Profilul speciilor diamondback terapin

Diamondback Terrapin

"Terrapin" este un cuvânt indian algonquan, adică "micul broasca testoasa", iar Diamondback Terrapins sunt numite pentru modelul în formă de diamant pe carapacele lor (coajă dorsală) - sunt una dintre cele mai frumoase țestoase originale din Statele Unite ale Americii. Diamondback Terrapins sunt testoase destul de docile care sunt, în general, dispuse să fie manipulate, deși pot să-i pună în cazul în care se simt amenințate. Acestea sunt mici Turturile acvatice care trăiesc în habitate neașteptate de-a lungul coastelor de est și din Golf din U.S. Le puteți observa în căi navigabile superficiale de la Cape Cod, Massachusetts prin chei din Florida și spre vest la coasta Texasului estic. (Un mic grup de diamondback trăiește și în Bermuda.) Ele diferă de alte broaște țestoase acvatice comune, cum ar fi țestoasele vopsite și glisoarele cu urechi roșii, deoarece locuiesc apă (sare parțială) în loc de apă dulce.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Diamondback Terrapin, Terrapin

Nume stiintific: Malalemys Terrapin

Dimensiunea adulților: Femelele cresc până la 8 centimetri cresc la 5 centimetri

Speranța de viață: 25 până la 40 de ani în sălbăticie

Există de fapt șapte subspecii de Terrapine Diamondback - ele sunt similare unul cu celălalt și necesită o îngrijire similară, dar fiecare are un aspect unic. Ornate Diamondback Terrapin, de exemplu, poate fi găsit în sălbăticie din Florida - are o culoare galbenă și o culoare portocalie. Texas Diamondback Terrapin, prin contrast, are o piele gri cu dulciuri întunecate și un cap alb sau albastru-gri.

Diamondback Terrapin Comportament și temperament

Aceste țestoase sunt sociale și preferă compania membrilor familiei lor imediate precum părinții și frații. Ei sunt cunoscuți că împărtășesc resursele, cum ar fi strângerea de la un altul pentru a profita în mod concomitent de cea mai bună rocă de basking.

În timpul zilei se bucură de basking în soare (sau sub o lampă de căldură), adesea în grupuri sociale, deci asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru animalele de companie. Puteți ridica o singură broască țestoasă cu succes, dar Diamondbacks sunt destul de sociale și fac chiar mai bine în grupuri - cu condiția să fie suficient spațiu pentru toată lumea. Diamondback-urile cronice supra-aglomerate pot să-și piardă cozile unuia.

Locuind Terrapin Diamondback

Terrapelele dvs. de companie vor necesita apa brandish în captivitate care se potrivește cu ce experiență de subspecii în sălbăticie. Proprietarii care încearcă să păstreze terapii captivi în apa dulce nesănătoasă, de obicei, se termină, comutarea înapoi la Brackish odată ce broaștele de broască țestoase să expună probleme de sănătate din lipsa de sare de sare.

În timp ce mulți proprietari folosesc rezervoare de pește pentru diamondback-urile lor, orice container mare impermeabil va face - cu condiția ca diamondback-urile să nu poată urca, iar alte animale sau obiecte nu pot urca sau pot cădea. Căutați un rezervor de 75 de galoane sau mai mare, care va permite broasca testoasa să se scufunde și să înoate.

Deoarece țestoase acvatice, diamondback terrapins au nevoie de un rezervor umplut cu apă brută, care este suficient de adânc pentru broască țestoasă să înoate și să se scufunde confortabil. Scopul pentru o adâncime a apei care este de cel puțin trei ori mai adâncă ca lungimea cochiliei curentului de broască țestoasă. De asemenea, vor avea nevoie de un loc amplu, plat pentru a scoate din apă pentru grupul confortabil de grup.

Filtrarea apei este crucială pentru un mediu Diamondback Terrapin, deoarece acești lucrători dezordonați de obicei creează apa murdara care va duce la probleme de piele și de coajă, inclusiv putregaiul de coajă. Există o varietate de filtre submersibile, canistre și de apă tradiționale pentru a alege de la.

Coralul zdrobit este recomandat pentru partea de jos a rezervoarelor. Acesta servește un scop dublu ca un substrat (parchet de rezervoare) și un supliment de calciu. Diamondback Terrapins le place să muște la corali și beneficiază de atât de calciul adăugat în dieta lor, cât și de uzura naturală la ciocurile lor, pe măsură ce îl îngroapă.

Hidrometre și refractometre pentru acvariile de apă sărată

Căldură

Terrapinele nu au nevoie de apă caldă (peste 70 f vor face), dar trebuie să fie păstrate de la a fi prea rece. În timpul zilei, luminile de căldură albe pot fi folosite pentru a adăuga căldură suplimentară în rezervor, dar noaptea, utilizați un emițător de căldură ceramic cu doar lumină albastră sau roșie. Incalzitoarele de apă proiectate pentru rezervoarele de pește pot fi, de asemenea, utilizate pentru a menține apa caldă, dar asigurați-vă că temperatura ambiantă în aerul incintei este menținută în jur de 80 f.

Ușoară

Ca și alte broaște țestoase acvatice, terrapinele necesită lumini UVB. Luminile spectrului UVB care sunt proiectate special pentru reptilele trebuie păstrate timp de aproximativ 12 ore pe zi și poziționate aproximativ 10 până la 12 centimetri de unde basculante din broască țestoasă. Acest lucru va permite ca terrapinul tău frumos să crească, să rămână puternic și să convergi în mod corespunzător vitamina D în forma utilizabilă în corpul său. Fără lumină UVB, broasca țestoasă este extrem de probabil să dezvolte boală osoasă metabolică (MBD) și să nu crească în mod corespunzător.

Alimente și apă

Spre deosebire de cele mai multe alte broaște țestoase Aquatic Pet, Theadback Terrapins mănâncă în primul rând carne. În sălbăticie, mănâncă o varietate de animale acvatice mici, în timp ce ei păstrează pe unele plante. În captivitate, le puteți hrăni tot ceea ce vor mânca dintr-un amestec de pelete de broască țestoasă, creveți uscați, mirosi, melci și alte fructe de mare accesibile pe o perioadă de 20 de minute. Hrăniți în fiecare zi, o dată în acea zi.

Nu-i hrăniți carne, cum ar fi puiul sau carnea de vită - dacă nu întâlnesc mâncarea în sălbăticie, un Terrapin Diamondback probabil nu va putea să-l digeră cu ușurință. Pe măsură ce țestoasele merg, terrapinele sunt destul de prostești care vor transforma adesea bolurile lor de alimente pentru a se bucura de mâncare când și oriunde ar alege.

Probleme comune de sănătate și comportament

În general, Terrapinele Diamondback sunt, de obicei, sănătoase și fără parazit. Cea mai importantă problemă de sănătate pentru un Terrapin Diamondback este putregaiul coajă. Un alt risc pentru această specie este deformări ale cochiliei, fie a ochiului. Toate acestea pot apărea atunci când broasca testoasa este sub stres, primește nutriție slabă sau trăiește în apă care este fie prea salină, fie prea proaspătă.

Pentru a evita aceste probleme, alegeți terrapii de diamante sănătoase, născuți în captivitate, oferă o dietă variată și nutritivă și folosiți un PPM (părți per milion) concentrație de apă sărată care imită originea naturală a subspecii pe care le aveți.

Alegerea Terrapin Diamondback

Atunci când cumpărați unul sau mai multe terrapii Diamondback, alegeți Turturile tinere care sunt disponibile de la crescătorii de broască țestoasă fiabil. Terrapele tinere sunt de obicei gri deasupra culorilor mai ușoare de mai jos.

În timp ce este posibil să găsiți terrapi de diamondback în sălbăticie, ele sunt de obicei destul de anxioase și nu fac animale de companie foarte bune. Mai rău, stresul creat de captivitate va provoca probleme de sănătate timpurie în majoritatea diamondback-ului născut sălbatic.

Este broasca testoasa un băiat sau o fată?

Specii similare la Terrapin Diamondback

Dacă sunteți interesat de broaște țestoase similare, verificați:

În caz contrar, verificați alte tipuri de Turturile acvatice care poate fi animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor diamondback terapin