Reteta: dog denul de ficat de pui deshidratat trateaza

Minutul am auzit cuvântul ficat, Mă gândesc instantaneu ewww! În timp ce nu poate fi lucrul meu preferat de a mânca, câinii iubesc ficatul. De fapt, sunt fanii mari de carne de organe în general. Are un miros puternic, atrăgător și un gust puternic care va conduce câinele sălbatic.

Nu numai că câinele dvs. va iubi să mănânce ficat, ci și o mulțime de beneficii nutriționale. Ficatul conține 10 până la 100 de ori nutrienții de carne musculară. Acesta va oferi câinelui dvs. cu vitamina A, proteine ​​și grăsimi sănătoase. Este o mare sursă de alți nutrienți, inclusiv:

  • cupru
  • niacin
  • fier
  • zinc
  • fosfor
  • B vitamines
  • Acizi grași omega-3 și omega-6 și alți aminoacizi

După cum puteți vedea, ficatul este unul dintre cele mai nutritive alimente pe care le puteți hrăni companionul canin. Deci, ce mai bine să-i dați o gustare sau o recompensă decât un tratat de câine de ficat de pui deshidratat?

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Dogul de ficat de pui deshidratat tratează rețeta

Dogul de ficat de pui deshidratat tratează rețeta

Înainte de a începe, un lucru de reținut este că veți găti aceste tratamente în cuptor pentru câteva ore, iar mirosul cărnii de organe vă va stinge casa.

Aceste tratate de câine cu unghi de ingredient sunt foarte simple de făcut. În timp ce le gătește este destul de consumatoare de timp, munca pregătit este ușoară. Și, singurul ingredient de care aveți nevoie este ficat de pui.

Puteți înlocui orice tip de carne de organe pentru ficatul de pui dacă alegeți.

Dogul de ficat de pui deshidratat tratează rețetaAm ales ficat de pui, deoarece sunt ușor de găsit la cele mai multe supermarketuri sau măcelări. De asemenea, ați putea înlocui plămânul, inima, rinichii, pancreasul sau orice alt tip de carne de organe pe care o puteți găsi. Poate fi de la un porc, pui, vacă sau orice alt animal.

LEGATE DE: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

În primul rând, preîncălziți cuptorul la 200 °.

Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, aceste tratamente de câini de pui de pui deshidratați sunt ușor de pregătit. Ficaturile de pui sunt destul de mici, dar dacă utilizați un tip diferit de carne de organe, este posibil să fie nevoie să o tăiați în bucăți mai mici (aproximativ 2 și # 8243; pătrate).

Dogul de ficat de pui deshidratat tratează rețetaPuneți bucățile de carne pe o foaie de cookie cu hârtie pergament. Apăsați fiecare bucată în jos cu o furcă până la aplatizată. Acest lucru va reduce durata timpului necesar pentru a deshidra piesele.

În funcție de grosimea cărnii, va trebui să gătiți acest lucru într-un cuptor de 200 ° timp de 3-4 ore - posibil mai mult. Veți ști când se termină, deoarece piesele vor fi complet uscate ca și carnea de vită.

Odată ce s-au răcit, le puteți hrăni imediat câinele dvs. Puteți stoca rămatul tratați într-un recipient etanș în frigider timp de 7-10 zile. De asemenea, puteți îngheța tratamentele într-un container etanș pentru depozitare până la 3 luni!

Citiți următorul: Care câine tratează veterinarii recomandă și de ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: dog denul de ficat de pui deshidratat trateaza