Câine de cultivare a urechii: dacă aveți urechile câinelui tăiat?

Câine de creștere a urechii

Câinele urechii de câine este practica de a elimina o parte din urechea exterioară a unui câine, astfel încât să stea erect. Doberman Ear recolping este extrem de comun și modul în care își iau aspectul unic. Alți câini care au adesea procedura efectuată pe ele sunt Pitbulls sau pugs.

Din punct de vedere istoric, a fost o procedură care a fost efectuată pentru diminuarea complicațiilor de sănătate prin infecții ale urechii, dar și pentru a minimiza orice rănire a câinilor de lucru care ar putea fi mușcați de alte animale sau chiar în lupte cu alți canini. Se crede că unele culturi au început chiar și practica de a le face Câinii arată mai mult lup pentru a le proteja de acea specie. În boxeri, a fost adesea desfășurat cu intenția de a-și îmbunătăți audierea prin îndepărtarea multor clapetă a urechii exterioare. A fost o procedură care a fost adesea realizată de echipamente destul de rudimentare și blunt, astfel încât puii să fie adesea lăsați fără urechi deloc. Aceste zile, tăierea urechii laser poate fi utilizată pentru a finaliza procedura.

Urechile de câine de tăiere a fost mult timp un subiect controversat. Unele țări interzic acum practica, deși este încă efectuată în multe locuri din întreaga lume, fie chirurgical, fie prin efectuarea de culturi laser a urechii, care sa gândit să îmbunătățească timpul de vindecare al urechilor câinelui.

Deci, dacă aveți urechile câinelui tăiat? Aici ne uităm la mai multe motive pentru care practica nu ar trebui să aibă loc.

Câine urechii tăiate

Este, în esență, o formă de intervenție chirurgicală plastic

Motivele că tăierea urechilor de câine sunt atât de controversate încât se pare că singurul punct de tăiere este pur și simplu din motive estetice. În acea lumină, există o școală de gândire mult susținută că nu există niciun motiv medical real pentru a clipi urechile câinelui. Se crede că oamenii doresc ca urechile câinelui să fie tăiate ca ceea ce a fost făcut în trecut pentru a face anumite rase să arate ca anumite rase.

Prin urmare, prin punerea câinelui prin procedura de tăiere a urechii sau a culturilor urechii, proprietarii supune câinelui lor la o intervenție chirurgicală inutilă și un anestezic general. Acest lucru este asemănător cu chirurgia plastica, având în vedere că procedura nu este din alt motiv, ci cum un câine va privi după aceea. Având în vedere acest lucru, proprietarii nu ar trebui să facă niciodată câinii lor să se supună ușor procedurii.

Nu ajută la combaterea infecțiilor urechii

Mulți veterinari contestă beneficiile medicale mult revendicate că câinii primesc de la operația efectuată. Multe care doresc procedura sunt sub pretexte false că îi vor proteja câinele de viitoarele infecții ale urechii, în special dacă au a Marele Dane, Doberman sau schnauzer miniatural. De fapt, aceste rase nu sunt rasele care suferă de obicei infecții ale urechii - urechile tăiate sau nu. În schimb, spaniels, care rareori au urechile tăiate, suferă de infecții ale urechii, astfel încât este un pic de un nume greșit de a pune o mare dane sub cuțit, cu intenția de a preveni durerea viitoare.

Majoritatea veterinarilor ar respinge afirmațiile privind beneficiile medicale, deoarece toate rasele sunt susceptibile la infecțiile urechilor și că urechile de tăiere nu au fost văzute pentru a ajuta la combaterea infecțiilor urechii în nici un fel. Prin urmare, din nou, văzută ca o procedură complet inutilă, care pune bunăstarea unui câine în pericol cu ​​beneficiile zero pentru acestea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Cleaner pentru câini

Mai popularizează practica

Majoritatea dintre noi cumpără un câine pe măsură ce îi iubim compania și caracterul lor. Unii merg cu totuși unul și cumpără un câine deoarece sunt un accesoriu la modă pentru a avea dacă rasa care este aleasă este considerată elegantă sau chic în acel moment în timp. Acest lucru are un impact direct asupra tăierii urechii, deoarece înseamnă că unii câini sunt achiziționați cu unicul scop de a căuta un anumit mod.

Aceasta este problema cu câinii la modă care sunt obligați să arate un anumit mod de a se potrivi mucegaiului. Aceasta înseamnă că proprietarii suferă adesea procedura inutilă, astfel încât câinele lor arată cel mai bine atunci când mergeți pe stradă cu ei la cel mai târziu.

Din nou, acest lucru este inutil și destul de în detrimentul sănătății unui câine și bunăstării generale. Este cu anumite rase pe care această creștere a urechii cu modă în minte este cea mai comună. Doberman Urech Cropping, Miniatura Schnauzer Ear Cropping și Great Dane Ear recolping sunt toate rasele care par a fi supuse acestei proceduri mai mult decât alți câini acolo.

Având în vedere că este vorba numai de aspect și animalele noastre nu au nici un cuvânt de spus în această chestiune, este o rușine să facă o creatură vie să treacă prin durere pur și simplu pentru ceea ce credem că arată mai bine.

Cane Corso Cropped Ear

Există o piață neagră pentru procedură

Costul culturilor urechii câinilor poate varia, deoarece atât de puțini veterinari reputați să efectueze operațiunea fără un motiv medical valabil. Prin urmare, cerul este limita în ceea ce privește costul de cultivare a urechii câinilor pentru cei care efectuează procedura - fie legal sau ilegal. Acest lucru combină piața neagră pentru o astfel de procedură și înseamnă că vă puteți pune câinele la risc suplimentar, având actul efectuat de cineva care nu este instruit corespunzător. Acest lucru sporește șansa de infecție la câinele dvs. după aceea și care poate duce la proceduri mai dureroase la veterinar, ca să nu mai vorbim de facturile veterinare costisitoare pentru dvs.

În state, în care recoltarea urechii este încă legală, procedura nu este predată la școala veterinară. Aceasta înseamnă că, chiar și într-o națiune dezvoltată din punct de vedere medical, cum ar fi America, veterii trebuie să-și găsească calea de a învăța operația la locul de muncă. Aceasta este doar o mică indicație a cât de periculos poate fi operația.

Este o intervenție chirurgicală electivă

Există unele care vor argumenta că tăierea urechii de creștere a urechii este la fel de multă intervenție chirurgicală electivă ca cea a neuterând un câine de sex masculin sau spargând o cățea. Aceasta este o viziune destul de scurtă, pe măsură ce anulează punctul potrivit căruia nu există niciun motiv mai mare pentru procedura de cultură a urechii să apară în primul rând. Având în vedere că șansele de infecții ale urechii nu sunt diminuate la câinii care au avut urechile tăiate și că mulți oameni pur și simplu au făcut-o pentru a-și face ca câinele să arate un anumit mod, este obtuz să spunem că este asemănător cu un caine.

Neutering și spaying au o multitudine de beneficii, altele decât eradicarea comportamentului negativ sub formă de humping, nesupunere, și agresiune. Neuteringul ajută la menținerea numerelor de câine în jos și, prin urmare, bolile dintre câini sunt reduse. Printre multe alte beneficii.

Același lucru pur și simplu nu se poate spune despre tăierea urechii.

Nu funcționează întotdeauna

Nu numai că procedura chirurgicală este inutilă, dar, în plus, uneori nu funcționează nici. Proprietarii au urechile câinelui tăiate astfel încât să stea la sfârșit - aproape la atenție.

Cu toate acestea, chiar și după ce urechile câinilor tăiate nu sunt urechi vor avea o atenție datorită unei slăbiciuni în cartilaj sau din alte motive. Acest lucru se face mai rău de faptul că aceste proceduri sunt adesea efectuate de cei care nu sunt instruiți corespunzător și pur și simplu încearcă să facă un dolar rapid. Dacă știau ce fac ei greșeli ca și cum ar fi urechea în locul greșit, astfel încât urechea rămâne prea grea pentru a sta la sfârșit sau, fără a ști că urechile unui câine sunt prea scăzute în craniu pentru a sta vreodată pe cont propriu - decuparea sau nu.

Rezultatele nu pot fi, prin urmare, garantate din nou, îi face proprietarii vinovați să-și pună câinii prin dureri inutile pentru absolut nici un motiv.

Ajută la promovarea fermelor de catelus

Puppy Fermele cresc în notorietate ca locuri care rasează câini în condiții nesanitare, cu puțină atenție, fie că sunt acordate fie căței și sănătății lor sau mamei lor.

Cățelele sunt adesea făcute pentru a rămâne gravide prea frecvent, ceea ce este rău pentru propriile corpuri, dar înseamnă, de asemenea, că pupuiții pe care îi suportă trebuie să fie luați de la mamele lor prea devreme. Aceasta înseamnă că acele cățeluși sunt probabil să fie slabe prin malnutriție.

American Staffordshire ureche tăiată

Puppy Fermele, în special cele care produc Dobermans, sunt adesea vinovați care îndeplinesc tăierile urechii câinilor, deoarece acestea sunt locurile mai susceptibile de a ignora sănătatea și siguranța unui câine în numele de a face mai mulți bani atunci când vin să vândă a Puppy. Prin faptul că nu tolerați tăierea urechii, există o reducere a necesității ca câinii care sunt considerați de modă sau ca elegant. Ca atare, acest lucru va reduce, în consecință, cererea pentru astfel de câini din fermele de catelus.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Duberrmans

Poate provoca daune psihologice

Chirurgia este extrem de stresantă și timp de îngrijire de anxietate pentru câini. Deoarece nu înțeleg ce se întâmplă cu ei, actul de a merge pur și simplu undeva și a fi pus sub anestezie este destul de dificil pentru ei să se termine. Cu toate acestea, chiar și atunci când anestezicul este administrat, acesta poate fi un timp nervos-furios pentru ei. Asta nu trebuie să menționăm procesul de recuperare și vindecare pe care atunci le trec prin urmare pentru a trece peste procedură.

Având urechi tăiate este extrem de dureroasă și, uneori, câinii trebuie să sufere în continuare, având urechile lor în picioare pentru a încuraja în continuare urechile lor. Înseamnă că câinele dvs. ar putea fi în durere constantă dacă alegeți să aveți urechile tăiate. Și acest lucru este înainte de punerea în considerare riscul de infecție de la intervenția chirurgicală în sine. Acesta este un pericol masiv și unul dintre motivele pentru care veterinarii nu efectuează nici o procedură chirurgicală.

Este un alt motiv pentru care atât de mulți profesioniști veterinari nu susțin cultura de urechi sub nici o formă, în orice etapă, în nici o rasă.

Creează și perpetuează stereotipurile

Unul dintre motivele pentru care recoltarea urechilor Doberman este populară este că oamenii ca câinele lor Doberman să arate ca ei cred că ar trebui să fie. Acest lucru va fi adesea pentru că cumpără în stereotipul că atunci când au urechile lor tăiate și apoi, în consecință, întotdeauna indică spre nord, ele arata mai violent. Acest aspect feroce este ceea ce sunt cumpărați atât de mulți Dobermans.

Acesta este un motiv excelent de a nu avea urechile câinelui tăiat. Făcând acest lucru, proprietarii sunt vinovați de a perpetua stereotipurile care încurajează tăierea inutilă a urechii la câini. Prin urmare, prin depunerea normei și nu necesită anumite rase să se uite anumite căi, proprietarii de câini pot ajuta la prevenirea suferinței inutile la animale printr-o practică că atât de multe guverne și experți pe animale consideră că nu este nimic de cruzime de animale.

Doberman a tăiat urechea

Este greu, prin urmare, să găsiți vreun motiv pentru a condamna tăierea urechii câinelui. Motivul pentru care este interzis în atâtea țări de către atât de multe guverne din întreaga lume este că este vorba de cruzimea animalelor și este total inutilă.

Orice procedură chirurgicală ar trebui să fie întotdeauna efectuată, luând în considerare beneficiile în fața tuturor riscurilor. Ca atare, intervenția chirurgicală este atât de des condusă ca o ultimă soluție pentru problemele medicale, având în vedere că poate fi atât de periculoasă la câini. Având în vedere, având în vedere, având în vedere o procedură chirurgicală, cum ar fi recoltarea urechii care nu are absolut nici un beneficiu pentru câine, înseamnă că a fost efectuată pe o canină de companie este în cele din urmă total inutilă și luând viața câinelui în propriile mâini pentru motive pur egoiste și estetice.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de cultivare a urechii: dacă aveți urechile câinelui tăiat?