Abuz de câine: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Abuzul pe animale este unul dintre cele mai inimile lucruri din lume, iar câinii sunt cele mai frecvente victime ale cruzimii animalelor. Societatea umană a Statelor Unite a compilat statistici șocante ale abuzului animale - aproape un milion de animale sunt abuzate și chiar ucise anual și 64.5% din totalul medii-raportate Cazurile implică canini. Abuzul pe animale nu este limitat de granițele economice, socio-economice sau demografice. Abuzul, intenționat sau accidental, adesea coincide cu violența domestică.

Cu toate acestea, aceste statistici nu pictează întreaga imagine. Există o epidemie uluitoare a abuzului animal, deoarece atât de mult este nedeclarată. Animalele nu pot vorbi de la sine, adesea bolnavi, crud, profită de tăcerea lor.

ASCPA are a compilat o listă din legile fiecărui stat aplicabile cruzimii animalelor și astfel are Fondul de apărare juridică de animale, care raportează că începând cu luna martie 2014, toate statele au prevederi de crimă pentru abuzul pe animale. Din păcate, abuzul de câine se întâmplă peste tot în lume. Este responsabilitatea noastră, ca o comunitate de iubitori de câini, pentru a rezolva această problemă un câine la un moment dat.

Câine abuz

Câine abuz: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Când cineva vorbește în cele din urmă și avertizează autoritățile la ceea ce suspectează că este abuzul de câine, răspunsul este adesea rapid și decisiv. Animalele sunt luate de la proprietarii lor mult mai repede decât copiii provin de la părinți abuzivi. Spunând ceva dacă vedeți că ceva este atât de important. Poate fi singurul motiv pentru care un câine abuzat este salvat. Doar căderea unui vârf anonim poate Salvați viața a unui animal nevinovat.

Ce se întâmplă în continuare?

Odată ce animalele sunt luate de abuzatorii lor, li se acordă tratament medical și, dacă este posibil, au pus în sus pentru adopție. Din păcate, câțiva câini au fost atât de grav răniți încât nu pot fi adoptați și trebuie să fie eutanasiați. Și cei care nu sunt adoptați ar trebui să fie eutanasiați, de asemenea. Este o realitate tristă, dar inevitabilă în adăposturile de animale aglomerate și inferioare.

LEGATE DE: Să vorbim: Creșterea câinilor responsabili

Adoptarea unui câine abuzat înseamnă că sunteți angajat să îl ajutați să depășească efectele psihologice și fizice ale abuzului. Acest angajament este recompensat pentru tine, familia ta și câinele.

Comportamentul câinilor abuzați

Câinii abuzați vor acționa probabil diferit decât câinii neobișnuiți. Ei pot avea Probleme comportamentale Ca urmare a abuzului pe care l-au suferit. "Declanșatoare" sunt stimuli care provoacă un răspuns fiziologic și / sau psihologic din partea câinelui dvs. Dacă a fost condiționat să se aștepte la durere și să reacționeze agresiv atunci când vede anumite mișcări sau aude anumite cuvinte, ridicându-ți brațul, vorbind prea tare, făcând mișcări bruște și alte acțiuni aparent inofensive ar putea provoca o reacție adversă din noul animal de companie.

Dacă un câine este obișnuit să fie tratat într-un anumit mod, el poate acționa ca și cum abuzul continuă chiar și atunci când nu este. Lucrurile care nu ar declanșa frica în alți câini pot fi problematici pentru câinele dvs. adoptiv. Ar putea fi foarte pasiv și înspăimântător, să-și pună coada între picioare, ascunzându-se, ascunzându-se în spatele lucrurilor și coborârea când oamenii se apropie prea mult

Alți câini abuzați pot reacționează agresiv la anumiți stimuli, mai ales dacă au fost forțați să lupte. Dogfighting, un sport brutal și inuman, se bazează pe tactici abuzive pentru a condiționa un câine să devină vicios. Câinii instruiți în acea manieră pot fi încă într-o mentalitate "atac".

Câine abuz

Produse care vor ajuta câinele dvs. nou adoptat

Deoarece abuzul pe animale este atât de răspândit, ajutorul și asistența acordată proprietarilor care adoptă un câine abuzat este oferit de mulți indivizi și companii care au studiat Deficiențele psihologice suferit de câini abuzați. Ei au dezvoltat produse pentru a vă ajuta cu problemele comportamentale ale câinelui adoptat.

Câinii abuzați tind să aibă anxietate și / sau o teamă de întuneric, ceea ce face dificilă somnul lor. Bone de pat de culcare de 4 câini conține musetel, un agent antianxietate găsit în familia de plante Asteraceae, care vă va liniști câinele și îl va ajuta să doarmă noaptea. (Chamomilul este adesea folosit pentru a ajuta oamenii să sufere de anxietate, de asemenea.) Tratamentele sunt organice și libere de soia, aditivi, grâu, porumb și umpluturi.

LEGATE DE: Bazele de bază: De ce FIDO are nevoie de un pat de câine

Câinele dvs. trebuie să se simtă în siguranță și confortabil în împrejurimile sale, astfel încât tratamentul ar trebui să fie dat într-un mediu calm, pașnic. O pătură moale, o cameră liniștită, lumină de noapte și poate un ursuleț de pluș va fi suplimentele perfecte la aceste tratate de mușete. Un somn bun de lucru se întreabă pentru orice creatură, iar câinii nu fac excepție.

Destul de des, zgomote puternice, cum ar fi tunetul sau strigătul să declanșeze un răspuns de frică într-un câine abuzat. Vestii antiane s-au dovedit a scuti că frica prin aplicarea unei presiuni constante, ferme, calmând-o în același mod în care ținând mâna cuiva mângâie unii oameni anxioși. Vesta îi dă câinelui un sentiment de securitate, care îi ajută să-i cucerească temerile și să reacționeze mai puțin la acele declanșatoare.

Thundershirt oferă o vestă antiană care poate fi comandată direct de pe site-ul lor, de la alți comercianți cu amănuntul online și chiar se găsește în multe magazine de specialitate pentru animale de companie. Clubul american Kennel oferă, de asemenea, o vesta antiană. Consumatorii au fost impresionați de rezultatele celor două veste.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Mai presus de toate, un câine abuzat trebuie să se simtă în siguranță. Un tampon de încălzire în patul său îl va ajuta să se simtă cald și confortabil și îl poate ajuta, de asemenea, să doarmă mai bine. Un tampon de încălzire poate lua locul căldurii umane atunci când este necesar. Un tampon de încălzire foarte apreciat este K & H Producția de pat mai cald. Prin punerea acestui lucru în dvs câine, el va avea un loc cald, confortabil pe care îl poate strânge. Căldura este de asemenea relaxantă, care poate să calmeze un câine nervos.

Câine abuz

Când cumpărați un tampon de încălzire pentru câinele dvs., asigurați-vă că obțineți unul făcut în mod special pentru paturile de companie. Câinele dvs. nu poate dormi direct pe tamponul de încălzire. Are nevoie de așternut pe partea de sus, care poate fi un pericol de incendiu atunci când este folosit un tampon de încălzire pentru oameni.

Dacă aveți a câine care mestecă, un tampon de încălzire sau un cald de încălzire poate să nu fie o opțiune. Luați în considerare o lampă de căldură. Atât lampa cât și cablul sunt în afara patului câinelui dvs., ceea ce poate ajuta la descurajarea mestecului.

Poți face o diferență

Un comportament al unui câine se schimbă pe baza mediului său. În timp ce un câine care a fost abuzat în trecut poate sa dezvoltat anumite probleme comportamentale din cauza abuzului, acele comportamente problematice nu trebuie să fie permanente.

Adoptarea unui animal abuzat este eroic. Câinii abuzați au nevoie de o mână de ajutor și o voce pentru a vorbi pentru ei și prin adoptarea unuia și îngrijirea lui, schimbați viața unui animal pentru mai bine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Abuz de câine: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat