Face câine pee ucide plante & iarbă?

Dog pipi ucid plantele și iarba?

Te-ai uitat la gazonul tău, întrebându-te unde toate inestetice Spoturi galbene vin de la? Ei bine, avem să-l rupem, dar puteți avea un caz rău de Business "Doggy". Te poate surprinde să știi asta câine pipi poate ucide plante și iarbă, distrugând gazonul impecabil în acest proces.

Deci, răspunsul la întrebare este un răsunător da, Câine uree pete de iarbă la fel ca multe substanțe chimice găsite în curățătorii de kennel.

Și, avem un sentiment că nu vă place răspunsul la întrebare - Plantele # 8220 pot muri de pe pipi de câine?& # 8221;. Dar, înainte de a începe imaginea de turnare a cimentului pe gazonul dvs. verde, avem o veste bună pentru dvs. Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările despre calitățile ucigașului de câine de câine și câteva sfaturi excelente pentru a vă ajuta să depășiți problema. Deci, să luăm spectacolul pe drum.

Face câine pipi ucide plante și iarbă?

Știm că ne-am spus deja că urina de câine este vinovatul din spatele petelor maro / galben și anumite plante moarte. Dar, acum, să vorbim despre mecanica lui. De ce este important, întrebați? Trebuie să înțelegeți ce substanțe chimice din urina dvs. de companie blană cauzează daune, astfel încât să puteți aborda problema în consecință.

Uree

În primul rând, înțelegeți că laba dvs. - un prieten nu știe că pipi-ul ei face rău din spate în curtea tăbăcii. Nu este ca și cum pooch-ul tău încearcă în mod deliberat să saboteze tufișurile de trandafiri. cu toate acestea, Principala componentă de ucidere verde din pisica câinelui tău este uree. Pur și simplu pune, uree este un compus care se formează după ingestia de proteine. Deci, oamenii au uree în urină și în urină. Problema este că câinii au nevoie de o dietă bogată în proteine ​​pentru a rămâne în formă, iar mai multă proteină pe care o consumă, cu atât mai letală pee devine plantelor.

Azot

Știați că UREA conține, de asemenea, azot - care este utilizat ca îngrășământ? Dar, cum ar spune că prea mult dintr-un lucru bun poate fi rău. În mod similar, Prea mult azot poate să-ți rănească iarba. Aceasta înseamnă, în afară de uree, volumul urinei dvs. de canin este, de asemenea, un factor atunci când vine vorba de plante moarte și iarbă. Desigur, câinii mari au tendința de a urina mai mult, dar câinii de sex feminin sunt cunoscuți să pipi într-un singur loc.

Nivelul de pH

O altă problemă este aceea Sărurile de urină canină pot ajunge să afecteze pH-ul solului plantei și făcându-l prea alcalin. Acest lucru continuă să deterioreze rădăcinile plantei și poate contribui la distrugerea sa. A recapitula, primele trei probleme care cauzează componente în câine pee sunt - uree, azot excesiv și alcalii.

Cum să vă opriți câinele să pipi pe plante?

Acum că am înțeles de ce pisica câinelui poate ucide plantele și iarba, să vorbim despre cum puteți neutraliza urina de câine în curte. Dacă permiteți animalului dvs. de companie să ruleze în mod liber în grădina dvs., așa cum ar trebui, nu puteți controla unde se află pees. Dar, am adus câteva idei alternative excelente pe care le puteți angaja fără să vă îndepărtați libertatea de pooch. Iată ce sunt:

Faceți o zonă "pipi"

O modalitate excelentă de a neutraliza petele de iarbă de urină de câine este desemnând o zonă fără go. De exemplu, dacă câinele dvs. are grijă de afaceri într-o zonă a curții, atunci grădina dvs. va fi în siguranță de la substanțele chimice legate de pipă.

Puteți desemna cu ușurință o zonă de pei, acoperind o anumită zonă a curții în nisip, sol și pietriș. De asemenea, puteți plasa iarba și plantele rezistente la urină în apropierea zonei, astfel încât cei apropiați nu dau daune. Arbuști și ierburi, cum ar fi bare de covoare, mentă, rozmarin, etc. sunt incluse în lista plantelor rezistente la câini.

Cu toate acestea, asigurați-vă că plantele pe care le decideți să le utilizați în apropierea zonei de pei sunt sigure pentru câini. Unele plante cum ar fi narcodele, aloe vera și sparanghel Fern sunt cunoscute ca fiind otrăvitoare pentru câini. In cele din urma Nu folosiți îngrășământ bogat în azot în apropierea zonei de pee desemnate pentru a evita un exces de acumulator de azot. Cel mai simplu mod, evident, este de a cumpăra doar o cot de câine de interior. Aici sunt Favoritele noastre.

urina de câine poate ucide iarba
Creați o zonă desemnată pee pentru câinele dvs.

Fencing

O altă modalitate excelentă de a vă salva verdeața de la pipi de câine este prin împrejmuirea grădinii tale. Luați în considerare această soluție o singură soluție pe ideea de zonă desemnată. Când un câine trebuie să meargă, trebuie să plece. Și de ce gardându-ți gazonul va da gazonului tău verde protecția pe care o cere din partea câinii dvs. atunci când nu se comportă. Gardul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă salva grădina de la remedii suplimentare - cum ar fi tratamentul cu iarbă pentru urină de câine sau sărurile de neutralizare a urinei numit gips. Ca bonus adăugat puteți lua în considerare achiziționarea unui a Câine fereastră de gard Pentru a permite câinelui dvs. să vadă alte zone ale grădinii fără a vă strecura verdeața.

Hrăni o dietă bună

Unii experți câine consideră că schimbarea unei diete a caninului poate ajuta la scăderea cantității de uree în urină. Este posibil, poochia dvs. poate fi în imposibilitatea de a digerați tipul de proteine în prezent mănâncă. Merită încercarea de a schimba proteina caninului de la pui la carne de vită sau carne de vită la pește.

Unii oameni recomandă, de asemenea, suplimente care leagă azot sau ajută Doggo-ul cu digestie. Cu toate acestea, înainte de a vă gândi la oferirea de animale de companie orice suplimente, Nu uitați să vă consultați mai întâi cu veterinarul dvs. Un veterinar va putea să vă ghidă în mod corespunzător dacă este necesar un astfel de supliment sau nu. De asemenea, vă puteți consulta medicul veterinar despre roci de câine pentru urină.

Câine pipi de ucidere plante și iarbă - FAQ

Țineți un minut, oameni. Nu suntem încă terminați. Nu uitați să treceți prin secțiunea FAQ scintiling pentru a obține mai multe informații despre cum să tratați petele de urină câine pe iarbă.

Cum neutralizați pipi de câine pe iarbă?

Există mai multe moduri pe care le puteți neutraliza câine pipi pe iarbă. Una dintre metodele mai ușoare este diluarea urinei. După ce câinele dvs. și-a făcut afacerea pe iarbă sau plante, pur și simplu dau zona cu apă din casa dvs. de grădină. Diluarea zonei cu apă ajută la prevenirea deteriorării instalației prin falsificarea cantității de uree. O altă metodă de neutralizare a urinei de câine este prin diminuarea zonei răsărite cu un amestec de oțet alb (1/2 cană), apă (1 cană) și bicarbonat de sodiu (2 linguri).

Are lime neutralizează câinele pe iarbă?

Dacă cauza scaldului de iarbă este factorul de pH al pipiului câinelui, apoi stropirea varului de dolomită poate ajuta. Dolomity var provine de la carbonat de calciu și magneziu. Dar, ar trebui să fiți conștienți că varul va ajuta numai atunci când câinele pipi a făcut PH-ul solului dvs. mai acid. Dacă solul dvs. este foarte mare în alcaline, atunci lime de stropire pe petele de iarbă nu va ajuta prea mult.

Iarba poate crește în cazul în care câinii pipi?

În general, cauza principală a arderii de iarbă-rădăcină este un exces de uree (azot) în urina câinelui tău. Și Este posibil să revenim la daunele. Dacă încerci să crești o iarbă nouă într-un loc rănit, atunci mai întâi, trebuie să vă asigurați că nivelul de pH al solului sa întors la normal. Odată, sunteți conștient de nivelul pH-ului, veți fi într-o poziție mai bună pentru a decide cum să tratați solul.

Există tratamente disponibile pe piață pentru sol, este prea acid sau alcalin. Și, puteți alege tratamentul adecvat pe baza nevoilor dvs. Odată ce nivelul pH-ului solului este adecvat, puteți începe aplicarea amestecului de însămânțare.

Va copita soda neutralizează câine pe pipi pe iarbă?

Câinele de câine ucide iarba? Absolut. Câine pipi conține niveluri ridicate de azot care poate deteriora la nivel local. Mulți oameni recomandă coacerea sifonului ca mod natural, chimic, pentru a repara locul galben al gazonului. Când soda de copt este amestecată cu apă, formează o soluție alcalină și poate ajuta la echilibrarea nivelurilor de pH acide ale solului.

Puteți dizolva o ceașcă de sodiu de copt în aproximativ un galon de apă pentru a neutraliza câinele pe iarbă. Un alt beneficiu al neutralizării câinelui pipi cu bicarbonat de sodiu este că acționează ca un deodorizator, care Reduce șansele ca câinele dvs. să fie din nou în același loc.

Ce plante pot rezista urinei de câine?

Credeți sau nu, există anumite ierburi și arbuști care sunt rezistente la urină în mod natural. Și, ceea ce este chiar mai bun este că astfel de plante sunt destul de ușor disponibile. Câteva astfel de arbuști și plante includ busuiocul, oregano, kinnikinick, wintercreeper etc.

Urina de câine poate daune absolut anumite plante pe care le aveți afară. Luați în considerare implementarea unor soluții sugerate pentru a vă salva grădina.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Face câine pee ucide plante & iarbă?