Poți să-ți pictezi pooch-ul cu vopsea de câine, dar ar trebui?

Poți să-ți pictezi pooch-ul cu vopsea de câine, dar ar trebui

Uitați de îmbrăcarea caninei în costume drăguțe. Uitați de lupta de a lupta împotriva câinelui tău pentru a purta haine doar pentru ca el să-și piardă drumul de ieșire din costum. Acum puteți crea propria îmbrăcăminte decorativă cu ușurință prin utilizarea Petpaint.

Acest spray non-toxic de blană se face în mod specific pentru tovarășii noștri canini și este 100% în siguranță. Compania susține, de asemenea, că este aprobat veterinar. Petpaint se usucă în termen de 10 minute de la aplicare și nu va crea o mizerie pe mobila sau în casa ta.

Aceasta a făcut parte din terenul că fondatorul Abe Gerry folosit când a căutat unii parteneri pentru a-și ajuta produsul să se retragă într-un mod uriaș. El și-a luat invenția în rezervorul seriei populare de televiziune, Bazin cu rechini, unde a intrat în fața a cinci investitori bogați pentru a încerca să-l bâjbâi, să-i bâjbâi-roz și # 8221; într-o afacere.

Poți să-ți pictezi pooch-ul cu vopsea de câine, dar ar trebuiCumpărați prețul?

Un simplu 200.000 de dolari pentru o participație de 20% în companie. După scepticismul inițial al rechinilor, cineva "Lăsați câinii afară" # 8221; și a venit un pachet de pooches multi-decorate pentru a arăta produsul. Cu toate acestea, grupul a fost mai mic decât sau # 8220 colorat și # 8221; și au avut mai multe preocupări ca punctul de preț al unei singure cani ($ 9.99) și dacă A fost de fapt o piață pentru această invenție.

Gerry a rămas spre arme și a încercat să-și apere produsul, dar fiecare rechin a avut propriile motive pentru motivul pentru care nu a fost de la muncă și # 8216; Bow-wowed "din oportunitate. Adică, cu excepția pentru Barb Corcoran. Ea ia oferit Grand de 200 de dolari, dar dorea 60% din afacere.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Poți să-ți pictezi pooch-ul cu vopsea de câine, dar ar trebuiGerry o întoarse în jos și cu coada - între picioarele lui, a părăsit rezervorul. De atunci, deși afacerea a preluat și produsul sa extins în a fi utilizat în parade și petreceri. Petpaint face, de asemenea, un impact pe animalele de salvare, oferindu-le mai multă adoptabilitate prin adorabilitate artistică.

Petpaint a adăugat, de asemenea, la linia lor cu Doggy Dazzle Extensii pentru o distracție funky blană și chiar diamante și # 8221; care poate dormi orice loc de muncă Pooches. Chiar dacă nu aveți nici un fler artistic și încercați să încercați Puneți-vă câinele cu orice altceva decât scârțâit, Brandul PetPint are șabloane care vă va permite să utilizați diverse modele de bilă sport, arcuri, ancore pentru macho pooch și chiar cuvintele & # 8220; Adoptați-mă și # 8221; Pentru acei câini mai puțin norocoși care caută o casă pentru totdeauna.

Dacă nu sunteți sigur cum sau unde să începeți cu Petpaint, există chiar și câteva videoclipuri utile chiar pe site-ul lor, care vă pot ghida prin cea mai bună modalitate de a vă pulveriza blănurile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poți să-ți pictezi pooch-ul cu vopsea de câine, dar ar trebui?