Abuzorii de animale vor fi acum înregistrați la fel ca infractorii sexuali

Noile legi din unele orașe și state vor înregistra acum abuzatori de animale la un registru, care este un avantaj urgent pentru drepturile animalelor în Statele Unite.

Statul Tennessee este primul și singurul stat de a avea un registru al abuzului de animale și stabilesc un precedent imens.

Tampa Bay (Florida), județul Cook (Illinois) și New York City (New York) au decis să urmeze exemplul din Tennessee și, de asemenea, să adopte registrele de abuz animale.

Acest lucru va ajuta entitățile precum adăposturile animalelor, magazinele de animale, medicii veterinari și mulți indivizi să se asigure că animalele nu o fac în mâinile abuzatorilor.

Autoritățile citează o corelație puternică dintre abuzul pe animale și violența umană la om ca motiv pentru care acest registru va fi un lucru bun.

Toți ucigașii în serie încep prin torturarea animalelor, iar mulți oameni care abuzează în mod regulat animalele de companie abuzează și soții sau copiii lor.

LEGATE DE: Abuzul de câine - Să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Astfel, aceste registre vor servi în mod eficient pentru a începe să protejeze oamenii la fel de mult ca și protecția animalelor prin identificarea indivizilor violenți și eliminarea oportunităților de a-și răni pe alții.

Abuzorii de animale vor fi acum înregistrați la fel ca infractorii sexuali

Numai în Statele Unite, 1,920 de cazuri de abuz de animale sunt raportate in fiecare an. Acesta este doar numărul raportat. Multe dintre aceste abuzuri și crime nu sunt niciodată descoperite sau urmărite de către o persoană.

Situația mai ideală ar fi dacă toate cele 50 de state au avut un registru al abuzului de animale, astfel încât doar un registru necesar să fie consultat de oricine avea nevoie de un astfel de lucru. Cu toate acestea, acesta este un prim pas mare în direcția cea bună.

Orasele suplimentare sau statele întregi consideră propriile registre de abuz animale, inclusiv Oregon, Washington, Massachusetts, Connecticut, New Jersey și Texas.

Registrul este un proces foarte ușor. Oricine are voie să solicite accesul la listă și trebuie să meargă doar la orice birou județean local pentru ao obține. Acestea vor vedea detalii, cum ar fi numele complet al infractorului, fotografia, data de condamnare și criminalitatea specifică (criminalitatea) comise.

Dacă este condamnat pentru abuzul pe animale în state și orașe cu registre, infractorii trebuie să furnizeze o fotografie, orice aliasuri pe care le duc și plătesc, de asemenea, o amendă de 50 de dolari pe partea de sus a acesteia. Refuzul de a face acest lucru poate duce la o pedeapsă de închisoare de până la un an sau o amendă de până la 1.000 de dolari.

Societatea noastră devine din ce în ce mai conștientă și, prin urmare, mai puțin tolerantă la abuzul pe animale. Noile legi sunt luate în considerare și adoptate în toată țara pentru a pedepsi pe cei care abuzează și neglijează animalele de companie, iar unele dintre aceste crime au devenit chiar o crimă.

Aceste registre încearcă să meargă un pas mai departe și în loc să pedepsească abuzul, încearcă să împiedice abuzul să apară cu totul.

Încurajați factorii de decizie locali să ia în considerare registrele pentru orașul sau statul dvs!

Citiți următorul: 5 semne psihologice și comportamentale de abuz de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Abuzorii de animale vor fi acum înregistrați la fel ca infractorii sexuali