Rock star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor

Rock Star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor

Îmi place poveștile de celebrități care își împrumută faimosul față la o cauză bună. Este întotdeauna frumos să le vedem să-și folosească puterile pentru totdeauna. Pentru cei dintre voi care nu îl cunoști pe Jane Wiedlin, ea a făcut parte din trupa Infamous 80, Go-Go, și acum folosește statutul de celebru pentru a ajuta la salvarea câinilor în nevoie.

Russell Ruderman este un senator democratic din Hawaii. Statul Aloha poate fi cunoscut în întreaga lume pentru plajele sale frumoase de nisip, surfing excelent și peisaje incredibile, dar localnicii știu, de asemenea, că statul are o problemă severă cu cruzimea fata de animale. Wiedlin și Ruderman vă echipează pentru a încerca să răstoarne problema.

LEGATE DE: Câine abuz: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Rock Star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor

La cererea de la Wiedlin, Ruderman a propus facturile Senatului 2263, 2273 și 2270. Wiedlin sa mutat în Hawaii vara trecută și a realizat repede că trebuie făcut ceva pentru a ajuta animalele în nevoie. Ea crede asta Legile actuale nu sunt destul de stricte, și de aceea a înscris ajutorul prietenului ei senator ruderman.

Senatul Bill 2263 ar interzice creșterea și sacrificarea caninilor pentru consumul uman. De asemenea, ar modifica definiția "câine de companie" în legile statului pentru a include toți caninii în loc de cei care nu sunt crescuți pentru consum de către oameni, ceea ce este modul în care termenul este definit în prezent. Legile actuale oferă această lacună, ceea ce face foarte dificilă punerea în aplicare a legii pentru a urmări infractorii.

Wiedlin spune că, deși nu a asistat niciodată la cineva consumă carne de câine, a auzit că oamenii vorbesc despre practică și știe că este o problemă în stat. Directorul capitolului de stat al Societății Umane din Statele Unite raportează că primește aproximativ 5 apeluri pe an care sunt legate de consumul de carne de câine.

Regizorul, Inga Gibson, spune că dovezile pentru aceste afirmații sunt, de obicei, circumstanțiale și, de obicei, implică un anumit tip de Business Backyard, care, de asemenea, este greu de aplicat legile actuale. Noua lege ar face mai ușor ca oficialii să aplice regulile și violentul violatorilor.

Senatul Bill 2273 ar strânge legile existente de cruzime animale. Ar stabili o limită de trei câini adulți pe persoană. Dacă cineva deținea mai mult de trei câini adulți, ar trebui să obțină o licență de canisa. De asemenea, ar stabili reguli privind câinii permanenți de legare.

Printre altele, ar fi nevoie de acest lucru un tether trebuie să aibă cel puțin 10 picioare lungime. Această lege ar permite, de asemenea, autorităților să profite de animale de companie după infracțiunea de cea de-a treia penisare a cruzimilor animalelor. Proprietarii ar fi, de asemenea, plasați automat pe un registru județean al persoanelor care nu sunt improprii de câini.

Același proiect de lege ar necesita, de asemenea, o taxă de înregistrare de 20 de dolari pe câine și va stabili o scutire de taxe de trei ani este animalul de companie este spayed sau neutered. Al treilea proiect de lege se concentrează asupra ofițerilor de control al animalelor. Aceasta îi va cere să completeze un curs de formare creat de stat veterinar pentru a fi certificat.

Rock Star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor

Bill 2270 ar oferi, de asemenea, ofițerilor de control al animalelor autoritatea de a profita sau de a inspecta animalele care sunt suspectate că au fost abandonate, maltratate sau considerate a fi într-un mediu / situație nesigură. Atât Wiedlin, cât și Ruderman consideră că există unele probleme majore în Hawaii referitoare la cruzimea animalelor și speră că aceste facturi vor merge mult timp în rectificarea unor aspecte cele mai importante.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Ruderman a încercat să treacă mai multe alte facturi de cruzime animale în trecut, dar Wiedlin spune că aceasta este prima dată când se strecoară în politică. Rockerul deține mai multe pisici și câini pe care le-a adoptat formează grupuri de salvare locale și spune că nu a văzut niciodată mai multă cruzime a animalelor decât ceea ce a găsit când sa mutat în Hawaii.

Este obișnuit să vedem câinii pe insulele înlănțuite în afara sau trăind în canise în aer liber. Bineînțeles, vremea devine foarte caldă în Hawaii și mulți dintre câini nu au adăpostul sau resursele pe care trebuie să le existe în aceste condiții. Wiedlin a comentat, de asemenea, numărul de câini neîngrăriți și neutilizați că există pe insule.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rock star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor