Cum să păstrați câinii în siguranță în deșert

Aur Retriever în deșert la apusul soarelui

Regiunile de deșert sunt cunoscute pentru că au temperaturi la cald în timpul zilei pentru cea mai mare parte a anului. Temperaturile vara pot fi mai mari de 100 °. Având animale de companie în timp ce trăiesc în zonele deșerte impune proprietarilor să ia anumite precauții specifice pentru a se asigura că animalele lor de companie rămân în siguranță și sănătoase.

Inauntru sau afara?

Decizia dvs. asupra locului în care va veni câinele dvs. vine cu responsabilități suplimentare privind temperaturile exterioare.

În interiorul câinilor

În mod ideal, câinele dvs. va fi un câine în interior, capabil să se bucure de un mediu cu aer condiționat în timp ce este fierbinte afară. Chiar și atunci când proprietarii nu pot fi acasă în timpul zilei, temperatura casei ar trebui să fie la un nivel care este confortabil pentru animalul dvs. de companie.

În afara câinilor

Dacă trebuie să vă păstrați câinele afară, nu sunt esențiale umbra și alimentarea cu apă. Câinele dvs. ar trebui să aibă acces la o zonă umbrită care îi va proteja de soarele aprins și de temperaturile ridicate. Nuanța ar trebui să fie furnizată de o copertă, cum ar fi o punte sau o terasă acoperită, o doghouse ventilată sau un loc cu o acoperire cu umbră. Luați în considerare achiziționarea A Coborârea câinelui de răcire Pentru câinele dvs. Nuanța trebuie să fie accesibilă și să prezinte toată ziua și să nu fie dependentă de locația soarelui. De exemplu, utilizarea unui copac pentru umbra nu va oferi probabil o umbră consistentă toată ziua.

Pentru toți câinii, dar mai ales câinii în aer liber din regiunea deșertului, este necesar accesul la apă potabilă rece și curată. Proprietarii ar trebui să se asigure că există suficientă apă pentru ca câinele lor să rămână hidratat și să răcească toate orele în afară. Dacă utilizați boluri de apă, asigurați-vă că sunt ponderate sau concepute pentru a fi dificil de vârful. Asigurați-vă că apa este schimbată și bolile sunt curățate în fiecare zi. Luați în considerare un castron de apă de răcire pentru apa câinelui tău.

Una dintre modalitățile de a păstra răcește în timp ce se distrează afară este să înoate. Câinele dvs. poate fi tipul de câine care se bucură și de înot și apă. Unele animale de companie se bucură de o piscină mică cu apă rece, cu apă rece, pentru a sta sau a afla pentru a le ajuta să se răcească. Dacă câinele dvs. îi place să săpați și să folosească că, ca o tehnică de răcire, o cutie de nisip într-o zonă umbroasă cu nisip umed ar putea fi o opțiune pentru ei.

Dacă aveți o piscină la domiciliu, animalul dvs. poate plăcea să ia o inoata in piscina. Să fie atenți la ceea ce trebuie luat în considerare pentru siguranța animalelor și clorul sau bazinele de apă sărată. Câinele dvs. nu ar trebui să aibă acces la piscină fără supraveghere. Zona de piscină ar trebui să fie inaccesibilă dacă există preocupări de siguranță sau câinele este nesupravegheat. Ei ar trebui să fie instruiți cum să iasă din piscină în siguranță.

În timp ce există bazine publice, precum și lacuri și râuri pentru oamenii de a folosi, câinii nu pot fi bineveniți. Înainte de a încerca să vă luați animalul într-o zonă publică de înot, fiți conștienți de regulile privind participarea animalelor. De asemenea, înțelegeți diferitele riscuri de înot în bazine, un lac sau un râu.

Exercitarea cu câinele dvs

Dacă luați câinele pe plimbări cu voi, încercați să faceți acest lucru în temperaturile răcitoare ale dimineții și ale nopții. Asigurați-vă că locurile pe care le plimbați nu au suprafețe fierbinți pentru a merge pe acel moment ardeți labele câinelui. Dacă solul este prea fierbinte pentru ca tu să stai în picioarele goale, este prea fierbinte pentru animalul tău.

Animalul dvs. de companie nu ar trebui să fie expus la soare prea mult timp. Mai ales cu câini care au părul mic și / sau blană ușoară, prea multă expunere la soare poate provoca o arsură solară asupra voastră. Nu fi prea agresiv în exercițiul dvs. de mers pe jos de rutină în timp ce este fierbinte - păstrați lumina de exerciții și ușor tolerabile pentru animalul dvs. de companie în căldura deșertului.

Extenuare de la caldura

Epuizarea căldurii la câini poate fi un răspuns comun la expunerea la temperaturi fierbinți. Puiul este un mod de răcire al unui câine. Spre deosebire de oameni, câinii nu pot transpira peste tot pentru a-și reglementa temperatura corpului, așa că ei. Puiul nu este o modalitate foarte eficientă de a se răci. Dacă un câine este supraîncălzit și nu se poate răci, pot experimenta un accident vascular cerebral termic. Cursa de căldură Pentru câini pot fi extrem de serioși. Semnele de căutare sunt o gestiune excesivă, respirație rapidă și / sau greu, salivantă, dezorientare, oboseală, colaps sau tremură musculară. Dacă observați oricare dintre aceste semne, obțineți animalul dvs. într-un spațiu umral, acoperiți-le cu prosoape setate pentru a le răci încet, oferă sipuri de apă și contactați imediat medicul veterinar. Accident vascular cerebral poate provoca moarte la câini și ar trebui luată în serios.

Călătoresc în mașină cu câini

daca tu Călătorește cu câinele tău În mașină, în timp ce temperaturile de vară sunt ridicate, nu le lăsați niciodată nesupravegheați în mașină. Temperaturile din interiorul unei mașini - chiar și cu ferestrele sparte - pot crește rapid. Accident vascular cerebral care provoacă daune creierului sau moartea poate apărea. Dacă trebuie să vă luați câinele într-o plimbare cu mașina, intenționați să vă lăsați câinele supravegheat cu aerul condiționat.
Dacă conduceți un camion pick-up, nu călătoriți cu câinele dvs. în patul din spate al camionului. Podeaua patului poate deveni prea caldă pentru ca animalul dvs. să stea sau să stea pe. Dacă nu puteți sta desculț sau stați cu pielea goală pe pat, nici câinele dvs.

Bucurați-vă de timpul cu câinele dvs. în căldura deșertului este posibilă și gestionată cu ușurință urmând câteva orientări comune și că rămâneți conștienți de împrejurimile și nevoile câinilor dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați câinii în siguranță în deșert