Ornate box turtle: profilul speciilor

ornate broască țestoasă (terrapene ornata)

Ornate Box Turtles sunt una dintre cele două soiuri de țestoase terestre care sunt originare din Statele Unite ale Americii. Ei au o cochilie superioară de culoare, care este maro cu linii galbene în ceea ce este uneori descris ca un model Starburst. Pielea lor este gri închis cu pete albe sau galbene, iar uneori sunt verde pe un cap de sex masculin matur. Ornate Turtles Box sunt una dintre cele mai populare specii de broască țestoasă pentru a păstra animalele de companie. Astfel, sunt de obicei ușor de găsit la crescători și organizații de salvare. Au o locuință oarecum complexă și nevoi dietetice. În condițiile potrivite, ele pot trăi timp de câteva decenii.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Ornate broască țestoasă

Nume stiintific: Terrapene ornata ornata

Dimensiunea adulților: 5 până la 7 inci lungime

Speranța de viață: 40 până la 60 de ani

ORNATE Box Turtle Comportament și temperament

Cele mai multe țestoase cu cutie nu sunt opțiuni bune pentru copii pentru copii, deoarece pot fi timizi și nu pot lua bine la manipularea excesivă. Dar țestoasele din cutie de ornamente sunt un pic mai perkier și mai personalizat decât verișoarele de broască țestoasă. Soiurile de țestoase din cutie ornamente crescute în captivitate tind să fie mai ușor de manevrat decât omologii lor prinși sălbatici. În plus, țestoasele prinse sălbatice nu se dezvoltă în mod obișnuit în captivitate și adesea mor de la stres.

Când vă aduceți pentru prima dată Turtle Box ORNATE, asigurați-vă că ați dat timp să vă simțiți confortabil în împrejurimile sale înainte de ao manipula acest lucru. Turturile din cutie au fost cunoscute pentru a mușca când se simt amenințate. Dar, odată ce se simt confortabil, cele mai multe țestoase ornamentate sunt destul de active și se bucură de explorarea mediului lor.

Ca și în cazul altor țestoase cu cutie de nord din America de Nord, ornate țestoase în hibernare sălbatică în vreme rece, în special cei care trăiesc mai departe spre nord. În captivitate, acest lucru se manifestă de obicei ca o înflorire.

Locuind broasca broasca din cutie de ornat

Ornate țestoasele din cutie fac cel mai bine în incintele în aer liber și adesea dezvoltă probleme de sănătate atunci când sunt păstrate exclusiv în interior. Ei au nevoie de o incintă mare cu cameră pentru a se deplasa în jurul și un gard înalt pentru a le menține de la alpinism pentru a scăpa. (Poate fi lent, dar iubesc să urce.), De asemenea, oferă mai multe locuri de ascundere, cum ar fi jurnalele sau scândurile, în incinta țestoasei dvs. Și să folosească un strat gros de pământ de turbă sau frunze pentru broască țestoasă la burrow. Plus, includeți o tigaie superficială de apă pentru înmuiere și băutură.

Asigurați-vă că există atât zone umbrite cât și însorite în incintă, astfel încât broasca testoasa să-și petreacă timpul să bată, dar să aibă un loc pentru a se răci. Dacă se păstrează în interior, trebuie construită o incintă mare Încălzire suficientă și iluminare.

Căldură

Ornate Turtles Turtles preferă temperaturi în jur de 80 până la 88 de grade Fahrenheit în timpul zilei și 70 până la 75 de grade Fahrenheit noaptea. Asigurați-vă că umbra este disponibilă la toate punctele în timpul zilei, în special în timpul lunilor mai calde. O lampă de căldură poate oferi căldură suplimentară pentru zilele răcitoare sau carcasele interioare. Nu utilizați o rocă de căldură, deoarece acest lucru poate duce la arsuri.

Ușoară

Turturile din cutie de ornamente au nevoie de iluminare UVB pentru a metaboliza calciul. Dacă este păstrată în afara, lumina soarelui naturală îndeplinește această cerință. Dar în interior vor avea nevoie de o lampă UVB pentru incinta lor.

Umiditate

Ornate broaște țestoase ca un nivel de umiditate de aproximativ 40% până la 50%. În sălbăticie, ele creează un micromediu umed pentru ei înșiși prin înflorire în sol umed, deci este esențial să le oferiți un strat substrat la cel puțin 4 inci adânc în incinta lor. Se recomandă unirea regulată a incintei.

Substrat

Un substrat comun, materialul care liniile de fund a incintei țestoaselor dvs. este solul pe bază de turbă (asigurați-vă că este gratuit de substanțe chimice) amestecat cu Moss Sphagnum. De asemenea, așternutul de frunze pot fi folosite. Substratul ajută la imitarea mediului natural al animalului, precum și menținerea nivelului de umiditate al incintei. În plus, țestoasele le place să urlească în substratul lor. Deci, dacă broasca țestoasă este pe partea superioară, asigurați un strat de substrat care să fie de cel puțin 4 inci adânc pentru a-și satisface instinctele înfundate.

Cum să obțineți o broască țestoasă pentru a mânca

Alimente și apă

Ornate broaște țestoase sunt omnivore și necesită o dietă variată. Crichets de calciu, mese viermi, Waxworms, și vierme de ferestre, împreună cu șoareci Pinky, ar trebui să fie părți regulate ale dietei ornate din Turtle`s. Ierburi, verde cu frunze întunecate și anumite legume si fructe pot fi de asemenea date. Unele țestoase sunt nervoase despre a mânca în aer liber, astfel încât să le hrănească într-o zonă protejată. Este, de asemenea, ideal pentru a plasa mâncarea pe o farfurie, paver sau altă suprafață plană, astfel încât ei nu ingerăm accidental substratul lor.

Unele țestoase tind să fie mâncători murdari, așa că proprietarii îi vor hrăni într-o incintă separată de unde își petrec cea mai mare parte a timpului lor. Va trebui să cântăriți dacă broasca țestoasă va tolera cantitatea de manipulare necesară pentru cazarea specială de hrănire. În general, hrănițele ar trebui să apară în fiecare zi pentru țestoase tinere și în fiecare zi pentru adulți. Consultați-vă medicul veterinar pentru cantitatea și varietatea de alimente care sunt cele mai bune pentru țestoasa dvs. individuală.

Probleme comune de sănătate și comportament

Ca majoritatea țestoaselor, țestoasele din cutie ornamentate sunt susceptibile la deficitul de vitamina A, infecțiile respiratorii și paraziți.

Infecțiile respiratorii arată, de obicei, simptome, cum ar fi șuierătoare și excesul de mucus în jurul nărilor și gurii. Infecții respiratorii repetate, împreună cu pierderea în greutate sau dezorientare, pot semnala o deficit de vitamină A. Acesta este, de obicei, rezultatul unei diete nutritive-sărace. Multe varietăți de verdeață cu frunze, cum ar fi salata de aisberg, nu au suficientă valoare nutrițională pentru țestoase, astfel încât acestea nu ar trebui să fie o parte semnificativă a dietei lor obișnuite.

De asemenea, broaștele țestoase sunt predispuse la Shell Rot, care este cauzată de o infecție bacteriană sau fungică. Se arată uneori după ce broasca țestoasă a suferit o leziune de coajă, cum ar fi o tăietură sau arsură. Coaja va apărea crăpată sau uscată și va fi un miros de decădere dacă se fixează cochilia.

Infecțiile parazitare necesită de obicei un examen fecal de către un medic veterinar care să se specializeze în reptile. Dacă este prins devreme, aceste condiții sunt toate tratate. Nu încercați să utilizați remedii acasă înainte de a vă consulta medicul veterinar.

Alegerea țestoasei dvs. ornate

Turturile din cutie de ornamente nu sunt hardy și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru proprietarii de broască țestoasă pentru începători. Au nevoi foarte specifice, sunt sensibile la stres și sunt greu de păstrat în captivitate.

Când achiziționați o broască țestoasă ornate, selectați un specimen captiv de crescătorie de la un crescător de reputație sau vizitați o organizație de salvare. În acest fel, evitați să susțineți capturarea țestoaselor sălbatice pentru comerțul cu animale de companie, care duce adesea la îngrijirea subpar și animalele bolnave. Așteptați să plătiți între 100 și 400 de dolari în medie. Asigurați-vă că broasca țestoasă are ochi limpezi și nici un mucus în jurul nasului sau gurii. De asemenea, coaja sa ar trebui să se simtă solidă și nu ar trebui să aibă umflături sau umflături de-a lungul corpului său.

10 tipuri de broaște țestoase care fac animale de companie excelente

Specii similare la broască țestoasă ornate

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ornate box turtle: profilul speciilor