Doii transpiră?

Retrieverul de aur recuperează

Pe măsură ce temperaturile urcă în mod constant în această vară, este important să ne răcoriți pe noi înșine și câinii noștri. Oamenii transpiră să vă ajute să vă răcoriți, dar câinii transpiră?

Doii transpiră?

Câinii transpiră, dar nu în același fel oamenii fac. In timp ce glandele sudoripare sunt concepute pentru a ajuta cu răcirea la om, eliberarea de căldură nu apare la fel la câini. Câinii au niște glande sudoare, dar sunt mult mai puține decât la om, iar pielea lor este acoperită în blană, astfel încât aceasta minimizează cantitatea de răcire poate furniza sudoarea.

Cele două glande în care câinii pot produce sudoare sunt merocrină și glande apocrine.

Glandele Merocrine sunt situate în tampoanele labei câinelui tău. Când câinele dvs. devine prea cald, ei vor produce sudoare. Glandele apocrine sunt folosite ca o formă de interacțiune socială. În timp ce sunt glande de transpirație din punct de vedere tehnic, ei nu produc sudoare. Acestea sunt situate pe tot corpul lor, petele expun la feromoni pe care animalele noastre le folosesc pentru a se identifica reciproc. În loc să le folosească pentru răcire, câinele dvs. face prieteni.

Deoarece această suprafață este atât de mică, câinii au alte metode de reglare a temperaturii încorporate, făcând "transpirația" lor secundară la mijloacele principale de auto-răcire.

Cum să vă păstrați câinele răcoros în vreme caldă

Cum se răcească câinii?

Deoarece transpirația nu este o sursă primară a câinelui de a-și reglementa temperatura și păstrarea cool, ceea ce este? Punerea este metoda primară, în timp ce vasodilarea este a doua cea mai importantă din câinele dvs. care se răcește.

Punerea este moderată până la respirația rapidă deschisă, de obicei, asociată cu o limbă mare de liure. Puiul vă ajută câinele să răcească. Când s-au pantalon, ei schimbă rapid aerul fierbinte din plămâni cu aer exterior răcoros, care accelerează evaporarea apei din limbă, în interiorul gurii lor și a tractului respirator superior. Pe măsură ce această apă se evaporă, ajută la reglementarea temperaturii corpului, prin urmare răcirea lor în jos.

Vasodificarea înseamnă extinderea sau dilatarea sau vasele de sânge. Când câinele dvs. devine fierbinte, vasodilarea îi ajută să le răcească. Vasele lor de sânge în cea mai mare parte în fața și urechile lor se vor extinde și vor aduce sânge cald la suprafața pielii, permițând sângele să se răcească înainte de a se întoarce Înapoi la inimă.

Accident vascular cerebral la câini

În ciuda proceselor naturale de răcire ale câinelui, câinii sunt încă predispuși la supraîncălziți și suferă de curse de căldură. Accident vascular cerebral, numit, de asemenea, hipertermie, apare atunci când temperaturile noastre temperatura corpului se ridică la o gamă sănătoasă și nu pot să-și regleze propria căldură corporală. Această condiție poate varia de la epuizarea ușoară a căldurii la severă, în care câinele dvs. poate pierde conștiința, experiența eșecului organului și a muri.

Îngrijirea câinilor ar trebui să acorde o atenție deosebită vremii și câinilor lor înainte de a merge la o alergare, de mers pe jos sau să petreacă timpul în afara. Cea mai frecventă cauză a căldurii este lăsând un câine într-o mașină fără o ventilație inadecvată, în câteva minute, temperatura unui câine poate ridica la înălțimi periculoase. Alte cauze comune sunt lăsate în afara cu acces la umbră sau apă, fiind expuși la un uscător de păr pentru o perioadă lungă de timp și o redare excesivă sau exercițiu în timpul temperaturilor fierbinți.

  • Semnele câinelui dvs. peste încălzire includ
  • Pantaling excesiv
  • Roșeață pe gingii, botul și urechile
  • Excesiv de drooling
  • Corpul este cald pentru a atinge
  • Vărsături
  • Tremoruri sau tremurând
  • Pierderea coordonării
  • Colaps
  • Temperatura ridicată (dacă temperatura unui câine depășește 103 grade Fahrenheit, acest lucru este considerat anormal. Temperaturile corporale de aproximativ 106 grade sunt considerate accident vascular cerebral termic.)

Dacă vedeți oricare dintre cele de mai sus, obțineți câinele dvs. undeva rece, furnizați câinele cu apă și contactați medicul veterinar.

Brachycefalice rase, cum ar fi pugs, boxeri și buldogi (câini cu fețe plină care au o căi respiratorii restrânse) sunt la un risc mai mare de căldură și pot experimenta căldura de căldură chiar și în temperaturi moderate ridicate.

Protejarea câinelui de la căldură

Deoarece câinii nu transpiră ca oamenii, este important ca îngrijitorii de câini să fie proactivi despre păstrarea câinilor lor răcoriți și confortabili. Iată câteva sfaturi despre cum să preveniți cursa de căldură.

  • Au un spațiu răcoros și bine ventilat pentru câinele dvs. O bună ventilație este esențială, deoarece câinii pierd căldură prin gâfâind care se bazează pe fluxul de aer bun.
  • Câinele dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă potabilă proaspătă
  • Evitați mersul pe jos și alte activități în aer liber cu câinele în timpul orelor de temperatură de vârf. Umblați câinele devreme dimineața sau după amurg pentru a evita cele mai fierbinți ore ale zilei. Aduceți apă cu dvs. pe plimbări lungi și luați pauze în zonele umbrite dacă este necesar.
  • Cunoașteți istoricul medical al câinelui și simptomele supraîncălzirii. Câinii cu un risc crescut de apariție a cursei de căldură includ câinii mai în vârstă, câinii care suferă de obezitate sau Condiții de inimă, Brachycefalice rase, rase mari si rase cu straturi de par extrem de groase.
  • Dacă utilizați Muzzle, utilizați coșuri de coș care permit câinilor să se pună. Nylon Muzzles împiedică ca câinii să se gâțească și pot duce la supraîncălzirea. Câini pantaloni să se răcească, dar și în momente de frică și stres și să nu-i permițând pantaloni să crească frica și stresul. Baschet Muzzles Permiteți câinele dvs. la pantă și băutură atunci când este montat în mod corespunzător. Formarea câinilor de a vă bucura de purtarea botului este recomandată dacă utilizați un bot.
  • Nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat într-o mașină de parc. Într-o zi umedă și / sau fierbinte, lăsând ferestrele parțial laminate, nu va ajuta. A fost cercetată că, chiar și la 72 de grade, o temperatură internă a mașinilor poate racheta la 116 grade într-o oră
  • Dați câinelui dvs. câine înghețat tratează, inclusiv înghețată câine sau popsicule de câine înghețate.

Pe măsură ce tu și companionul tău canin începe să te bucuri de vreme caldă, nu uita importanța unei băuturi răcoritoare de apă și o pauză în aer condiționat. Chiar și după ce animalul dvs. de companie este obișnuit cu căldura de vară, evitați exercițiul în cele mai fierbinți momente ale zilei, oferiți o mulțime de pauze și să fiți în căutarea semnelor de oboseală sau boală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doii transpiră?