3 Sfaturi esențiale despre antrenamentul de toaletă pentru câini

Să fim cinstiți: câți dintre noi A dorit ca catelusul nostru să învețe să folosească o toaletă când le-am adoptat pentru prima oară? Ce se întâmplă dacă, în loc să trebuiască să o depășești în elementele pentru a da câinelui dvs. o pauză olitară, câinele nostru tânăr ar merge doar când este necesar. Se dovedește, este posibil (un fel), prin magia antrenamentului de toaletă pentru câini.

Potty Puppies de formare este una dintre cel mai rău cele mai multe părți incomode de a adopta un catel pentru prima dată și l-au adus acasă. Fiecare Proprietar de câini pentru prima dată trebuie să treacă prin acest proces. Din fericire, cu timp și răbdare, și folosind trucuri dovedite pentru antrenament de toaletă pentru câini, poochul dvs. poate deveni independent cu afacerea sa de baie.

LEGATE DE: Cum să obțineți miros de urină câine din covor?

Cred că câinii nu pot intra în toaletă - o toaletă reală, umană? Nu-mi place să-ți zdrobesc percepția, dar este posibil și mulți proprietari de câini au realizat cu succes acest lucru. Aruncați o privire la modul în care acest câine a stăpânit tehnica de toaletă "# 8221; (aproape mai bine decât oamenii):

Există modalități corecte și greșite de a merge în acest proces. Pentru a evita învățarea obiceiurilor proaste de catelus și, astfel, creându-vă și mai multă muncă, rămâneți la unele reguli generale și simple de antrenament de toaletă de catelus care au fost testate și dovedite de mulți formatori de câini. Trei dintre cele mai importante vom discuta mai jos.

3 sfaturi esențiale despre antrenamentul de toaletă pentru câini

Fundația câinilor de antrenament de toaletăPuii sunt mult mai deștepți decât oamenii par să le dea credit. Ei bine, poate nu foarte mult, dar cu siguranță pot învăța câteva trucuri importante chiar și la o vârstă fragedă și le învețe repede.

Dacă ați făcut un pic de citit pe comportamentul canin, știți deja că câinii sunt creaturi de obicei. Deci, primul lucru cel mai important de reținut când vine vorba de antrenament de toaletă pentru câini este consistența.

Acest tip de condiționare (care, apropo, lucrările pentru oameni și pentru oameni) este modul în care puteți învăța un câine tânăr să facă tot ce pot fi capabili canini.

Cel de-al doilea ingredient cel mai important este Armare pozitivă. Un om înțelept mi-a spus odată "Veți primi mult mai multe albine cu miere decât voi cu oțet."Această afirmație este adevărată în multe fațete ale vieții, și cu siguranță o face atunci când încearcă să trezească puii de toaletă. Numai prin consolidarea comportamentului bun al câinelui vă puteți condiționa să faceți indiferent de ce doriți să facă.

Pe scurt, modul în care lucrările de antrenament de toaletă pentru câini cu aceste două tehnici este așa:

  • Câinele tău își amintește cuvântul;
  • Câinele dvs. învață "echipamentul";
  • Câinele dvs. utilizează "echipamentul";
  • Câinele dvs. schimbă "echipamentul" pentru toaletă.

Pare destul de ușor, corect? Si e. Motivul pentru care majoritatea proprietarilor de câini se luptă cu antrenamentul de toaletă pentru câini se datorează faptului că acestea) nu se lipsesc exact la această secvență, b) nu sunt suficient de răbdători sau c) nu sunt în concordanță cu această formare. Deci, să vorbim despre detalii.

1. Fundația # 8221; de câini de antrenament de toaletă

Cum de câini de tren de toaletăIată unde începeți cu antrenamentul dvs. olitară: va trebui să stabiliți un cuvânt pentru ca câinele dvs. să se asocieze când va merge olita. Să spunem că acest cuvânt este "Potty", dar puteți folosi tot ce doriți.

De fiecare dată când luați catelul dvs. pentru a merge, spuneți acest cuvânt direct la el. Spune-o înainte de a face acest lucru, spune-o emoționat când o face (Câinii se ridică pe intonație) și spuneți-o imediat după. După ce ai făcut catelus, laudă-l pentru asta, dar nu-i dai un tratament pentru asta - nu doar.

Asigurați-vă că Pooch vă ascultă și înțelege că există o asociere cu acest cuvânt și despre ce face el.

Repetați acest pas simplu pentru o săptămână sau până când credeți că pupul dvs. primește în cele din urmă punctul. Veți ști când începe să o înțeleagă pentru că atunci când o spuneți, el va alerga la ușă sau va începe să lăudați (reacționând la comanda dvs.).

LEGATE DE: 7 sfaturi pentru antrenamentul cu Crate Dog

Odată ce ați stabilit acest lucru, acesta face ca restul procesului să fie mult mai ușor, mai ales dacă ați stabilit deja un loc specific pentru ca câinele dvs. să meargă și ați făcut acest lucru în mod consecvent. Având un loc specific în afara este foarte important, de asemenea.

2. Instrumente pentru antrenament de toaletă un catelus

Puppy Timp de antrenament de toaletăApoi, veți dori să obțineți un mic container, cum ar fi Tupperware, că câinele poate să meargă în mod realist în. Dacă vă puteți cruța câțiva dolari suplimentari, puteți cumpăra Puppy Potty Tample de antrenament, sau dacă sunteți într-adevăr bogat & # 8221; Apoi mergeți mai departe și obțineți a Cutie de gardă pentru câini (același lucru ca și ce pisici obține, acele feline norocoase!)

Înainte de a ieși cu câinele dvs., arătați câinelui acest recipient (sau oricare alt instrument pe care l-ați ales) și spuneți cuvânt apoi arătați-i un câine tratat. Aduceți-vă cățelul afară, puneți recipientul (instrumentul) într-un loc și arătați-vă catelul dvs. un tratament, spuneți cuvânt din nouși indicați spre recipient. Faceți-o cu sârguință.

Nu dați puii dvs. tratamentul cu excepția cazului în care merge în container.

Dacă câinele dvs. nu intră în container, puneți tratamentul departe și nu-l forțați să folosească recipientul. Dacă merge în apropierea ei generală, acesta este un pas în direcția cea bună. Cheia îl face să o facă pe cont propriu. Forțându-l să o facă sau să folosească orice armătură negativă (cum ar fi cercetarea sau spankingul) nu va ajuta la procesul.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Această parte a antrenamentului de toaletă Un câine ar putea dura între 1 săptămână și 1 lună, în funcție de mulți factori diferiți: câinele, rasa câinelui tău, cum a crescut și așa mai departe. Dar cel mai mare factor va fi metodele dvs., deci asigurați-vă că urmați instrucțiunile către o literă și - din nou - Rămâneți consecvenți.

3. Timpul de antrenament de toaletă

Instrumente pentru antrenament de toaletă un catelusOdată ce obțineți pooch-ul dvs. în container în container în mod regulat și credeți că este destul de confortabil cu el, următorul pas este să mutați recipientul în baie în casa dvs., lângă toaletă.

După aproximativ o săptămână sau două de a avea containerul în baie, puneți-l pe o platformă care este de câteva centimetri de la sol. După câteva zile, mutați-o mai sus, până când ajungeți la nivelul scaunului de toaletă. În funcție de dimensiunea câinelui dvs., este posibil să aveți Construiți sau cumpărați pași de câine Pentru ca el să ajungă la toaletă.

Odată ce ați ajuns la acest punct, începeți să puneți recipientul în toaletă și să arătați că catelul dvs. este acolo. Acest pas poate lua puțină persistență, dar veți ajunge acolo; mai ales dacă ați ajuns atât de departe.

LEGATE DE: Puppy Instruire 101 - Walkthrough de bază

În timpul acestei pregătiri de toaletă pentru câini, amintiți-vă întotdeauna să utilizați cuvântul cu sârguință. Nu uitați să vă lăudați câinele și să dați un câine tratați de fiecare dată când face ceea ce l-ați cerut să facă.

Acest întreg proces ar putea dura oriunde de la 1 la 4 luni, dar va merita cu siguranta. Asigurați-vă că îl hrăniți hrana potrivita caine astfel încât să nu regreți să-i învățați abilitatea de a intra în baie, dacă știți ce spun.

Fiecare câine este diferit, iar pentru unii dintre ei ar putea dura mai mult timp pentru a învăța, în timp ce alții nu vor da deloc în întregul program de antrenament al câinelui. Pentru a ajuta la proces, puteți lua în considerare utilizarea unei varietăți de DOMENI DE FORMARE DE CONDUCERE acei proprietari de câini folosesc pentru alte metode de formare comportamentală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Sfaturi esențiale despre antrenamentul de toaletă pentru câini