Să vorbim: eticheta de parc pentru câini

Eticheta de parcare de câine

Sfaturi de câine de top - Eticheta de parc pentru câiniSchimbăm coloana noastră de discuții. Voi face încă coloana săptămânală, dar veți vedea și mai multe piese de opt de la alți editori. Sper că acest lucru va crește dialogul nostru ca o comunitate și va aduce noi voci. Sperăm că ați avut timp să verificați coloana de săptămâna trecută. Lisa Luckenbach, Creator al brațului de câine fără wiggle, a scris a Blogul oaspeților pentru noi.

În această săptămână vreau să scot o lumină pe un subiect pe care nu-l simt este la fel de important pentru comunitatea noastră de proprietari de animale de companie așa cum ar trebui să fie - Eticheta de parcare de câine. Nu există clase care să învețe eticheta de parc pentru câini, nici nici o parte din această discuție să includă strângere de mână fermă sau o plasare adecvată a argintării. Când spun și # 8220; eticheta de parc de câine, & # 8221; Mă refer la regulile nerostite pe care ar trebui să le urmați întotdeauna când luați câinele dvs. pentru o dată de redare la parc.

Locuiesc în țară cu o mulțime de spațiu pentru ca câinii mei să alerge, așa că câinii mei nu sunt obișnuiți la parcul de câine. in orice caz, când călătorim sau rulează o mulțime de comisioane, ne vom opri de parcul de câine pentru o pauză foarte necesară. Gândindu-mă doar la parcul de câine mă face anxios. Se aduce instantaneu ca câini sărituri, câinii care ascund alți câini și lupta ocazională a câinelui. Știu că majoritatea câinilor de la parc se comportă în mod corespunzător, dar ia doar un măr rău pentru a distruge grămada.

Cred că există câteva linii directoare de bază pe care fiecare proprietar de câini ar trebui să le respecte dacă își iau animalul într-un parc de câine. Înțeleg că diferitele moduri sunt mai mult sau mai puțin importante pentru diferite persoane, dar doar pentru că nu vă deranjează câinele de 130 de kilograme sărind pe tine, nu înseamnă că altcineva va dori să se ocupe de ea. Amintiți-vă că parcul este pentru toată lumea să se bucure, și dacă câinele dvs. acționează ca o neplăcere, nimeni nu va putea să se bucure pe deplin.

Pentru început, știi câinele tău mai bun decât oricine altcineva. Se poate descurca să fie lăsată în parcul câinilor? Dacă chiar trebuie să vă întrerupeți și să vă gândiți la răspunsul la această întrebare, ar trebui să-l păstrați pe o leșie. Câinii care nu au manierele de a interacționa în mod corespunzător cu alți câini sau oameni nu ar trebui să poată fi liberi doar pentru că sunt într-un parc de câine împrejmuită.

Știu că ideea este să-ți aduci câinele și să-l bucure de socializare și de spațiul liber de a juca, dar nu-l faci pe el sau nu-i favoruri, permițându-i comportamentului său sărac să fie afișat fiecărui proprietar de câine din comunitatea dvs. Asta nu înseamnă că trebuie să plecați de la Fido acasă tot timpul. Doar pune-l pe o lesa. Vă recomandăm un scurt de plumb, astfel încât să îl puteți păstra cu ușurință de partea dvs.

Formarea comportamentală merge mult, dar pot exista multe motive pentru care un câine este bine comportat acasă și apoi merge sălbatic când este la parcul de câine. A fost socializat în mod corespunzător cu oamenii și cu alți câini? Este blocat pe o canisa pe tot parcursul zilei, în timp ce proprietarul său lucrează, așa că are o energie nesfârșită construită? Are el au anxietate care iese sub formă de hiperactivitate?

Sper că nu luați acest lucru ca o modalitate de a condamna părinții săraci de câine, deoarece nu este cu siguranță intenția mea. Nu judec pe părinții câinelui out-of-control la parcul de câine. Înțeleg că există motive subiacente pentru acest tip de comportament. Pur și simplu spun că, dacă știți că câinele dvs. suferă de oricare dintre aceste probleme, vă rugăm să nu lăsați-l să fugă sălbatic la parcul de câine.

Eticheta de parcare de câine

Dacă câinele dvs. are anxietate, stres sau devine hiperactiv La parcul de câine, te ridică să schimbi asta. Lucrați cu el. Instruirea vă va aduce beneficii amândouă, promit. Dacă este o problemă de anxietate, adu-l în parc în timpul orelor de zi când nu sunt la fel de mulți câini până când se obișnuiește cu mirosurile și noul mediu. Ajutați-l să socializeze cu alți câini unu-la-unu mai întâi și apoi își construiește treptat încrederea până când se joacă cu întregul pachet. Dar nu forțați câinele să se joace cu alți câini. Lasă-l să-și facă propriul lucru și să-i țină ochii apropiați.

Alți proprietari de câini înțeleg ce treceți. La urma urmei, au și câini. Cereți ajutor dacă trebuie să vă socializați animalul de companie. Șansele sunt, cineva din zona dvs. este dispus să vă întâlnească în parc în timpul orelor de zi, astfel încât câinii dvs. să se poată conecta ca prieteni. Amintiți-vă, nu toți câinii sunt tăiați pentru parcul de câine.

Dacă câinele dvs. solicită să meargă la parc de câine sau are anxietate socială, este posibil să nu fie ceva ce îl puteți ajuta să depășească.

Dacă câinele dvs. este hiperactiv, acesta vă poate aduce beneficii să îl exercitați înainte de a-l aduce în parc. Știu că sună înapoi înapoi, dar gândiți-vă la asta pentru un minut. Amintiți-vă câinele pe care l-am menționat mai devreme care a petrecut toată ziua într-o canisa În timp ce proprietarul său era la locul de muncă? Desigur, că câinele ăsta ar merge nebun la un parc de câine. A fost scos toată ziua, iar parcul de câine este mediul perfect pentru el să explodeze. Ce se întâmplă dacă acel câine a fost exercitat timp de 30 de minute înainte de a merge la parc de câine? El ar avea în continuare energie să se joace cu ceilalți câini, dar nu ar fi aproape ca hiper.

Dacă câinele dvs. nu este spayed sau neutered, Nu este o idee bună să-l aduci într-un parc de câine. Femelele de căldură pot provoca o mulțime de probleme cu câinii de sex masculin în parc, iar bărbații neutilizați pot fi mai mult & # 8221; decât ceilalți câini de sex masculin, dacă știți ce vreau să spun. Pe acest subiect, câinii gravidă nu ar trebui să fie luați nici la un parc de câine și sunt sigur că știți că pupurile foarte tinere nu ar trebui să fie aduse la parcul de câine pentru a le socializa între vârstele magice de patru și douăsprezece săptămâni. Este foarte probabil ca ei să se îmbolnăvească, răniți sau chiar uciși.

Dacă câinele dvs. este bolnav, Lasă-l acasă. Știu că probabil credeți că acest lucru este bun, dar, din păcate, nu este. Au existat mai multe cazuri de gripă canină și alte boli răspândite prin interacțiune la un parc de câine. Dacă aveți un cățeluș care nu a primit toate fotografiile sau câinele mai în vârstă nu este la curent cu vaccinările sale, ei ar trebui să rămână acasă prea.

Permiteți câinelui dvs. să-și bată alți câini sau închirierea câinilor & # 8220; doar să o faci afară și # 8221; Printre ei înșiși este un alt nu-nu. Dacă câinele dvs. este un bully, el nu ar trebui să fie în afara leșiei la parcul de câine până când veți obține acest comportament sub control. Dacă câinele dvs. devine agresat sau începe ceva cu alt câine, el ar trebui să fie rechemat imediat. Permiteți-i să o facă mai des decât să se termine o lupta, și apoi ați putea avea mult mai multe probleme decât un câine prost comportat. Dacă câinele dvs. face orice fel de rău pentru un alt câine, ați putea fi responsabil pentru îngrijirea veterinară a câinelui rănit, puteți fi pălării cu un proces, iar controlul animalelor ar putea fi solicitat chiar să investigheze.

Eticheta de parcare de câine

Iată câteva sfaturi pentru eticheta parcului de câine:

  • Nu aduceți câinele dvs. la un parc de câine dacă are probleme cu păzitorul lucrurilor de la oameni sau alți canini
  • Observați câinii din parc pentru a vedea dacă există probleme de comportament care se întâmplă înainte de a vă lăsa câinele de pe lesa
  • A curăța După câinele dvs
  • Întrerupe orice joc dur
  • Aduceți apă potabilă curată, dar lăsați alimentele la domiciliu
  • Lăsați copiii mici acasă

Mai presus de toate, Supraveghează câinele. Știu că te gândești la asta este și bunul simț, dar de câte ori ai fost în parcul câinilor și ai văzut un grup de oameni care vorbește și nici unul dintre ei nu ține ochii pe câinele lor? Ce zici de proprietarii de câini atașați la telefonul mobil sau cu fața într-o carte sau o revistă? Fiți atenți la câinele dvs. și păstrați un ochi pe alți câini, deoarece, din păcate, nu toți proprietarii vor fi supravegheați câinele lor când interacționează cu FIDO.

Atâta timp cât urmăriți regulile de etichetă de parcare pentru câini, tu și câinele tău vă veți putea bucura de o după-amiază în aerul proaspăt și o mulțime de distracție la parcul de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: eticheta de parc pentru câini