De ce câinele meu dormește pe spate?

câine care se îndreaptă spre spate

Câinii pot dormi uneori în câteva poziții proaspete. Stilul de dormit al puilor nu este doar o preferință personală, totuși. Cum dormește câinele dvs. poate dezvălui multe despre sănătatea și personalitatea lor. Aflați mai multe despre ce dormit câine pe spate, iar dacă (sau când) ar trebui să vă îngrijorați.

Așezând pe spate ca o tactică de răcire

Câinii au doar glande sudoare în tampoanele de labe. Ei nu-și pot reglementa temperatura corpului ca oamenii să poată transpira. IIN Lunile fierbinți și umede de vară Când câinii pot supraîncălzi cu ușurință, câinele tău trebuie să devină creativ cu modul în care se răcește. Majoritatea câinilor au un strat mai subțire de păr pe burtă. Prin a dormi pe spate și prin expunerea abdomenului său slab înfundat, în combinație cu vasodilarea (dilatarea vaselor de sânge) permite ca sângele câinelui să curgă spre pielea, unde este mai rece și departe de corpul său interior unde este mai cald.

Prin a dormi pe spate, câinele dvs. permite, de asemenea, expunerea maximă a padului. Din nou, câinii transpiră doar prin tampoanele de labe, astfel încât expunerea acestor plăcuțe de labele la aer poate permite de fapt termoregularea prin transpirație.

Orice cană de câine supraîncălzi În vremea caldă, muggă, dar unele rase și grupe de vârstă sunt mai expuse riscului decât altele. Puii și câinii mai în vârstă nu pot termina, precum și câini adulți sănătoși, deci sunt mai expuși riscului de supraîncălzire. În plus, rasele brahycefalice, care sunt rase plat sau scurte (Pugs, Bulldogs, Boston Terriers, pechinez, boxeri, Shih-tzus, etc.) sunt mai predispuse la supraîncălzire. Câinii care au o boală concurentă, în special legați de inimă și / sau plămâni, pot fi la un risc mai mare de supraîncălzire. Câinii obezi și supraponderali pot fi, de asemenea, mai predispuși la supraîncălzirea datorită greutății lor suplimentare. Țesutul de grăsime nu este de obicei foarte vascular, astfel încât câinele dvs. nu se poate răci la fel de eficient cu vasodilarea atunci când au tot acel puf în cale.

Dacă vedeți câinele dvs. care dorm pe spate mai mult în lunile mai fierbinți sau dacă câinele dvs. se întâmplă să fie un câine care este predispus la supraîncălzire, oferind Gel răcit paturile le pot ajuta să se răcească. Ca și în cazul oricărui pat, folosiți cu prudență dacă puii dvs. se bucură, de asemenea, să-și distrugă și să-și mănânce patul. Gelul din interiorul acestor paturi special realizate poate provoca supărat gastrointestinal și, de asemenea, să fie un potențial pentru o Obstrucția corpului străin.

Afișarea confortului

Somnul înapoi permite ca câinele să-și relaxeze complet mușchii și să-i împiedice să pună o tensiune sau o presiune suplimentară asupra mușchilor și articulațiilor lor. Acest lucru îi permite să doarmă profund fără agrava niciunul Articulații artritice. Dacă puiul dvs. este un pic lung în dinte sau dacă au o artrită inițială de la vătămare ortopedică sau chirurgie, investind într-un Ortopedic, Memoria Pat de spumă poate fi benefică. Aceste paturi speciale permit ca puștii tăi să doarmă fără a pune presiuni asupra articulațiilor lor atrăgătoare și fără ca ei să trebuiască să doarmă pe spate tot timpul.

Când câinele tău doarme pe spate, el îți spune că el este complet și total sigur și sigur în împrejurimile sale. Organele abdominale nu sunt protejate ca plămânii și inima sunt, astfel încât așezarea pe spate poate fi o poziție incredibil de vulnerabilă. De fapt, somnul înapoi este rar văzut la câinii sălbatici sau câini "în afara" din cauza modului în care este expus și fără apărare. Susceptibilitatea unui câine care se pune pe spate, de asemenea, se datorează ca fiind o Poziția supusă. Câinii se vor întoarce pe spate în situații sociale pentru a arăta că nu sunt o amenințare.

Bacsis

Indiferent de modul în care câinele tău doarme, nu ar trebui să-l treci niciodată de somnul său dacă nu trebuie. Câinii de obicei dormi numai când vor să se relaxeze, așa că lasă-l să se bucure de puii. daca tu do trebuie să-ți trezești câinele în vreun motiv, să faci atât de ușor și cu grijă. Dacă câinele dvs. este trezit brusc, el poate fi confuz și chiar un pic surprins, suficient pentru a se schimba defensiv. Câinii pot dormi în unele poziții destul de ciudate, uneori incomode. De cele mai multe ori poziția pe care o aleg să doarmă nu este la fel de semnificativă din punct de vedere clinic, așa cum se poate gândi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinele meu dormește pe spate?