De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos

Știați că utilizarea prelungită a șamponului uman pentru câini va ruina pielea lor? Dacă nu, atunci mai bine acordați atenție lucrurilor importante pe care le voi spune să folosiți orice tip de șampoane umane pe câini și ce consecințe ale proprietarilor de animale de companie se confruntă de obicei când fac asta. Deoarece șamponul uman este o opțiune mai ieftină, o mulțime de proprietari de animale de companie aleg să meargă pe acest traseu când Să se îmbogățească animalele de companie, dar este un drum periculos de luat.

Ca un îngrijitor de animale de companie, câinii de scăldat și șampon este ceea ce fac în mod regulat. Mai jos vom discuta despre tipurile de șampoane de câini, folosirea șamponului uman pe animale de companie și vă voi oferi o perspectivă și informații despre motivul pentru care nu ar trebui să folosiți niciodată șamponul uman pe canin. Voi împărtăși, de asemenea, tipul de Produse de îngrijire a câinelui pe care o folosesc pentru a-mi scălda câinele.

De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos

Da, șampoanele de câine pot fi scumpe

Este adevărat că șamponul de câine poate rupe banca pentru unii părinți de companie. Nu sunt cel care să-și petreacă 15 $ + pe șampoane chiar și pentru mine. Cu toate acestea, asta nu trebuie să spună că nu mă duc la câinele meu, pentru că primește mai multe lucruri decât fac.

Șamponul de câine este ca lucrurile umane, iar aceleași legi se aplică: dacă ieșește, atunci obțineți exact ceea ce ați plătit.

În plus, dacă aveți un câine cu o condiție a pielii, cum ar fi pielea sensibilă, șampoanele de specialitate pot fi de până la 30 $, dacă nu mai mult. De exemplu, șampoane de câine, cum ar fi HEAP HEANT INC Ph10117 Șamponul natural de ovăz merge la prețul de aproximativ 150 USD.00 La momentul acestei scrieri. Tocmai am văzut asta pe Amazon. Este nebun.

Cu toate acestea, dacă aveți banii pentru a vă permite unele dintre aceste produse de îngrijire câine scumpe, cum ar fi șamponul deasupra, apoi simțiți-vă libertatea de a face acest lucru. Toate recenziile pozitive sunt, probabil, și nu aș fi surprins că pentru acest preț, produc cel mai bun șampon de câine pe care îl puteți cumpăra.

LEGATE DE: Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Dar majoritatea părinților din SUA de companie nu își pot permite șampoane de câine pentru acest tip de preț. Cu toate acestea, există o singură opțiune pe care o puteți lua în considerare dacă doriți să aveți un produs accesibil, sigur pentru a utiliza îngrijirea produsului pentru pooch-ul dvs. și voi vorbi despre asta mai târziu. Asta e lucrurile pe care le folosesc.

Echilibrul pH-ului câinelui

Mai jos puteți vedea o imagine a unui echilibru al pH-ului unui câine.

Șampon de câine - Graficul de echilibru al pH-ului canin

Echilibrul pH-ului câinelui este foarte important, și nu ar trebui niciodată ignorată.

Similar cu pielea umană, pielea și haina unui câine pot deveni extrem de iritați și deteriorați dacă ignorați cerințele acestora. Voi intra acum mai detaliat asupra unui echilibru al pH-ului unui câine, precum și numărul adecvat al câinelui dvs. ar trebui să rămână la.

După cum puteți vedea mai sus, 7 este etichetat la apă pură, unde rămâne. Cu toate acestea, utilizarea șamponului uman mănâncă în mare măsură echilibrul pH-ului câinelui dvs. într-o mare măsură.

LEGATE DE: Pas cu pas - cum să scălim un câine acasă corect

Pielea unui câine are un echilibru de aproximativ 7 ani.5, în timp ce pielea omului are un echilibru de aproximativ 5 ani.5. Din nou, apa pură este la 7. Șamponul uman are o mulțime de aciditate în ea, pe care câinii sunt mai sensibili la.

Pentru a explica mai bine graficul de echilibru al pH-ului de mai sus, nivelurile de la 5 la 6.2 sunt considerate normale pentru pielea umană, în timp ce nivelurile câinelui variază de la 5.5 până la 7.5, care este o concentrație mai alcalină. Oamenii au o concentrație mai alcalinistică.

Dacă căutați un argument mai științific cu privire la motivul pentru care nu ar trebui să utilizați niciodată un șampon uman pe un câine, atunci aveți unul: Șamponul care este formulat și fabricat pentru pielea umană va perturba mantaua acidului câinelui. Acest lucru creează o zonă pentru viruși, paraziți și bacterii pentru a merge nebun pe un câine.

Pe scurt, dacă utilizați șampon uman pe câine în loc de un șampon de câine adecvat, care este formulat pentru canini, îl puneți la un risc mai mare pentru bacterii care ar putea duce la condiții grave ale pielii, cum ar fi o infecție a pielii.

LEGATE DE: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Câinele dvs. va avea, de asemenea, probleme cu pielea uscată, sensibilitate severă sau chiar ambele. Acest lucru va face ca pooch-ul tău să se zgârie neîncetat, rupe pielea, provoacă-o să sângereze și, deoarece manta de acid a fost foarte perturbată, o infecție va izbucni de cinci ori mai ușor, dacă nu mai mult.

Haina câinelui meu

De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos pentru câiniPentru cei care-mi cunosc deja câinele, Anastasia, din coloanele mele anterioare, nu trebuie neapărat să citiți această parte, dar o recomand.

Câinele meu Anastasia este un Animale de serviciu emoțional, cunoscută și ca o ESA, care este a Câine de terapie de lucru. Pentru că ea este în public cu mine atât de mult, haina ei tinde să devină foarte murdară. De asemenea, petrecem ore pe zi la parcul de câine împreună, când nu scriu articole, desigur.

Ai crede că stai pe lângă haina ei și asigurându-se că este întotdeauna curat ar fi un hassle scump, din cauza prețurilor pentru șamponul de câine în aceste zile. Nu este cazul, totuși. Nu cheltui mai mult de 5 dolari de fiecare dată când am nevoie pentru a apuc mai mult din arma mea secretă.

Punctul meu este că am atât de multe complimente pe haina ei și primesc întotdeauna întrebări despre cum îmi țin haina atât de curată, strălucitoare și mereu arata bine. Ceea ce eu spun, de obicei, oamenii le prinde de gardă, pentru că Nu folosesc șamponul de câine deloc.

LEGATE DE: Cât de profesionist PET groomers câini Groom

Chiar dacă câinele meu are o alergie la cereale, nu folosesc, de asemenea, nici un fel de șampoane de câini de specialitate, șampoane obișnuite sau ceva asemănător. Cele mai multe șampoane canine sunt prea greu pe pielea animalului meu, deoarece au supărat echilibrul pH-ului câinelui, dar arma mea secretă este perfectă pentru nevoile ei și sunt sigur că ar fi perfect pentru pielea câinelui tău, de asemenea.

De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos pentru câiniFaceți clic pe imagine spre dreapta pentru ao mări. Asta-i anastasia mea. Puteți vedea pentru tine cât de strălucitoare este haina ei și mă mândresc cu asta.

Deoarece întotdeauna vreau să arăt cel mai bine în public, deoarece mă face să mă simt bine despre mine și vreau ca câinele meu să aibă același sentiment.

Modul în care o văd, ați putea fie să petreceți o tona de bani pe prea scumpă Produse de îngrijire a câinelui care va asigura perfecțiunea totală a hainei sau ați putea merge cu un truc simplu care are literalmente câteva minute de făcut în timpul băii câinelui. Acest lucru este tot timpul fără a încălca banca, care este cu siguranță un factor important pentru majoritatea părinților din SUA de companie care trăiesc pe un buget.

Arma mea secretă la perfecțiunea câinelui meu

Utilizarea șamponului uman poate fi o fixare rapidă Dacă câinele dvs. are nevoie de o baie de la, să zicem, să se rostogolească în afară, dar dacă nu aveți șampon adecvat, merită cu adevărat riscul pentru câinele dvs?

Este într-adevăr nu. Și dacă nu aveți șampon de câine la îndemână, atunci micul meu secret va funcționa. Uita-te la asta:

De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos
Acesta este șamponul ieftin pentru copii pe care îl folosesc pe câinii mei. Functioneaza!

Uimit? Folosesc șamponul pentru copii cu câinele meu! Da, este de șampon uman din punct de vedere tehnic, dar pentru copii. Motivul pentru care funcționează este deoarece ingredientele și efectul sunt complet diferite de ceea ce ajungeți într-un șampon uman real proiectat pentru adulți.

Da, este foarte simplu, și este ieftin. Puteți alege unul dintre acești copii în magazinul dvs. local pentru cel mult cinci dolari o sticlă.

Cum am venit cu o idee de a folosi șamponul pentru copii pe haina câinelui meu?

Buna intrebare. Am început să folosesc șamponul pentru copii pe Anastasia mea din cauza accidentului. Într-o zi, eu și fido mi-au vizitat un prieten care are copii. Am fost toți în afara jocului cu copiii lui, când Anastasia a decis că ar fi o idee bună să bată peste castronul de apă pe care l-am lăsat pentru ea și să se rostogolească în noroi pe care tocmai a făcut-o.

LEGATE DE: Îngrijindu-ți câinele acasă

Prietenul meu ne-a dat o călătorie acasă mai târziu după ce copiii lui au plecat și nu am fost pe punctul de a-mi aduce cel mai bun prieten noroios în mașina lui curată. Deci, am întrebat dacă am putea să-i folosim cadă cadă, astfel încât să-i pot da o spălare rapidă. Prietenul meu are, de asemenea, un câine, un amestec german de ciobanesc, deci are șampon de câine la îndemână.

Cu toate acestea, când a fost timpul să luați șamponul de câine, am ajuns să-mi iau în schimb șamponul copilului. Prostutul de mine. Nu am observat până când am terminat să-mi îmbătrânesc câinele și era deja uscată cu un prosop. Sincer, m-am speriat.

Am fost atât de îngrijorat că tocmai am deteriorat pielea câinelui meu dincolo de reparații. Anastasia are, de asemenea, o alergie la cereale, așa că, în plus, am fost îngrijorat că șamponul pentru bebeluși ar fi făcut să se aprindă și trebuia să meargă la veterinar. Din fericire, niciuna dintre acestea nu sa întâmplat!

Odată ce se fugea uscată, am observat cât de frumoasă sa uitat haina ei. Era spumante la soare! Prietenul meu și cu mine am fost plăcut surprinși, așa că mi-am sunat veterinarul pentru a vedea dacă acesta a fost un lucru bine de făcut.

Veterinarul meu a confirmat că șamponul pentru copii este bun de utilizat cu câini, și că am lucrat prea mult pentru nici un motiv. După aceea, nu am cumpărat niciodată nimic altceva pentru câinele meu, ci șamponul pentru copii, care continuă să lucreze minuni: stralucitoare, haina curată și absolut nici o deteriorare a părului câinelui sau a pielii.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

Acum, așa cum am spus mai devreme, nu sunt cel care să scapi când vine vorba de câinele meu, dar de acum încolo, folosesc doar șamponul pentru copii. Costă mai puțin de 5 USD, nu va afecta pielea câinelui dvs. și creează o haină frumoasă, sănătoasă, curată de fiecare dată.

Acest brand ilustrat mai sus este un brand țintă, dar puteți cumpăra orice marcă de șampon pentru copii. De obicei, cumpăr acest lucru când sunt pe un buget, dar Johnson`s este, de asemenea, o alegere foarte bună. Bebelușii au un echilibru pH al pielii similare câinilor: sensibili și incredibil de vulnerabili la orice acizi și altele asemenea, motiv pentru care șamponul pentru copii funcționează atât de bine pentru canini.

Dacă vă trageți părul, încercând să găsiți un șampon de câini de specialitate pentru FIDO care funcționează și nu irită pielea, opriți-vă acum.

Du-te la magazinul dvs. local, apuca un șampon pentru bebeluși, du-te acasă, spălați-vă animalul de companie, apoi reveniți aici și mulțumiți-mă în comentariile. Haina câinelui tău poate fi sănătoasă și strălucitoare fără să trebuie să spargeți banca și să mergeți peste bord cu ceva. Puteți face fie o baie simplă cu o singură soluție, fie cea mai dificilă timp din viața ta.

Citiți următorul: 5 cele mai bune șampoane de câine medicinale pentru problemele de piele ale câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos