Supermarketuri și magazine de animale de companie în lupta venezuela pentru a păstra rafturile stocate

Supermarketuri și magazine de animale de companie în lupta Venezuela pentru a păstra rafturile stocate

O criză economică din Venezuela este greu pentru magazinele de animale de companie, magazinele departamentelor și magazinele de produse alimentare pentru a-și păstra rafturile stocate cu alimente și medicină pentru animale de companie. Această lipsă de alimente forțează proprietarii de animale de companie să-și întindă consumabilele și rația mancarea ei își hrănesc animalele de companie. Cumpărătorii s-au confruntat cu linii lungi și lipsite de produse cum ar fi hârtie igienică și făină de porumb pentru o vreme, dar greutățile economice începe să afecteze drastic piața alimentară a animalelor de companie.

Combinația unui model economic condus de stat, asociat cu prețurile de petrol care se încadrează a părăsit Venezuela, o țară implicată în organizarea țărilor exportatoare petroliere (OPEC), cu lipsuri de produse durabile. Proprietarii de animale de companie se simt acum ciupit că producătorii de alimente pentru animale de companie au trebuit să încetinească sau să oprească operațiunile din cauza lipsei de fonduri a importa materii prime cum ar fi porumbul de soia și alb. Chiar și forțele de poliție sunt obligate să se alimenteze pentru ofițerii instruiți K9.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Hrană pentru animale de companie nu este o opțiune pentru majoritatea oamenilor. Puiul și carnea de vită sunt, de asemenea, în cantități mici și sunt prea scumpe. Ingredientele uscate comune, cum ar fi cerealele sunt și în cantități mici. Un cumpărător a spus o stație de știri locale că, dacă ea se scurge din alimente câine, ea va începe să-și hrănească orezul de companie și morcovi. Nu este cel mai rău lucru de a hrăni un câine, dar cu siguranță nu va avea o dietă echilibrată dacă asta e tot ce poate mânca.

Supermarketuri și magazine de animale de companie în lupta Venezuela pentru a păstra rafturile stocate

Divizia Venezuerala a Purina, care este deținută de gigantul elvețian Nestle, spune că reduc varietatea produselor alimentare pentru animale de companie pe care le produc în prezent pentru a-și maximiza materiile prime rare și pentru a continua să furnizeze piața cu mult mai necesar produse. Compania declară că producția lor locală sa întors la capacitate maximă după ce deficitul de materii prime le-a forțat să-și înceteze producția la începutul acestui an.

Un lider al Uniunii pentru protin-Proagrom, producătorul principal al țării de hrană de pui, a anunțat într-o declarație că produc intermitent în acest moment din cauza lipsei de materii prime. Lipsa alimentelor pentru animale de companie nu afectează doar proprietarii de animale de companie. De asemenea, face dificilă adăposturi și organizații de salvare Pentru a găsi familiile adoptive și adoptive pentru animalele în îngrijirea lor. De asemenea, numărul de animale de companie abandonate este în continuă creștere.

Familiile care nu își pot permite să-și păstreze animalele de companie le transformă în adăposturi sau le abandonează pe străzi. Multe familii emigrează, de asemenea, din țară și își părăsesc animalele de companie în urmă. Devine imposibil ca adăposturile și salvarea să țină pasul cu nevoia tot mai mare.

Supermarketuri și magazine de animale de companie în lupta Venezuela pentru a păstra rafturile stocate

Potrivit unui raport care a fost realizat de guvernul Venezuela, există cel puțin 26 de articole de îngrijire personală și 15 articole alimentare care sunt in stoc limitat sau complet indisponibil în țară. Lipsa alimentară actuală face parte din problema continuă pe care a creat-o Nicolás Maduro.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune alimente pentru câini pentru câini adulți în 2015

Administrația continuă să creeze tulburări socio-economice în țară care a avut o dată o economie în plină expansiune. De exemplu, doar anul trecut, un deficit de produse lactate a provocat mai multe companii venezuelean de înghețată să se închidă în timpul înălțimii sezonului lor.

Statul economic al țării continuă să scadă, forțând mulți proprietari de animale de companie să aleagă între hrănirea animalelor de companie și să-și hrănească familiile. Fără o schimbare majoră în viitorul apropiat, tot mai multe animale de companie vor continua să fie abandonate și tot mai multe adăposturi vor fi scoase din afaceri. Este posibil ca unii emigranți să-și ia animalele de companie cu ei, dar este puțin probabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Supermarketuri și magazine de animale de companie în lupta venezuela pentru a păstra rafturile stocate