile și bolile de companie.

Ce se ascunde în sacul ăla

Ingredientele care intră în mâncarea de animale de companie făcute din punct de vedere comercial pot fi înfricoșătoare. Multe mărci sunt făcute cu umpluturi, coloranți și ingrediente artificiale. Să nu mai vorbim de metodele de producție mai puțin reglementate, care duc adesea la contaminare.

Mai multe alimente comerciale de animale de companie sunt amintite tot timpul, după ce au făcut câini și pisici bolnavi. Salmonella, excesul de hormon tiroidian și chiar medicamentele de eutanasie au fost găsite în mâncare și conservată de animale de companie și chiar tratează, în toată țara.

Pentru un părinte mediconistar și de companie, aceste contaminanți nesigure nu sunt singura problemă cu alimentele comerciale pentru animalele de companie. Este vorba de multe dintre aceste alimente, în plus față de o selecție slabă de ingrediente, aceasta este problema. Vitaminele și substanțele nutritive esențiale sunt adesea lipsesc de la alimente kible și conserve, lăsând animalele de companie fără animalele, iar corpul lor nu pot să-i împiedice boala.

Câine pe iarbă

De ce ingredientele materiei

Cu toții vrem să ne asigurăm că animalele noastre sunt cele mai bune, cele mai sănătoase alimente disponibile. Dar ce înseamnă asta cu adevărat?

Ei bine, pentru început, vrem să ne asigurăm că niciunul dintre ingrediente nu va afecta iubitul nostru Furbaby. Acest lucru este cel mai ușor de făcut, atunci când puteți selecta ingredientele și să le pregătiți singur. Este greu să ai încredere în ceea ce iese dintr-o pungă, când nu știi unde a început totul.

Apoi, este important să știți că mâncarea animalului dvs. de companie își alimentează corpul în mod corespunzător, cu un echilibru complet. Informațiile nutriționale oferite pentru produsele alimentare comerciale sunt măsurate înainte de gătit. Prin procesul de gătit, micronutrienții vitali sunt adesea pierduți.

Folosind ingredientele potrivite din alimentele animalului dvs. de companie, nu numai că oferă un echilibru nutrițional bun, dar poate ajuta la prevenirea și vindecarea bolii. Alimentele sunt cele mai bune medicamente Natura trebuie să ne ofere. O dietă plină de legume sănătoase și carne curată este cea mai bună modalitate de a oferi corpului animalului dvs. de companie cu vitaminele și mineralele pe care trebuie să le rămână sănătoase.

Gătit lent pentru victorie

Adesea, părinții de companie se întreabă dacă dietele brute vor oferi aceleași beneficii ale unei diete gătite la domiciliu, cum ar fi dieta originala Crockpet. Răspunsul, din păcate, este "nu."

În timp ce întregi ingrediente ale majorității dietelor brute sunt cu siguranță un pas-up de la masina misterioasă a lui Kibble, ei vin cu câteva dezavantaje destul de groaznice. Riscul de boală datorată bacteriilor, cum ar fi Listeria sau Salmonella, este incredibil de ridicat în dietele crude. Mai multe alimente brute comerciale au fost reamintiți recent decât orice alt tip de alimente, datorită contaminării bacteriene.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă face să fugiți imediat, poate istoria poate împrumuta o mână. Adevărul este că câinii și pisicile au mâncat rămășițele și resturile gătite, deoarece invenția de foc. Ei au evoluat peste mii de ani care mănâncă alimente care fuseseră gătite, iar corpurile lor sunt adaptate la acea constantă.

Atunci când un câine sau o pisică consumă alimente crude, în special legume fibroase, corpul lor trebuie să lucreze foarte greu de digerat. Acest lucru duce adesea la probleme digestive și la alte probleme de sănătate ulterioare.

Gătirea mâncării animalelor de companie le face mai ușor pentru a digera, promovând absorbția acelor nutrienți OH-atât de importante care îi păstrează sănătoși. Un sistem digestiv sănătos este baza unui corp sănătos.

Cat mănâncă

Alimentele reale sunt vindecarea reală

Prin peste 28 de ani de practică, pot spune cu încredere că alimentele sunt cele mai bune medicamente disponibile pentru a ajuta animalele noastre de companie. Terapia alimentară este o practică foarte reală și eficientă, care utilizează proprietățile vindecătoare ale diferitelor alimente pentru a promova sănătatea. Adesea, când un animal de companie este bolnav, răspunsul la vindecarea lor poate fi găsit în examinarea dietei lor.

Terapia alimentară și practicile adecvate pot contribui la reducerea inflamației și pot promova reconstrucția celulelor sănătoase. Aceasta înseamnă reducerea, ameliorarea sau chiar eliminarea numeroaselor probleme de sănătate inflamatorii, cum ar fi alergii, artrită și cancer. Toate printr-o mâncare delicioasă că chiar și dragostea de animale de companie!

Acasă Gătit pentru animalele mele de companie îmi dă abilitatea de a ridica mâncarea care vor intra în dieta lor. Pot roti ingredientele sezonier, sau cât de des sunt necesare pe baza nevoilor lor de sănătate.

Este important să vă amintiți că terapia alimentară și gătitul la domiciliu ar trebui să fie folosite tot timpul, nu doar atunci când animalele noastre sunt rău. Hrănirea cea mai bună sănătate a animalului dvs. de companie, în mod regulat, va împiedica de fapt multe boli și boli prin susținerea unui sistem imunitar sănătos și susținerea organelor lor vitale.

Cea mai bună sănătate a animalului dvs. de companie este la numai câteva ore distanță!

În general, acasă gătit mâncarea animalului dvs. cu o rețetă echilibrată Dieta originala Crockpet este cel mai bun mod de a vă garanta că vă hrăniți animalul cel mai sănătos și mai sigur de pe planetă. Când gătiți mâncarea animalului de companie acasă, puteți fi siguri că nu există ingrediente misterioase sau potențial dăunătoare în castron. În plus, știi că le dai mâncare ușor de digerat și va promova cea mai bună sănătate posibilă. Cea mai bună sănătate a animalului dvs. de companie începe cu adevărat în castron și care poate începe chiar acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce gătesc pentru animalele de companie