10 Cele mai bune organizații de caritate animale din 2019

10 cele mai bune organizații de caritate animale pentru a sprijini

Doriți să vă ajutați, dar nu sunteți sigur care merită banii tăi câștigați. Cu atât de multe organizații de caritate animale de a alege, poate fi dificil de știut care sunt vrednici de donațiile dvs., în special atunci când unii Rulați întreprinderile cu adevărat umbrite. Programul nostru de premii de top Dog Tips Editorial a petrecut multe ore pentru a alege 10 dintre cele mai bune organizații de caritate de animale din 2019 demn de sprijinul dvs.

Criterii de selecție pentru cea mai bună listă de caritate animală

Caritățile de animale enumerate mai jos (în nici o ordine particulară) au fost selectate pe baza unui număr de criterii, inclusiv serviciul pe care îl furnizează, etica pe care o susțin și cât de eficient își folosesc donațiile patronului, precum și ratingul lor global Charitynavigator.Org, Un site web care oferă informații pertinente privind organizațiile de caritate la nivel mondial.

Alte criterii de clasificare pentru cele mai bune organizații de caritate animale se bazează pe factori precum datele financiare, responsabilitatea carității animalelor, transparența carității, performanța programului, compensarea financiară a capetelor de caritate și modul în care caritatea se compară cu organizațiile similare.

Caritățile de animale de mai jos le utilizează propriile resurse și oamenii să conducă caritatea și să strângă bani din diferite surse legitime. Ca și în cazul oricărei alte caritate legitime, este ușor să verificați unde provin fondurile și cum sunt cheltuite toate aceste fonduri. Nici una dintre activitățile lor nu este ascunsă și organizațiile de caritate mențin o transparență completă.

În comparație, aceste cele mai bune organizații de caritate de animale diferă de cele nelegitime prin faptul că echipa noastră nu a reușit să găsească nici un steaguri roșii: nici o gestionare greșită a personalului sau a fondurilor, nici un nume de schimbare, nici semne de fraudă sau activități ascunse care sunt greu de urmărit, nu a interzis Practici, fără procese sau reglementări strict forțate în caritate de către guvern sau de stat, aplicate organizațiilor de caritate sau membrilor consiliului lor.

Programul de premiere Dog Dog Sfaturi
Cele 10 cele mai bune organizații de caritate animale din 2019

Paws Chicago - Cele mai bune organizații de caritate animale din 2018

Paws Chicago

  • Site-ul web: Pawschicago.Org
  • Scop / slogan: Animalele de companie merită salvate

Top 10 Cartități Animale - Paws ChicagoPaws Chicago este cea mai mare organizație fără ucidere din orașul Chicago. Scopul lor este de a reduce animalele de companie fără adăpost prin găsirea și implementarea de soluții menite să reducă și, eventual, să elimine câte animale sunt eutanasiate anual. Fondată în 1997, labe Chicago a influențat orașul atât de mult încât populațiile de companie fără adăpost eutanizate pe an au scăzut cu 80%.

În calitate de companie, labe Chicago este foarte transparentă în finanțele lor, iar majoritatea finanțării lor sunt rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și evenimentelor de strângere de fonduri. Aproximativ 66% din veniturile totale pentru laws Chicago merge pentru a acoperi cheltuielile companiei direct ca și înregistrările IRS.

Paws Chicago este una dintre cele mai bune organizații de caritate de animale preferate pentru eforturile de strângere de fonduri. Acestea desfășoară în permanență evenimente speciale, concursuri și programe care educă atât publicul larg despre îngrijirea animalelor, cât și pentru a strânge fonduri pentru facilitatea lor. În plus, trebuie menționat faptul că impactul lor asupra comunității locale a fost uimitor.

Ghidul Israelului Centrul de câini pentru orb - cele mai bune organizații de caritate animale din 2018

Israel Ghid Centrul de câine pentru orb

  • Site-ul web: israelguidog.Org
  • Scop / slogan: Îmbunătățirea calității vieții pentru oameni orbi

Top 10 Caritate animală - Ghidul Israelului Centrul de câine pentru orbGhidul Israelului Centrul de câine pentru orb este unul dintre cele mai bune cele mai bune organizații de caritate de animale acolo. Construit în 1991, Israel Guide Centrul de câini pentru călători orb, ghidul câinilor care ajută orbii din Israel să fie mai mobil și independent, astfel încât să poată avea o calitate îmbunătățită a vieții. În 2013, organizația a crescut, de asemenea, pentru a oferi câinilor de însoțitori pentru persoanele speciale, inclusiv cele cu PTSD și autism.

În calitate de companie, IGDCB este foarte transparentă în finanțele lor, iar majoritatea fondurilor lor sunt rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și evenimentelor de strângere de fonduri. Din banii ridicați de IGDCB anual, aproximativ 93% merge direct la cheltuielile de organizare conform înregistrărilor IRS.

Ne place Centrul de Dog Guide Israel pentru caritatea orb din mai multe motive, dar cel mai mult pentru transparența lor ca o companie caritabilă, responsabilitatea lor ca o caritate și responsabilitatea lor financiară atunci când vine vorba de alocarea fondurilor lor.

Liga pentru bunăstarea animalelor - cele mai bune organizații de caritate animale

Liga pentru bunăstarea animalelor

  • Site-ul web: LFAW.Org
  • Scop / slogan: Alegeți NO-Kill. Alegeți liga.

Top 10 organizații de caritate animală - Liga pentru bunăstarea animalelorLiga pentru bunăstarea animalelor este un non-profit finanțat privat, care este dedicat acordării de îngrijiri pierdute, nedorite și neglijate de pisici și câini în mai mare Cincinnati. Ei fac acest lucru oferind un adăpost de animale fără ucidere, precum și prin educarea publicului în alegerile responsabile pentru îngrijirea animalelor de companie. Fondată în 1949, Liga pentru bunăstarea animalelor rulează unul dintre cele mai mari adăposturi fără ucidere din zona Cincinnati.

În calitate de companie, Liga pentru bunăstarea animalelor este foarte transparentă în finanțele lor, iar majoritatea fondurilor lor sunt rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și evenimentelor de strângere de fonduri. Din cele mai recente date IRS puse la dispoziție de LFAW, cheltuielile lor anuale depășesc veniturile anuale totale, dar continuă să ridice finanțarea și conștientizarea.

LFAW se află pe lista noastră de cele mai bune organizații de caritate de top pentru a sprijini acest an nu numai datorită responsabilității, responsabilității și transparenței, ci și pentru că nu se concentrează doar pe salvare; ei promovează, de asemenea, îngrijirea responsabilă a animalelor de companie pentru a face o diferență în curs de desfășurare în comunitate.

Ultima șansă pentru animale - cele mai bune organizații de caritate animale

Ultima șansă pentru animale

  • Site-ul web: lcanimal.Org
  • Scop / slogan: Alimentarea suferinței și exploatării animalelor

Top 10 organizații de caritate animale - Ultima șansă pentru animaleUltima șansă pentru animale a fost înființată în 1984 cu o misiune de a proteja animalele din durerea provocată de oameni din cauza exploatării și a suferinței forțate. Ei au răspândit conștientizarea diferitelor metode utilizate pentru a exploata animalele (inclusiv testarea și experimentarea pe animale) prin programe educaționale care informează publicul larg cu privire la importanța de a face alegeri informate ale stilului de viață.

Ca o companie, ultima șansă pentru animale este foarte transparentă în înregistrările lor financiare. Din veniturile lor anuale totale, marea majoritate a fost obținută din contribuții, granturi și cadouri, precum și prin campanii federalizate. Potrivit ultimelor date disponibile din LCA și IRS, cheltuielile lor anuale au depășit veniturile anuale cu doar sub 37%. Deși nu este deosebit de bun de bun augur din punct de vedere al afacerii, acest lucru arată că dedicarea LCA de a lupta pentru cauza lor.

LCA este o mare cauză caritabilă și una dintre cele mai bune organizații de caritate de animale acolo pentru că își folosesc resursele pentru a face tot ce pot pentru a răspândi gradul de conștientizare a cruzimii animalelor, depășind mediul "cumpăra doar produse prietenoase animale" slogan. LCA continuă să-și educe cu adevărat consumatorii cu privire la impactul alegerilor lor de stil de viață conștient prin arătarea, spuneți și exemplificarea.

Poate face canini master logo-înregistrat copie

Poate face canini

  • Site-ul web: Can-DO-CANINES.Org
  • Scop / slogan: Câinii noștri de asistență aduc lucruri uimitoare

Top 10 organizații de caritate animale - pot face caniniPot face canini a fost încorporată ca conexiune de câini de companie în 1987 și au fost dedicate câinilor de formare cu abilitățile necesare persoanelor cu dizabilități de a avea o calitate mai bună a vieții. Câinii pe care îi antrenează sunt furnizați clienților care nu au nevoie de nici o taxă. În plus, pot face canini să lucreze cu adăposturi locale pentru a instrui câinii de adăpost ca câini de asistență și lucrează cu închisoarea federală Federală Waseca și cu închisoarea de stat Fairbault pentru Programe de formare a câinilor.

Ca și cum ar fi caritabilitatea și susținerea comunității ca o companie poate obține, pot face canini este, de asemenea, extrem de transparentă cu cele financiare. Cea mai mare parte a finanțării lor este rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și campaniilor federalizate. 86% din veniturile caninei se îndreaptă direct către cheltuielile companiei anual în conformitate cu cele mai recente date puse la dispoziție conform IRS.

Pot face canini este o recunoaștere de caritate din cauza eforturilor lor de a asigura persoanei care au nevoie fără taxă. Prin instruirea câinilor de servicii și oferindu-le persoanelor cu dizabilități, CDC îmbunătățește calitatea vieții multor și merită un loc pe orice listă de cele mai bune organizații de caritate de animale acolo.

Redover - Cele mai bune organizații de caritate animale

Redover

  • Site-ul web: Redover.Org
  • Scop / slogan: Aducerea animalelor de la criză la îngrijire.

Top 10 organizații de caritate animale - RedoverRed Rover este o organizație caritabilă multi-fațetă care ajută animalele și proprietarii de animale de companie în criză. Programul Respondenților Redover asigură că animalele de companie deplasate de dezastrele naturale sunt adăpostite, îngrijite și se reunite cu proprietarii lor. Ei de asemenea, salvarea animalelor care sunt implicate în situații de îngrijire, abuz și cățeluș.

Programul cititorilor Redover este conceput pentru a educa copiii despre legătura cu animalele umane prin povestiri și discuții conexe. Programul de Relief Redover este conceput pentru a oferi proprietarilor de animale de companie atât cu îndrumări în îngrijirea asistenței lor de companie, cât și pentru asistența financiară atunci când este necesar pentru a obține o îngrijire veterinară urgentă.

Ca o companie, Redover este foarte transparentă în finanțele lor și cea mai mare parte a finanțării lor provine de la contribuții, daruri, subvenții și taxe de membru. Conform celor mai recente înregistrări IRS disponibile pentru Redover, compania a scos mai mult cheltuieli în cursul anului fiscal decât au adus venituri. Din nou, acest lucru nu poate fi un mare model de afaceri din punct de vedere capitalist, dar arată o adevărată dedicare pentru a ajuta animalele și proprietarii lor.

Redover este ceva puțin diferit atunci când vine vorba de cele mai bune organizații de caritate de animale enumerate aici, deoarece există multe sucursale organizației lor și specializați în diferite domenii. Ceea ce ne place cel mai bine despre ei este ca ei nu se concentreze doar pe animalele de companie fără adăpost; ei privesc, de asemenea, proprietarii de animale de companie în criză cu propriile animale iubite.

Fondul de apărare juridică a animalelor - cele mai bune organizații de caritate animale

Fondul de apărare juridică a animalelor

  • Site-ul web: Aldf.Org
  • Scop / slogan: Câștigarea cazului împotriva cruzimii

Top 10 organizații de caritate animale - Fondul de apărare legală a animalelorFondul de apărare a animalelor de animale a fost fondată de un grup de avocați în 1979, cu ideea de a impune mai bine legile curente anti-cruzime ale animalelor, precum și deținând persoane responsabile de îngrijirea umană a animalelor din America. Cu peste 100.000 de membri și sute de avocați de drept de animale, Aldf lucrează în mod continuu pentru a avansa acoperirea protectoare a animalelor în conformitate cu legislația actuală pentru a oferi asistență juridică gratuită procurorilor în cazuri de cruzime și pentru a educa publicul în ceea ce privește legea privind cruzimea animalelor.

În calitate de companie, fondul de apărare juridică animală este destul de transparent în finanțele lor și aproape toată fondurile lor este rezultatul contribuțiilor, cadourilor și granturilor. Conform celor mai recente date disponibile de la ALDF și IRS, doar peste 72% din veniturile anuale ale companiei au fost la cheltuielile companiei, lăsând un exces de 28% pentru anul.

Aldf este o necesitate și ar trebui să figureze pe orice listă de caritate cele mai bune din cauza eforturilor lor de a deține abuzatori de animale responsabili de acțiunile lor. Prin aplicarea legilor umane la tratamentul animalelor și de a lucra pentru a le consolida, Aldf joacă un rol semnificativ în descurajarea cruzimii animalelor în viitor.

Fundația medicală veterinară americană - cele mai bune organizații de caritate animale

Fundația medicală veterinară americană

  • Site-ul web: avmf.Org
  • Scop / slogan: Dedicat dezvoltării resurselor pentru a avansa știința și practica medicinei veterinare.

Top 10 organizații de caritate animale - Fundația medicală veterinară americanăFondată în 1963, Fundația Medicală Veterinară Americană este o ramură a Asociației Medicale Veterinare Americană al cărei scop este de a avansa domeniul medicinei veterinare (atât în ​​știință, cât și în practică) într-un efort de îmbunătățire a medicinei animale și umane. Acest lucru se face prin cercetare, servicii, educație și advocacy. Prin finanțarea acestor programe, AVMF îi ajută pe medic veterinari să ajute animalele.

Ca una dintre cele mai mari și mai vechi organizații medicale veterinare la nivel global, AVMF este considerabil transparentă în ceea ce privește finanțele lor, iar majoritatea finanțării acestora sunt rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și organizațiilor conexe. Conform celor mai recente înregistrări disponibile de la AVMF și IRS, AVMF alocă aproximativ 87% din veniturile lor anuale față de cheltuielile companiei pe an.

Ceea ce ne place despre AVMF? Fără AVMA și caritatea lor susținută, niciunul dintre noi nu ar avea acces la îngrijirea veterinară profesională pentru animalele noastre de companie în Statele Unite. Prin promovarea cercetării și sprijinirii veterinarilor din întreaga națiune, AVMF este dedicat oferirea animalelor de companie cu grija de care au nevoie și merită, astfel este una dintre cele mai bune organizații de caritate pe animale pe care nu ar trebui să le simți rău pentru susținerea acestui an.

Puppies în spatele barelor - cele mai bune organizații de caritate animale

Puppies în spatele barelor

  • Site-ul web: Puppiesbehindbars.COM
  • Scop / slogan: Instruirea deținuți pentru a ridica câinii de serviciu pentru veteranii răniți și detectarea explozivă a canininelor pentru aplicarea legii

Top 10 organizații de caritate animale - Puppies în spatele barelorPuii din spatele barurilor este o organizație de instruire a câinilor de servicii care pregătește deținuții de la închisoare pentru a crește câini de serviciu viitor pentru veterani răniți de război. Câinii lor sunt, de asemenea, uneori folosiți ca câini de detectare explozivă pentru aplicarea legii în funcție de unitatea lor. Puii sunt plasați cu (și trăiesc cu) deținuții deținuți în timpul perioadei de formare în timp ce învață abilități pentru a atenua simptomele bolii sau prejudiciul legat de experiența viitorului lor în zona de război. Acești câini continuă să schimbe viața viitorilor lor de manipulatoare, precum și să ofere o deținuți deținuți o priză producătoare și o abilitate comercială pentru viitor.

Ca o companie, puii din spatele barurilor sunt extrem de transparente în cele financiare. Majoritatea finanțării lor este rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor, campaniilor federalizate și evenimentelor de strângere de fonduri. Aproximativ 54% din veniturile anuale ale programului se îndreaptă spre plata cheltuielilor legate de companie anual în conformitate cu datele furnizate de IR-uri ale companiei.

Puii din spatele barurilor este de departe una dintre cele mai incredibile și cele mai bune organizații de caritate de animale din această listă, pur și simplu datorită cât de multe vieți ating în procesul de îngrijire și instruire a animalelor. Un singur "caz" în programul lor ajută un câine nedorit de adăpost, un deținut de închisoare și un soldat care are nevoie.

Muttville - cele mai bune organizații de caritate animale

Muttville

  • Site-ul web: Muttville.Org
  • Scop / slogan: Senior câine de salvare

Top 10 organizații de caritate animale - MuttvilleUna dintre organizațiile noastre personale de salvare a animalelor, Muttville este dedicată schimbărilor percepției și tratamentului câinilor de rang înalt din lume. Ei realizează acest lucru prin salvarea și reificarea câinilor de rang înalt la nivel local, precum și prin furnizarea de informații educaționale la nivel global despre îngrijirea câinilor mai în vârstă. În plus, Muttville oferă suport pentru cei care susțin deja câini de rang înalt. Unul dintre aspectele noastre preferate ale lui Muttville este că ei susțin câinii de rang înalt "neadoptable" și în timp ce așteaptă casele lor pentru totdeauna, acești câini sunt homed într-o unitate de locuințe fără cușcă.

Ca o companie, Muttville este extrem de transparentă cu cele financiare. Majoritatea finanțării lor este rezultatul contribuțiilor, cadourilor, granturilor și evenimentelor de strângere de fonduri. Doar sub 75% din veniturile anuale ale companiei se îndreaptă către cheltuielile de plată ale companiei în cursul anului fiscal conform celor mai recente înregistrări ale IRS disponibile.

De ce avem un punct slab pentru Muttville? Pentru că, la fel de multe organizații de caritate animale, deoarece există puține centru numai la nevoile animalelor de companie superioare fără adăpost. Ei vizează o populație cea mai mare în nevoie și într-adevăr muncesc din greu pentru a educa iubitorii de animale pe numeroasele aspecte minunate ale adoptării unui câine senior, făcându-le una dintre cele mai bune organizații de caritate de animale pentru a sprijini.

Citiți următorul: 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune organizații de caritate animale din 2019