Studiul harvard dezvăluie proprietarii de câini sunt mai sănătoși

Studiul Harvard dezvăluie proprietarii de câini sunt mult mai sănătoși

Un studiu recent publicat de Harvard a fost colectat în "Fiți sănătoși, obțineți un câine Are dovezi de rupere a terenului că având un câine este un fel de fântâna tinerilor. Uneori avem nevoie de oameni de știință să conecteze punctele pentru noi și să ne arătăm evidența flagrantă. Uneori avem nevoie doar de date grele de greu pentru a ne trezi la adevăr.

Acest studiu a constatat că proprietatea câinilor este legată de corpuri mai lungi, de inimi sănătoase și de abilități sociale mai bune pentru a numi câteva beneficii. În timp ce facturile VET și costul alimentelor ar putea fi un factor de descurajare pentru unii potențiali părinți de companie, poate că acest lucru vă va face fluieră o nouă melodie sau de a face un fluier de formare a câinilor!

LEGATE DE: Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Studiul Harvard dezvăluie proprietarii de câini sunt mult mai sănătoși

Această colecție de studii este cuprinzătoare și convingătoare. Nu numai face Oamenii care au câini crescând mai multă empatie, par să aibă și mai bune abilități de comunicare socială. Este plin de perspective, cum ar fi Tidbit despre oxitocină, care sună ca o substanță controlată ilegală, dar este într-adevăr ceva eliberat în mod natural de creier.

Acest produs chimic este un rapel de dispoziție produs doar prin a fi în jurul câinilor. Așa este, timpul Doggie eliberează endorfine reale în creierul nostru, iar acei ochi de câine trist cățeluș sunt suficienți pentru a ne face să ne simțim mai fericiți!

Aceste studii au arătat, de asemenea, că câinii sunt la fel de fericiți să fie cu oamenii.

Este o legătură magică care este simbiotică pentru ambele creaturi. Câinii iubesc mersul pe plimbări, susținând cu dvs. ca pe un tovarăș și trucuri de învățare. Pana si American Heart Association au avut lucruri bune de spus despre proprietatea câinilor. Ei menționează cum unii oameni obezi se simt conștient de sine ieșind afară pentru a-și exercita, totuși ei sunt mai liniștiți atunci când se află afară pentru a-și plimba câinii.

Bine, că proprietarii de câini sunt mai activi, toți avem asta, dar cum rămâne cu bunăstarea noastră? Putem fi cu adevărat mai fericiți doar de a deține un câine? Ei bine câini prosperă cu interacțiunea umană, exerciții regulate și soare și așa putem. Când ne apropiem de ceva care depinde de noi, în esență, abonând la un stil de viață mai bun.

Este ca și cum ai face o promisiune câinelui și pentru noi înșine că alegem să ne iubim reciproc și noi înșine. Chiar și în comunitatea în vârstă, au fost găsite câini care sporesc sănătatea în multe domenii, cum ar fi probleme de inimă și probleme de tensiune arterială. Câinii ajută la scăderea stresului și să ne păstrăm de la sentiment izolat.

Câinii sunt acolo când nimeni altcineva este să vă dea un sarut de slobte și o laba blană. Te iartă chiar și atunci când ai fost îngrozitor și te încurajează să ieși afară și să întâlnești alte persoane. Ele pot fi chiar un starter excelent de conversație.

Vechea zicală despre băieții singuri care folosesc puii la femeile de momeală încă dețin apă apropi de apă. O fată nu poate merge pe un tip cu un cățeluș, fără să spună: "Awe e atât de drăguț."Poate că tipul putea să răspundă:" Da și câinele nu este rău fie?"

Toate glume deoparte, amintiți-vă să vă încurajați prietenii și familia să ia în considerare obținerea unui câine, ar putea beneficia cu adevărat atât ei, cât și mutt-ul iubitor!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studiul harvard dezvăluie proprietarii de câini sunt mai sănătoși