Tortoza lui hermann: profilul speciilor

Hermann Tortoise

Țestoasa lui Hermann - împreună cu broască țestoasă și țestoasa marginată - este o mediteraneană broască-țestoasă care salută de la dealurile stâncoase și pădurile de stejar și de fag din Europa mediteraneană. Această broască țestoasă atractivă, cu o carapace galben și maro, scale groase și picioare puternice, este foarte râvnit pentru temperamentul său ușor și frumusețea ei. Îngrijirea pentru această broască țestoasă este relativ ușoară dacă locuiți într-un climat adecvat cu o mulțime de spațiu în aer liber. În caz contrar, îngrijirea în interior este complicată.

Prezentare speciala

Nume comune: Tortoza lui Hermann

Nume stiintific: Testudo Hermanni

Dimensiunea adulților: 6 până la 8 inci

Speranța de viață: Medie, până la 75 de ani, deși unii pot trăi mai mult

Comportamentul de țestoasă și temperamentul lui Hermann

Tortozele pasive și blânde Hermann rareori mușcă. De obicei, va mușca doar alte broaște țestoase, animale de companie sau oameni să se apere. Nu-i place să fie tratată, preferând să rămână în siguranță.

Această creatură activă îi place să fugă, să seu, să furajeze și să facă plajă. Nu este un număr de alpinist. Broaștele de țestoase interacționează frecvent și se pot angaja în luptă, mai ales în timpul sezonului de împerechere în primăvara și căderea. În timpul cursei, țestoasele de sex masculin vor urmări și vor rambursa femelele, uneori cauzează rău. Adu doar bărbați și femei împreună dacă intenționați să le împereiți; În caz contrar, casa lor separat.

Locuind țestoasa lui Hermann

Tortozele adulte Hermann nu se datorează bine în interior, deci păstrați-vă în minte înainte de a aduce o casă. Deoarece locuințele în aer liber sunt recomandate, climatul dvs. în aer liber ar trebui să semene cu climatul regiunii mediteraneene (Italia, Grecia, Bulgaria și România).

Un habitat de broască țestoasă ar trebui să fie alcătuit dintr-o tigaie mică de apă (de preferință scufundată în pământ) pentru a bea și răci, roci, copaci mici și tufișuri și un adăpost pentru ao proteja de vremea extremă și prădătorii. Stiloul ar trebui să fie, de asemenea, de evacuare, cu garduri sau laturi săpată cu câteva picioare subterane, deoarece aceste broaște țestoase active tind să urlească.

Dacă decideți în cele din urmă să vă adăpostiți țestoasa în interior sau Mutați-l în interiorul lunilor meteorologice mai reci, Este necesară o incintă relativ mare (2 picioare cu 4 picioare la minimum).

Pentru a păstra incintele curate, scoateți deșeurile de animale de companie vizibile atunci când observați-le. Schimbați zilnic vasul de apă. Va trebui să schimbați substratul cel puțin la fiecare două luni.

Căldură

Dacă este găzduit, temperaturile în timpul zilei ar trebui să fie în medie de aproximativ 80 F până la 86 F (27 ° C până la 30 ° C) și nu trebuie să scadă sub 65 F până la 70 F (18 C până la 21 ° C) noaptea. Imită aceste temperaturi într-o incintă interioară. Iluminatul va fi sursa dvs. principală de încălzire pentru carcasele interioare. Indiferent dacă interiorul sau în exterior, este necesar, de asemenea, să aveți o zonă răcoroasă și umbrită pentru țestoasa dvs. pentru a scăpa de căldură. Asigurați-vă că vasul de apă pe care îl furnizați este suficient de adânc pentru ca animalul dvs. să se scufunde în întregul corp în cazul în care dorește să se răcească.

Ușoară

Dacă în aer liber, soarele va oferi iluminare adecvată. Dacă în interior, furnizați o lumină de lumină sau lampa de căldură care imită soarele, completă cu un punct de basking (un set de roci mici, plate funcționează bine) cu o temperatură ambiantă de aproximativ 95 f (35 c).

Tortozele necesită lumină UVB pentru a sintetiza vitamina D3. Vitamina D3 ajută țestoasa să absoarbă calciul, ceea ce este esențial pentru structura osoasă și creșterea. Toate incintele interioare ar trebui să includă o lumină tubului UVB fluorescentă de 10%, cu un reflector care să se răspândească razele UVB în jos spre țestoasă.

Umiditate

Umiditatea nu este o preocupare semnificativă pentru țestoasele. Atâta timp cât umiditatea este de cel puțin 25% sau mai mare (cele mai multe medii interioare și exterioare), atunci umezeala ambientală este adecvată pentru țestoasa ta.

Substrat

Majoritatea proprietarilor de animale de companie utilizează un substrat sau așternut pentru a linia fundul cuștii. În cazul broaștelor de țestoase, au nevoie de ea pentru săpare. Pentru incinele interioare, un amestec de sol, nisip și coajă compusă de cypress trebuie să alcătuiesc substratul în incinta animalului tău. Amestecul de compost ar trebui să fie de aproximativ două centimetri adânc, astfel încât broasca țestoasa dvs. să poată să se răcească sau să obțină activitate și exerciții fizice.

Acesta este cel mai bun mod de a vă găzdui țestoasa în interior

Alimente și apă

O dietă de țestoasă ar trebui să reproducă hrănirea sălbatică. Alegeți o varietate de verdeață și ierburi cu frunze pentru a vă alimenta animalul de companie. Suplimente verdeață cu cantități mai mici de broccoli, varză, conopidă, castraveți și morcovi, mere, caise, struguri, pepeni, piersici și căpșuni. Hrăniți-l o dată pe zi în același timp în fiecare zi din mai multe tăvi de alimente răspândite în întreaga incintă. Dați-le cât mai multă mâncare, deoarece vor mânca în decurs de 15 până la 30 de minute, sau puteți estima grămada de hrană pentru a oferi ar trebui să fie cu privire la dimensiunea cochiliei animalului.

O broască țestoasă interioară necesită boostere nutritive să facă față lipsei de lumină directă a soarelui. Dați-vă animalului de companie o mâncare de broască țestoasă de înaltă calitate care include suplimente de calciu și vitamina D3. Țestoasele sălbatice mănâncă, de asemenea, insecte, slegii și carion, dar dacă hrăniți acești critters, oferiți-le în mod moderat. Tortoizele sunt în primul rând vegetariene - nu le hrăniți niciodată un câine de câine sau de pisică.

Schimbați și curățați zilnicul de apă și completați-l cu apă filtrată.

Hibernare

Dacă carcasa sau temperatura exterioară scade sub 50 f, țestoasa dvs. de companie poate decide să hiberneze. Unele specii hibernează în sălbăticie timp de până la cinci luni, de obicei între octombrie și aprilie. Pentru tortoizele interioare, totuși, este greu să se mențină condițiile de mediu care să conducă la o hibernare sigură. Prin urmare, este mai bine să mențineți o temperatură consistentă a incintei, păstrând țestoasa activă pe tot parcursul anului.

Probleme comune de sănătate

În timpul sezonului de împerechere, țestoasele masculine devin agresive cu alți bărbați și femei. Monitorizați și inspectați broaștele zilnic pentru răni și izolați orice animale rănite. Rănile deschise vor necesita curățarea și tratamentul antibacterian pentru a preveni infecția. Dacă nu puteți face acest lucru, solicitați asistență medicală de la un Exotice veterinar.

Tortozele în captivitate sunt, de asemenea, susceptibile la mai multe boli:

  • Infectie respiratorie: De obicei cauzate de iluminatul inadecvat, încălzirea, alimentele proaspete, apa curată sau un stresor de mediu - un EXOTICS VET ar trebui probabil să trateze cu antibiotice.
  • Boala osoasă metabolică: Cauzate de lipsa de calciu sau de o problemă absorbantă de calciu - cel mai bine prevenită cu iluminare adecvată cu spectru complet sau o lumină directă a soarelui - un VET exotics ar prescrie probabil un tratament de calciu lichid.
  • Cloaca prolaps: În mod obișnuit, cauzate de deshidratare, o piatră sau un urat întărit blochează vezica - aceasta necesită intervenția veterinară.

Alegerea țestoasei lui Hermann

Cel mai bine este să cumpărați țestoasa direct de la un crescător. Cumpărarea de la un crescător de renume vă asigură că animalul dvs. de companie nu a venit dintr-o sursă care epuizează populațiile sălbatice, plus crescătorii oferă, de asemenea, îngrijire superioară. Exoticele veterinar și alți proprietari de reptilați pot recomanda crescători de reputație sau le puteți găsi la expuneri și spectacole de reptile. Vă puteți aștepta să plătiți $ 150 la 500 $ pentru o broască țestoasă Hermann. Prețul crește pentru broaștele de țestoase mai vechi, factoring în cost pentru a le ridica la maturitate și că sunt înfloritoare.

Nu cumpărați o broască țestoasă a lui Hermann dintr-un magazin de animale de companie sau dealer, deoarece există o șansă mai mare ca țestoasele să fi venit dintr-o sursă non-reputată. De obicei, mediul de locuințe și îngrijirea sunt subpar, care potențial crește riscul de a dobândi un animal de companie bolnav.

Semnele unei țestoase sănătoase includ o coajă netedă, fără umflături ciudate sau malformații. Ochii, nasul și gura ei ar trebui să fie clare fără descărcare. Verificați dacă orificiul său fecal este curat. Fecale ar trebui să fie bine formate, nu apoase.

100 nume perfecte pentru broasca testoasa de companie sau broasca testoasa

Diferite specii de broaște țestoase

Dacă sunteți interesat de țestoase, verificați:

În caz contrar, verificați tot celălalt broască-țestoasă profiluri.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tortoza lui hermann: profilul speciilor