Decuparea urechilor de catelus

Close-up de Puppy Pinscher Doberman în aer liber

Cultură Puppy urechi-Otoplastie - se referă la practica modificării chirurgicale a formei urechii externe ale câinelui. Procedura se poate face pentru a corecta defectele congenitale sau deteriorarea împotriva vătămării sau a bolii.

Din punct de vedere istoric, urechile au fost cultivate pe câini de protecție și "Varmint" pentru a preveni ca urechile să fie difuzate în timpul luptelor cu pradă sau reciproc. De asemenea, urechile "prick" sunt considerate a fi mai sănătoase deoarece permit fluxul de aer care este blocat în agățat sau "picătură" conformarea urechii a raselor de câine ca beagles.

În mod sincer, procedura rar este necesară pentru sănătatea catelului. De obicei, se face doar din motive cosmetice pentru a schimba o conformare a urechii pliate sau agățate la un aspect erect favorizat de crescătorii de câini.

În Statele Unite, cultivarea urechii este efectuată din punct de vedere istoric pe mai mult de cincizeci de rase. Acestea includ terrierii Boston, boxerii, Pinschers Doberman, Marele Danezii și Schnauzers pentru a se conforma aspectului specific al fiecărui standard de rasă.

Ciromerări de recoltare a urechii

Chirurgia se efectuează pe opt până la zece săptămâni de câini (Bostoane mai tipic la vârsta de patru până la șase luni). Aceste intervenții chirurgicale de vârstă timpurie creează stres care poate predispune câinele de risc la problemele de sănătate cum ar fi Parvo sau chiar distemper. Cultura urechii necesită anestezie generală și expertiza unui chirurg veterinar familiar cu standardele de rasă individuale.

Diverse standarde de rase dictează forma preferată a urechii. Un "ornament de spectacol" arată adesea mai mult și mai extreme pe o mare daneză destinată inelului de spectacol decât pentru un animal de companie. Și rase precum Terrierul de taur sau American Pit Bull Terrier solicită recoltarea urechii mai scurte.

Standarea și alte tehnici de bandaj specializate de ureche ajută la formarea urechilor catelului timp de o săptămână sau mai mult după intervenția chirurgicală și va trebui să fie monitorizată și schimbată ca urechi vindecă. Disconfortul de la bandagial și rană poate face vindecarea unei provocări, deoarece puiul labează la bandaje și se agită capetele pentru a ușura disconfortul. Medicamente pentru ameliorarea postoperatorii durere este recomandat.

Este urechea cultivă umană?

În ultimii ani, etica culturilor cosmetice a urechii a fost pusă în discuție atât în ​​Statele Unite, cât și în străinătate. Standardele Clubului Clubului American Kennel pentru aceste rase includ, în general, descrieri ale celor tăiate ideale, precum și o conformație a urechii naturale. Unii crescători de câini au crezut că câinii tăiate fac mai favorabil în competiție și continuă să recolteze pentru a reuși în ringul de spectacol. Afișează câinii din alte țări pot fi descalificați dacă urechile sunt tăiate.

Asociația Medicală Veterinară Americană a adoptat următoarea politică în 2008: "Avma se opune culturilor urechii și andocarea coada de câini când este făcut exclusiv în scopuri cosmetice. AVMA încurajează eliminarea culturii urechii și a andocării coastelor din standardele de rasă."La scurt timp după aceea, unele clinici veterinare, inclusiv spitalele de companie Banfield, au oprit andocarea coada și cultivarea urechii cu totul.

Practica de modificare chirurgicală a conformării urechilor unui câine este scumpă, dureroasă, necesită urmărirea plictisitoare a proprietarului și nu este întotdeauna de succes. Schimbarea modului în căutarea urechilor poate, de asemenea, să interfereze cu câinele limbajul trupului. Dacă spectacolele de câine de conformitate nu sunt în planurile dvs., nu există nici un motiv să vă puneți cățelușul prin recoltarea urechii. Consultați-vă cu medicul veterinar - și luați în considerare motivele dvs. - înainte de a vă pune catelul prin această procedură electivă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Decuparea urechilor de catelus