Pasteriifx ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor

Pasterifefx ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor

Nu știu despre tine, dar îmi place companiile de sprijin care dau înapoi organizațiilor caritabile. Când îmi petrec banii, vreau să știu că cumpăr un produs de calitate, dar vreau să știu că banii mei merg la o companie de încredere care îi pasă de consumatori. Pamesitivfx este una dintre aceste companii.

Ei dau înapoi în numeroase moduri spre multe organizații caritabile diferite, iar cele mai recente eforturi ale companiei vor beneficia de Societatea Britanică Columbia pentru prevenirea cruzimii animalelor. Labe pentru o cauză este evenimentul principal de strângere a fondului BC SPCA în cursul anului, iar în acest an PasteriticaFX este un sponsor pilot pentru plimbare și nu numai că va intra într-o echipă în acest eveniment, ci încearcă să strângă fonduri pentru cauză până în ziua mers pe jos.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Anul trecut, BC SPCA a efectuat aproape 9000 de noi cruzime pentru investigațiile animalelor. Din păcate, numărul continuă să crească în fiecare an. Donațiile către organizație ajută la finanțarea aplicării legilor de cruzime animale și a programelor de prevenire a cruzimilor și a educației. Sub bannerul labe pentru o cauză, mai multe plimbări se întâmplă în toată lumea din British Columbia în timpul evenimentului și toate culminează în Parcul Stanley, evenimentul Vancouver pe 13 septembrie.

Pasterifefx ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor

PawsitivFX este o companie canadiană care este dedicată îmbunătățirii sănătății și fericirii noastre Animale de companie iubite. Produsele lor sunt făcute cu ingrediente naturale 100% care sunt sigure și sănătoase pentru animalele de companie, precum și durabile pentru mediu. Durabilitatea este o problemă imensă în industria animalelor de companie chiar acum, așa că întotdeauna caut produse care utilizează ingrediente durabile.

Odată cu creșterea populației umane și animale de companie, nu există nici o îndoială că resursele noastre vor ieși în cele din urmă dacă vom continua să le folosim așa cum facem acum. Companiile cum ar fi PawsitivFX sunt la fel de preocupate de mediul nostru ca și cu animalele pe care produsele lor le ajută. Cred că cu siguranță spune ceva despre caracterul unei companii când merg deasupra și dincolo de a-și face produsele cele mai bune pe care le pot fi.

LEGATE DE: Op-eut a depășit și probabil depășită

Pe 13 septembriea, PasteriiFX va avea un cort personal cu membrii echipei lor, care vor da eșantioane de produs la labe pentru o plimbare pentru o cauză și vor oferi publicului posibilitatea de a introduce un desen pentru a câștiga un pachet fantastic de mărfuri fantastice. Compania va găzdui, de asemenea, unele distracții și jocuri pentru evenimentul de toate vârstele.

Pasterifefx ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor

În prezent, linia lor de produse este formată din toate balsamele naturale pentru "labele fericite", "labele puternice" și "boturile fericite."Paws fericit este special formulat pentru a calma labele uscate, crăpate, crăpate sau brute. Ajută la prevenirea iritației, menținerea sănătății law și hidratează plăcuțele picioarelor câinelui. Picioare puternice vă protejează labele animalului de pe tot felul de tot felul teren accidentat inclusiv terenul fierbinte, zăpadă rece și gheață, teren stâncos și sare. Boturile fericite sunt formulate pentru a vă oferi câinele cu ușurință dintr-un nas uscat, crăpat și crăpos. Este, de asemenea, neschimbată, astfel încât nu va copleși puiul tău. Compania va elibera un purici și va bifați șamponul și balsamul în curând.

Dacă vă sapa puțin mai adânc în fundalul companiei, veți găsi că ei dau înapoi și multe alții. Programul lor "dând înapoi" oferă 25 de cenți din fiecare staniu de 2 uncii și 10 cenți din fiecare .25 uncie tub de balsam pe care le vând la caritate. Caritățile pe care le partenează cu Fundația Cesar Millan, Fondul internațional pentru bunăstarea animalelor și, bineînțeles, BC SPCA.

În acest an, scopul companiei este de a dona 20.000 de dolari pentru cauză și dacă doriți să le ajutați să ajungă acolo, puteți să donați prin dedicat lor Pagina de strângere de fonduri Pentru labe pentru un eveniment de cauză. Dacă numai fiecare companie de producție ar fi atât de îngrijită! Nu este adesea că vedeți un producător major care face atât de mult pentru a da înapoi comunității care le sprijină, indiferent dacă este comunitatea umană sau comunitatea caninină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pasteriifx ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor