Tortoizele starului indian: profilul speciilor

Tortoise stea indiană

Tortozele star indian sunt ușor de recunoscut de cochilii lor frumos de stea. De obicei timid și mic, față de alte broaște țestoase, preferă lumina soarelui naturală și viața în aer liber, dar se pot adapta la interior care trăiește cu căldură, iluminare și umiditate adecvată. Tortozele starului indian sunt originare din climatul arid din India, Pakistan și Sri Lanka și sunt obișnuiți cu sezoanele musonice. Dacă mediul lor nu este corect, ele sunt predispuse la boală. Aceste broaște țestoase sunt frumoase pentru a privi, nu mari pe manipulare și sunt animale dificile de a păstra.

Prezentare speciala

Nume comune: Tortoise stea, tortoise indian stea,

Nume stiintific: Geochelone Elegans

Dimensiunea adulților: 7 până la 12 inci lungime

Speranța de viață: Pot trăi până la 80 de ani, deși 30 până la 55 de ani este mai tipic

Comportamentul de țestoasă și temperament

Spre deosebire de alte specii de țestoase, broaștele de țestoase star nu sunt teritoriale. Și, din moment ce sunt mici, puteți găzdui mai multe dintre ele împreună. Ei nu sunt alpiniști.

Tortozele star indian nu le place să fie manipulate. Ele pot fi stresate și se pot îmbolnăvi dacă sunt tratate frecvent, astfel încât aceste animale nu ar trebui să trăiască în case cu copii mici.

Deși aceste broaște țestoase tind să fie timide și nu-i plac manipularea, ei pot crește mai confortabil cu manipularea ocazională a proprietarului, mai ales când proprietarul îi aduce alimente. Ei rar mușcă, dar poate să apară un nip dacă țestoasa crede că un toenail sau unghi strălucitor este o petală de flori.

Îngrijirea acestei broaște țestoase nu este complicată, dar există mulți factori pe care trebuie să o monitorizați și să mențineți zilnic. Se așteaptă să petreacă cel puțin 45 de minute pe zi Pregătirea meselor, schimbarea vasului de apă și curățarea spotului cuștii.

Locuind țestoasa stea indiană

Chiar dacă sunt mai mici decât cele mai multe alte broaște țestoase, țestoasele star indian au nevoie încă de spațiul lor. Ele pot fi adăpostite în interior într-un rezervor de pește mare (55 de galoane) sau un recipient din plastic, cum ar fi o cutie sub-pat sau un recipient de depozitare. Ei nu au nevoie de multă înălțime în incinta lor.

Și dacă aveți alte animale de companie cum ar fi pisicile sau câinii, cușca va trebui să fie complet închisă, cel puțin cu un vârf de ecran, pentru a le proteja de alte animale.

Încărcările în aer liber ar trebui să fie de aproximativ 6 metri cu 6 metri cu ziduri pe care broasca țestoasa ta nu le poate vedea. Tortoizele stea, de obicei, nu sapa, astfel încât nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la îngroparea pereților în pământ ca și cu alte tipuri de broaște țestoase. Atunci când broasca țestoasă este lăsată în aer liber, asigurați-vă că aveți o acoperire sigură pentru a vă proteja animalul de la prădători sălbatici, cum ar fi păsările, ratonii și opossurile.

Dacă nu trăiți într-o regiune uscată similară habitatului lor natural, poate fi greu să se reproducă mediul lor. Pentru a complica lucrurile, țestoasele sunt obișnuite într-un sezon ploios greu în casa lor natală și va necesita umiditate să prospere.

Căldură

Ca creaturi cu sânge rece, toate reptilele trebuie să fie reglează temperatura corpului. Dacă aveți o incintă în aer liber, temperatura trebuie să atingă cel puțin 90 de grade. Tortoasa ta are nevoie de un punct de basking de la 90 la 95 f. Noaptea, temperatura poate scădea în anii 70, dar nu mai mică decât asta. Carcasa ar trebui să aibă, de asemenea, pete de umbrire și un castron de apă pentru țestoasa de țestoasă să se submineze complet (și să iasă din) pentru a-și controla temperatura. În interior, incinta PET va avea nevoie de același loc - un loc de basking, un loc umbros, ascuns și un container de mică adâncime cu apă curată și proaspătă. Carcasa interioară este mai ușor de controlat prin adăugarea sau îndepărtarea surselor de căldură, cum ar fi becurile, încălzitoarele ceramice și sub încălzitoarele rezervorului.

Ușoară

Aceste broaște țestoase preferă în aer liber și au nevoie de raze ultraviolete furnizate de lumina soarelui. Dacă sunt păstrate în interior, țestoasele au nevoie Uvb iluminat. UVB ajută procesul de țestoasă vitamina D3, care afectează absorbția de calciu. Expunerea inadecvată UV poate duce la boala osoasă metabolică.

Unii proprietari de țestoasă optează pentru un bec de vapori de mercur, care este un UVB combinat și lumină de căldură. Deși, o bec fluorescentă fluorescentă funcționează prea. Becul UVB ar trebui să rămână pe un ciclu de 12 ore. A înlocuit becul la fiecare șase luni. Chiar dacă bulbul nu arde, razele UV nu mai emițătoare.

Umiditate

Furnizați o cutie de ascunțire umedă care ajunge la o umiditate relativă de până la 80% și un castron de apă abundent cu o pantă graduală, făcându-l ușor pentru ca broasca țestoasă să urce și să iasă. Un substrat care menține umiditatea ca mușchiul sau solul de turbă poate, de asemenea, să ajute la adăugarea umidității în incinta PET. Pentru a monitoriza cu precizie nivelurile de umiditate, utilizați un higrometru sau un ecartament de umiditate și verificați zilnic măsurătorile.

Substrat

Aceste broaște țestoase au nevoie de substrat sau lenjerie de pat, carcasa din soluri organice (chimice și vermiculite), mușchi de turbă, fibră de nucă de cocos sau chiar fân sau iarbă. Deși nu sunt cunoscute ca fiind mari săpături, femelele vor lopata în substrat pentru a face un cuib de mică adâncime pentru ouă.

Acesta este cel mai bun mod de a vă găzdui țestoasa în interior

Alimente și apă

Broasca țestoasă sunt erbivore. Dați o mulțime de verzi și ierburi cu frunze proaspete și întunecate. Timothy Hay, iarba de bermuda, iarba de lire, rasgrass, alfalfa și fezcu sunt toate acceptabile. Nu vă alimentați niciodată câinele de țestoasă de țestoasă indian sau mâncarea pisică.

Verzii proaspete potrivite pentru broaște țestoase, verdeață de pădure, verde, frunze de cactus fără coloană și verde de muștar - aceste verzi au un raport mai mare de calciu-to-fosfor, ceea ce este mai sănătos pentru țestoasa stea. Praf o pulbere suplimentară de calciu pe verdele lor zilnic. Ocazional, puteți oferi un mic fruct ca un tratament.

Hrăniți-o o dată pe zi în același timp în fiecare zi din mai multe tăvi de alimente răspândite în toată carcasa pentru a replica hrănirea. Dați-le cât mai multă mâncare, deoarece vor mânca în decurs de 15 până la 30 de minute sau puteți estima grămada de hrană pentru a oferi, ca de la dimensiunea cochiliei animalului.

Schimbați și curățați zilnic recipientul de apă și completați-l cu apă filtrată, dacă este disponibilă.

Probleme comune de sănătate

Tortozele de companie ridicate în sălbăticie sunt mult mai probabil să sufere infecție respiratorie, dar sunt relativ frecvente printre țestoase captive, de asemenea. Infecțiile respiratorii sunt de obicei cauzate de condiții nesanitare sau de umiditate insuficientă. Semnele timpurii ale unei infecții respiratorii includ respirația șuierătoare și lipsa apetitului. Totuși, o broască țestoasă bolnavă poate apărea, de asemenea, letargică și au excesul de mucus în jurul gurii și pasajelor nazale.

Steaua de țestoase, cum ar fi cele mai multe țestoase și broaște țestoase, sunt susceptibile la Boala osoasă metabolică, care apare atunci când animalul nu primește echilibrul adecvat de calciu și fosfor. Broaștele de țestoase și cele mai multe alte reptile au nevoie de expunere la radiațiile ultraviolete pentru a putea absorbi calciul. Broaștele de țestoase în sălbăticie se bazează în mod obișnuit la soare pentru majoritatea orelor lor de veghe, ceea ce primesc această expunere UV.

Dacă o broască țestoasă nu obține suficient calciu, coaja sa nu poate crește la o rată medie. Tortozele mai vechi cu boala osoasă metabolică pot avea dificultăți de mers pe jos și suferă fracturi osoase.

Aceste afecțiuni medicale sunt tratate de către un Exotice veterinar Cine este specializat în reptile. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile dvs. veterinar pentru îngrijire și tratament.

Alegerea broaștei de țestoasa de star indiană

Tortoizele stelare sunt animale de companie de lungă durată care necesită un angajament pe termen lung. În funcție de momentul în care obțineți animalul de companie și vârsta lui, vă poate depăși. Unii proprietari de animale de companie fac aranjamente pentru țestoasele lor de companie în voința lor.

Dacă sunteți setat pe o broască țestoasă indiană, cea mai bună sursă va fi un crescător de reputație. Pentru un lider local pe un crescător, întrebați-vă la un veterinar de exotice din apropiere, adresați-vă remedierea reptile a zonei sau întâlniți crescătorii la o expoziție regională de reptile.

Animalele de crescătorie captive sunt mai puțin probabil să aibă infecții parazitare, iar un crescător de reputație are informații despre reproducerea, data nașterii și istoricul sănătății. Vă puteți aștepta să plătiți 500 $ la $ 2000- Bebelușii costă, de obicei, cele mai puțin și femelele de reproducere pot costa, în general, mai mult.

Înainte de a le aduce acasă, examinați coajă de broască țestoasă. Broaștele de țestoase cu pete uscate netede pe cochilii lor sunt probabil suferind de putregaiul de coajă, cauzate de o infecție fungică. Dacă țestoasa pare a fi letargică sau nu mănâncă alimente oferite, poate fi bolnav. O broască țestoasă sănătoasă are ochi și piele limpede, iar cochilia ar trebui să fie netedă și cea mai mare parte liberă de pete.

100 nume perfecte pentru broasca testoasa de companie sau broasca testoasa

Specie similară cu broasca țestoasă a starului indian

Dacă încercați să decideți ce țestoasă este animalul de companie potrivit pentru dvs., aici sunt câteva specii conexe pe care doriți să le luați în considerare:

De asemenea, puteți verifica profilurile noastre alte specii de broaște țestoase Pentru a găsi animalul potrivit pentru dvs.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ingiana de țestoasă de țestoasă. Colegiul Regal Veterinar, 2020

  2. Tortoise stea indianăCincinnati Zoo & Gradina Botanica, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tortoizele starului indian: profilul speciilor