Cool tratează pentru câinii fierbinți

înghețată doggie tratați

Când temperaturile se ridică în afara, câinele dvs. poate fi supraîncălzit cu ușurință. HeatStroke este doar unul dintre cei mai mulți Pericole de vară care pot afecta câinii noștri. Există multe modalități pe care le puteți ajuta să vă mențineți câinele răcoros în vremea caldă. Dog-urile răcite sau congelate sunt o mare surpriză pentru câinele dvs. Nu numai că vă vor ajuta să vă răciți câinele, dar ele pot ajuta, de asemenea, să ușureze plictiseala atunci când este cooped în interior. Iată câteva idei pentru sănătos, rece tratează câinele dvs. va iubi:

Doggie Ice "Cream"

Câinii iubesc înghețată adevărată, dar este nesănătoasă pentru ei. Zahărul face ca numărul de calorii să fie prea mare, iar excesul de lactate poate provoca vărsături sau diaree. Brands cum ar fi "Lick-A-Lots" și "Pitry Frosty" fac "crema" pentru câini sănătoși pe care câinii îl iubesc. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți bani sau mai degrabă să nu fugiți la magazin, puteți face o versiune a acestora la domiciliu. Iată ce aveți nevoie:

  • 1 Banana coapte
  • 4 uncii de la simplu iaurt
  • 1 lingură de arahide untul (cremoasă este cel mai bun)

Amestecați ingredientele împreună într-un blender sau procesor de alimente. Se toarnă amestecul în trei sau patru recipiente mici și înghețați peste noapte. Puteți ajusta cantitățile fiecărui ingredient pentru a obține gustul și textura câinele dvs. îi place cel mai bine. Lăsați tratamentele în recipient și serviți unul la câinele dvs., dar asigurați-vă că supravegheați (așa că nu mănâncă recipientul). Aceste tratamente vor dura mai mult dacă nu le scoateți din containerele lor. Experimentați cu amestecuri, cum ar fi merele fin cubate, morcovii sau carne slabă.

Puppy Ice Pops

Pentru pop-ul rapid și ușor înghețat pe care câinii îl vor iubi, tot ce aveți nevoie este un ingredient: bulion de pui sau bulion de carne de vită. Căutați unul care este fără grăsimi, nesalit sau scăzut de sodiu și nu conține ingrediente de ceapă.

Se toarnă bulionul în tăvi de cube de gheață sau în tigăi mini-brioșă și îngheț peste noapte. Puteți să vă hrăniți câteva numai ca tratamente pentru câinele dvs. Sau încercați să plasați POP-urile deasupra lui Kibble sau în castronul de apă pentru a spori aroma. Din nou, experimentați cu mix-in-uri, cum ar fi morcovi fin, mere sau carne slabă.

Pentru un pop de fructe, încercați înghețarea sucului diluat fără zahăr adăugat. Sau puteți tăia o pepene verde în bucăți și înghețați-i. Câinii iubesc aceste tratate înghețate ușor dulce într-o zi fierbinte și vă puteți bucura de ei.

Frozen Kong umplutură

Kongul este o jucărie minunată de câine umplutură, care, atunci când este umplută în mod corespunzător, poate ocupa doar despre orice câine. Nu este practic nici un sfârșit la ceea ce puteți pune în această jucărie. Umpleți-l cu o congelare ciudată de alimente și puneți-o în congelator (cu cât este mai greu, cu atât mai greu va îngheța, dar îl puteți servi de îndată ce două ore după umplerea acestuia). Pentru chewers serios, încercați prețurile extreme Kong comparate cu alimente delicioase și apoi înghețate peste noapte. Există și alte jucării de câini umplute de la Kong pe piață pe care le puteți încerca. Experimentați cu amestecuri ale următoarelor ingrediente:

  • Iaurt (simplu)
  • Banane
  • Conserve de dovleac (nu mai mult decât aproximativ o lingură pe servire ca mai mult poate provoca diaree)
  • Conserve cu mâncare pentru câini
  • Carne de vită sau altă carne de masă (simplu, slabă)
  • Pui tăiat sau curcan (simplu, slab)
  • Morcovi și / sau mere
  • Mini câine tratează
  • Câinele tău Kibble

Amestecați împreună ingredientele dorite. Puteți face acest lucru cu mâna sau cu un blender sau un procesor de alimente. Pentru umplutura ușoară, puneți amestecul într-o pungă de conducte de îngheț. Dacă nu aveți acest lucru, încercați să umpleți un sac de zip-top plastic și să tăiați unul din colțurile de jos. Strângeți conținutul sacului în kong sau altă jucărie umplute. Înghețați timp de cel puțin două ore (dar peste noapte este cel mai bun) înainte de a servi.

Baby hrană pops

Nu vă simțiți ca amestecarea trataților? Ridicați niște alimente pentru copii din magazinul alimentar (tipul din recipientele din plastic este un pariu mai sigur). Carne de vită, pui, cartof dulce și formulele de fructe funcționează mai ales bine. Înghețați în ambalaj peste noapte, apoi serviți.

Avertizare

  • Asigurați-vă că alegeți formule care conțin NU alimente toxice ingrediente (cum ar fi ceapa).
  • Supraveghează întotdeauna câinii atunci când alimentează aceste tratamente pentru a le împiedica să mestece sau ingestia recipientul.
  • La hrănirea oricărui câine tratează, amintiți-vă că tratamentele nu ar trebui să facă niciodată mai mult de aproximativ 10% din consumul de alimente zilnic al câinelui dvs.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. O să mănânci asta? Cummings Scoala de Medicina Veterinară la Universitatea de Tufts

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cool tratează pentru câinii fierbinți