Produsele de câine probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

Părinții de companie cheltuiesc sute, Dacă nu mii de ani, de dolari pe an pe tovarășii lor canini. Ei cumpără paturi de câine, jucării de mestecat, leashes, gulere și multe alte necesare și Produse de companie neobișnuite să-și strică câinii. Aceste produse de companie fac viața mai confortabilă pentru câine și puțin mai ușoară pentru proprietar, dar ei nu sunt întotdeauna în siguranță.

Veterinarii văd nenumărați câini în fiecare an care au fost răniți de produsele de câini comerciale. Adesea se datorează faptului că proprietarii nu folosesc produsul așa cum a fost destinat sau produsul pe care l-au cumpărat nu a fost potrivit pentru dimensiunea, greutatea sau rasa câinelui lor.

Este imperativ ca proprietarii de animale de companie să aleagă produse de câine cu grijă. Ar trebui să cercetați orice produs înainte de ao cumpăra și Citiți recenzii de la alți consumatori. Poate dura doar câteva minute de cercetare pentru a afla că un produs va fi dăunător câinelui dvs.

Ce probleme legate de produsul câine fac veterinarii să vadă cel mai des

De exemplu, unele cercetări rapide pe o jucărie populară de câine poate arăta că chewers agresiv sunt capabili să se despartă și să le înghită.

De asemenea, este important să citiți liniile directoare ale produselor câine și să le folosiți numai în conformitate cu producătorul. Dacă nu, s-ar putea să ajungeți ca unul dintre cei ceilalți proprietari de animale de companie care au nevoie Rush câinele lor la veterinar pentru că a avut o experiență proastă cu un produs comercial. Diferitele tipuri de produse câine prezintă diferite amenințări, deci este important să cunoaștem riscurile implicate în utilizarea unui produs înainte de ao achiziționa.

Ce probleme legate de produsele de câine fac veterinarii întâlniți cel mai des?

Orice produs de câine care nu este utilizat în mod responsabil poate răni un câine, dar atâta timp cât vă supravegheați animalul de companie și faceți cumpărături înțelepte, majoritatea produselor sunt foarte sigure. Deci, Produse de câine provoacă cele mai multe probleme și ce probleme fac de obicei? Anii mei din domeniul veterinar mi-au dat o înțelegere în acest subiect.

Disclaimer: Această listă nu este în ordine particulară. Acest articol nu ar trebui considerat consiliere profesională pentru sănătate sau de formare profesională. Vă rugăm să discutați cu medicul veterinar înainte de a utiliza orice metode noi sau produse de câine cu animalul dvs. de companie.

Câine retractabilă

Ce probleme legate de produsul câine fac veterinarii să vadă cel mai des

Leashes retractabil poate părea ca o dumnezeiesc proprietarilor care doresc ca câinele lor să aibă o libertate mai multă libertate, în timp ce o plimbare, dar au o parte întunecată. Majoritatea câinilor pe leagăn retractabili sunt prost instruiți în ascultare, care pot deveni o problemă atunci când utilizați lesa în mod corespunzător.

La extensie completă, unele dintre aceste leagă pot pune câinele până la 20 de metri distanță de dvs. Acest lucru împiedică controlul adecvat al câinelui și poate duce la circumstanțe devastatoare. O problemă foarte frecventă văzută de veterinari este câinii care au fost atacați de un alt câine în timp ce pe o leșie retractabilă.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

De asemenea, am văzut câțiva câini care au fost loviți de mașini în timp ce o leșie retractabilă. În ambele condiții, proprietarii nu puteau controla în mod adecvat mișcarea animalelor de companie, iar câinii s-au înșelat un alt câine sau în trafic. Mecanismul de "frânare" pe lesa funcționează defectuos într-unul din aceste cazuri, așa că atunci când câinele a fost înșurubat, frâna nu a oprit lesa și câinele a fost lovit de o mașină.

Plumbul subțire care este standard pe leashes retractabil poate fi, de asemenea, un pericol pentru om și canin piele Dacă înfășurați în jurul unui deget, mână, picior sau laba. Aceste conducători sunt, de asemenea, cunoscute pentru a tăia circulația și a deteriora întregul membre în întregime. Este crucial să nu vă dați câinele prea mult în timp ce utilizați o lecție retractabilă.

Dacă alegeți să utilizați o lecție retractabilă, asigurați-vă că obțineți o calitate, cum ar fi Flexi explorează centura retractabilă și apoi lucrați la abilitățile de ascultare a animalelor de companie, cum ar fi "Vino când" pentru a ajuta la prevenirea oricăror probleme potențiale. Este o idee bună să începeți cu o lecție standard și odată ce câinele dvs. este pregătit bine, mutați-l până la o lecție retractabilă. De asemenea, inspectați și testați-vă adesea leșia și înlocuiți-o dacă mecanismul de frânare pare să fie defect sau dacă lesa nu se retrage corect.

Ce probleme legate de produsul câine fac veterinarii să vadă cel mai des

Purici și bifați șampoane și preventivități

Flea și șampoanele de bifare conțin substanțe chimice dure care pot fi foarte greu pe pielea caninei. Acest veterinar a văzut nenumărate câini prezenți pentru iritarea pielii după ce a folosit fulgi și bifați șampoane. Din păcate, mulți dintre acești câini aveau o infecție a pielii secundare puricilor și a durat mai mult pentru ei să se vindece.

În timp ce aceste șampoane de companie sunt mai puțin costisitoare decât multe actualități veterinare, recomandate o dată pe lună, cum ar fi Cel mai bun șampon natural de purici natural, sau purici orală și bifați preventivii - câinele dvs. este mult mai probabil să aibă a reacție negativă lor. În acest caz, petrecerea unui pic suplimentar pe un produs de companie de calitate acum vă poate salva sute de dolari în facturile de VET inutile mai târziu.

LEGATE DE: Cel mai bun tratament cu purici de câine - Top 10 soluții

Preventivii de preventivitate și căpușe au o lungă istorie de a provoca efecte adverse la câini. Cele mai frecvente probleme sunt văzute cu "magazin alimentar" - produse de câini care conțin Pyrethrins, cum ar fi cele făcute de Hartz și Sargenii. Iritarea pielii, căderea părului, problemele neurologice (tremura musculară, răsucirea) și vărsăturile sunt efecte secundare frecvente pentru aceste produse.

Dacă se suprapune, care se face cu ușurință în pui, pot apărea simptome neurologice cum ar fi convulsii. Alte tipuri, cum ar fi Colari de purici, pur și simplu nu par să funcționeze foarte mult, dar nu cauzează în mod obișnuit rău directă.

În timp ce multe produse veterinare recomandate (cum ar fi orale Comfortis și topic Frontline Plus (Merial)) poate provoca efecte secundare, au o marjă de siguranță mult mai mare. Linia de jos este că acest medic veterinar recomandă ca proprietarii să utilizeze produse de companie de reputație recomandate de medicii veterinari.

Astăzi, acest lucru este mai ușor decât oricând și, de asemenea, la prețuri accesibile; Produse de câini mai sigure precum Frontline Plus, Avantaj și Advantix au trecut "generic" și sunt disponibile la magazinele de animale de companie "Big-Box" și alți comercianți cu amănuntul.

Consultați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a utiliza orice Tipul tratamentului pe animalul dvs. de companie pentru a fi sigur că este o opțiune sigură.

Bully bastoane și chews de crud

Ce probleme legate de produsul câine fac veterinarii să vadă cel mai desCele două cele mai populare tratamente pentru câini sunt cei mai frecvenți vinovați pentru iritarea orală, sufocarea și problemele digestive. Forma și textura tară pot fi probleme pentru anumiți câini, în special consumatori de supra-entuziaști care încearcă să "gulp" totul în jos fără mestecare.

Rawhides mestecă și bâzâi bully nu sunt rele singure - deloc - deoarece pot satisface un câine trebuie să mestece și poate ajuta la eliminarea tartarului din dinți. Dar aceste tratamente nu sunt în siguranță pentru fiecare câine. Dacă câinele dvs. este un pacient Chewer și își ia timpul de mestecat - ei nu sunt susceptibili să pună un pericol de sufocare. Cu toate acestea, trebuie să vă supravegheați întotdeauna animalul de companie în timp ce mestecă aceste tipuri de produse.

LEGATE DE: Duminica RECAP - sunt oasele brute bune pentru câini?

Problemele digestive sunt puțin mai greu de prezis. Dacă este prea mare de o bucată de tratament, uneori nu este digerată complet și poate provoca blocaj intestinal. Blocajul poate apărea efectiv în stomac sau intestine; Este cunoscut ca Obstrucție gastrointestinală și este o condiție destul de comună.

Dacă câinele dvs. dezvoltă diaree sau vărsături (mai ales după masă) în scurt timp după mestecare pe un băț bully sau Rawhide caută o atenție veterinară. Acestea sunt cele două mari semne de obstrucție gastrointestinală. Tratamentul constă, de obicei, din chirurgie pentru a elimina blocajul care poate deveni foarte scump.

Alegeți produsele câinelui cu înțelepciune

După cum se spune vechea zicală, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău, și să alegi produsele câinelui nu este o excepție. Când selectați orice produs pentru câinele dvs., faceți cercetarea și cereți medicului veterinar pentru sfaturi. Nu toate produsele sunt potrivite pentru toți câinii și suntem aici pentru a vă ajuta să vă păstrați pe tovarășul canin cât mai sănătos posibil, cât mai mult posibil.

De asemenea, puteți consulta recenzii pentru consumatori. Ele sunt, de obicei, exacte deoarece consumatorul nu se plătește să scrie lucruri pozitive despre producător. Șansele sunt dacă găsiți numeroase recenzii ale consumatorilor care afirmă că un anumit produs este periculos, există o șansă bună ca câinele dvs. să aibă probleme și cu el.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele de câine probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea