Cum de a alege un sac de dormit câine

Saci de dormit pentru câini nu sunt doar pentru camping! O mulțime de câini iubesc sentimentul confortabil sigur că ei primesc de la a fi așezat în sus într-o pungă de dormit. Îi place să urlească sub capace și cuiburi! Pungile de dormit Doggy sunt similare cu sacii de dormit pentru oameni și sunt fabricate din aceleași materiale. Știind Cum de a alege un câine de dormit sac va face selectarea celui potrivit pentru poochul dvs. o briză.

Cum de a alege un sac de dormit câineEste important ca prietenii noștri canini să se simtă în siguranță, iar sacii de dormit oferă un loc pe care îl pot numi. Câinii sunt animale de den. În sălbăticie, ei ar găsi o zi confortabilă pentru a se îmbogăți și a rămâne cald. Un sac de dormit poate oferi câinelui tău domestic același sentiment de căldură și securitate.

Oferind câinelui dvs. o geantă specială de dormit, asigură, de asemenea, că animalul dvs. de companie nu roamnă casa încercând să găsească un loc cald pentru a dormi sau a dormi pe canapea ta lăsându-l păros și murdar.

Folosirea unei pungi de dormit poate ajuta la prevenirea câinilor să meargă în locuri ciudate sub picioarele tale. Un alt lucru minunat despre pungile de dormit canine este că ele sunt lavabile, spre deosebire de cele mai multe paturi de câine, deci sunt o alegere bună pentru menținerea unui spațiu de dormit igienic pentru câinele dvs.

Saci de dormit pentru câini au avantajul suplimentar de a fi portabil. Ele sunt ușor de luat cu tine în călătorii de camping și drumeții, deoarece pot fi rulate pentru a fi compacte și transportate fără agitație.

Învățați cum să alegeți o pungă de dormit câine vă va permite să aruncați cu ușurință unul în mașină când mergeți pe o călătorie rutieră sau împachetați unul în valiza dvs. în timp ce vizitați familia din întreaga țară.

LEGATE DE: Cum să asigure un somn bun pentru pui

Cum de a alege un sac de dormit câine

Cum de a alege un sac de dormit câine pentru câini

Primele lucruri care vor afecta cum să aleagă un sac de dormit câine este dimensiunea câinelui tău.

Asigurați-vă că ați obținut o pungă suficient de mare pentru ca câinele dvs. să se învârtă în întregime și că aerul poate circula prin. Va trebui să luați în considerare și costul, dar pungile de dormit Doggy pot fi găsite la prețuri foarte rezonabile sau să ia în considerare alegerea unuia în timpul unei vânzări.

Veți dori, de asemenea, să vă gândiți cum câinele dvs. preferă să doarmă în mod natural - verificați poziția pe care o constă în și cât de mult se mișcă pe parcursul unui pui de somn.

Materialul sacul de dormit este făcut din nevoia de a fi suficient de cald pentru a produce căldură în vreme rece, dacă o veți folosi din ușă. Dacă pur și simplu pentru utilizarea în interior, asigurați-vă că nu va fi prea greu sau cald pentru câinele dvs.

Alegerea dvs. va depinde, de asemenea, de faptul dacă veți folosi sacul de dormit la fel de pat la domiciliu sau dacă trebuie să fie portabil. Dacă veți călători cu sacul de dormit, uitați-vă să obțineți un model ușor care să se rostogolească pentru a fi mai compact și mai ușor de transportat.

Veți dori, de asemenea, să luați în considerare cumpărarea unui sac rezistent la apă sau rezistent la apă dacă câinele dvs. va fi folosit în afara.

Podcast: Beneficiile de sănătate ale paturilor de câini

Confort și căldură

Cum de a alege un sac de dormit câine

Există o serie de opțiuni care trebuie luate în considerare la cumpărarea multor PET iubit, sacul perfect de dormit. Mulți iubitori de câini găsesc cel mai important aspect despre saci de dormit este confortul câinelui lor. O geantă de dormit este cea mai bună alegere pentru traverse neliniștite, deoarece acestea nu cad în timpul nopții ca pătuțile se datorează mișcării, întinderii și răsturnării.

Aceasta înseamnă că oferă un nivel confortabil, continuu și sigur de căldură pentru câinele dvs.

Anumite rase de câine, în special tipuri fără păr, trebuie să fie păstrate frumos și cald. Câinii care folosesc saci de dormit adesea le place să se strecoare spre partea din spate a pungii atunci când sunt reci sau se apropie de margine atunci când sunt calde.

Câinii sunt destul de buni la reglementarea temperaturii lor pe timp de noapte și au tendința de a ști cum să se încălzească sau să se răcească atunci când folosesc o pungă de dormit.

INTERESANT: Ce spune poziția de dormit a câinelui tău despre el

Versatilitate, confort și durabilitate

Sacuri de dormit pentru câini și cum să alegeți

Un alt avantaj al sacilor de dormit este câinele dvs. poate intra în sac și poate să se aranjeze în acea poziție perfectă. La urma urmei, confortul câinelui tău ar trebui să fie numărul unu care să ia în considerare când învățați cum să alegeți un sac de dormit câine.

Majoritatea pungilor de dormit sunt lavabile și sunt perfecte pentru camping sau excursii. Ele nu sunt la fel de mari, voluminoase sau grele, deoarece majoritatea paturilor de câine sunt. Multe pungi de dormit pentru camping sunt fabricate din materiale respinse cu apă. Sacurile de dormit sunt transportabile, ușoare și economice. Ele pot fi, de asemenea, lansate convenabil într-un rucsac pentru drumeții.

Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru o mașină sau o cușcă, astfel încât pooch-ul dvs. să aibă confortul patului său cu el oriunde merge el! O pungă de dormit de bună calitate va fi durabilă și făcută să dureze de mulți ani, deci nu este ceva ce trebuie să re-cumpărați în mod regulat.

Dacă învățați cum să alegeți o geantă de dormit câine acum, este probabil că veți putea folosi sacul de generații de câini.

LEGATE DE: Câine de drumeție trebuie să aibă

Dimensiuni și materiale de câine

Câine de dormit saci cum tos

Pungile de dormit câine vin în toate dimensiunile, deci este mai bine să se potrivească dimensiunea corectă a sacului la câinele dvs. Poate luați măsurători cu o bandă de măsurare înainte de a achiziționa și verifica dimensiunile recomandate de pe site-ul producătorului.

Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru ca aerul să circule în timp ce rămâne suficient de confortabil. Verificați materialul din care este fabricat și asigurați-vă că nu este prea rigid sau grosier. Baza sacului nu ar trebui să fie subțire sau subțire, nici nu ar trebui să fie suprasolicită.

Dacă sacul de dormit este pe bază de spumă, asigurați-vă că este lavabil sau că materialul din interiorul sacului este detașabil pentru spălare.

Verificați toate dispozitivele de fixare. Velcro este un nu-nu pentru rasele cu părul mai lung. Zipurile ar trebui să fie puternice, dar ușor de dezarhivat și nu ar trebui să prindă țesătura atunci când zipping sau dezarhivare. Punga trebuie făcută din cele mai puternice țesături pentru a se asigura că își păstrează forma.

LEGATE DE: Cel mai bun medicament de anxietate pentru câini pentru câinii calme

Diferitele tipuri de pungi de dormit Doggy

Pungi de câine de dormit confortabil

Sacul tradițional de dormit canin arată ca o pungă tipică de dormit pe care o veți folosi pentru dvs. într-o călătorie de camping. Cu toate acestea, ele sunt făcute pentru a se adapta câinilor, ceea ce înseamnă că sunt mai puternici pentru câinii care zgâriaau la patul lor.

Pungi de pește sunt perfecte pentru câinii care doresc să se strecoare în geantă și sunt bine izolați. Puteți găsi izolație sintetică, rezistentă la apă sau în jos. Gâscă în jos este mai durabilă decât sintetică, cu toate acestea, nu este potrivit pentru utilizarea în vreme umedă.

Pungi de dormit pentru câini arata similar cu un pat de caine, dar baza si partea de dormit trage peste partea de sus a patului si creeaza o structura asemanatoare cavei. Mulți câini primesc anxietate, iar sacii de dormit peșteră sunt perfecți pentru ei, deoarece acest tip de sac oferă un loc sigur și liniștit pentru odihnă. În timpul furtunilor sau ploi abundente este un loc ideal pentru ca câinele dvs. să meargă și să se ascundă.

Pentru câinii mai în vârstă care se răcesc cu ușurință, mai ales dacă au pierdut greutatea din cauza bolii, o pungă de dormit este ideală pentru păstrarea prietenului dvs. de canin la o temperatură caldă constantă și va continua îmbătrânirea articulațiilor.

INCEARCA ASTEA: Top 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

A Memorie spumă saltea în interiorul sacului de dormit este conceput pentru a ajuta câinii mai în vârstă sau bolnavi. Spuma de memorie ușurează orice disconfort și oferă suport superior pentru oasele fragile sau îmbătrânite, în timp ce izolează căldura corpului câinelui de la o podea rece.

Pentru câinii care suferă cu incontinență, cele mai multe saci de dormit pot fi spălate sau șterse în jos pentru a vă asigura că sacul de companie este păstrat curat și gratuit.

Dacă aveți un câine în special mirositor sau nu vă place mirosul câinelui în casă, puteți alege o Cedar umplut sac. Aceste saci de dormit sunt deosebit de bune pentru puii, deoarece au tăiat în mod semnificativ mirosul de câine.

Cu toate acestea, asigurați-vă că câinele dvs. nu este alergic la umplere. Dacă câinele dvs. este predispus la alergii, o alternativă bună este a HypoallerGenic Dog Copertă. S-ar putea să fiți în stare să faceți cumpărături online și să găsiți și o pungă hipoalergenică de dormit.

Odată ce decideți cum să alegeți o geantă de dormit câine, poate iubitul dvs. de companie iubit să se culce bine și să aibă vise dulci! Observați obiceiurile de dormit ale câinelui, faceți cercetarea și faceți o alegere înțeleaptă.

RECOMANDAT: Cele mai bune paturi de câine pentru câini mari și rase mari

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege un sac de dormit câine