Vorbind de antrenament câine cu ducele de la potențialul dezlănțuit

Vorbind de antrenament câine cu ducele de la potențialul dezlănțuit

Duke Ferguson este a Renați la nivel mondial antrenor profesionist de câini care studiază și practica comportamentul canin timp de 30 de ani. El a căzut în această aventură prin deciziile dure despre unul dintre câinii săi: antrenează câinele problematic, sau pune-l să doarmă.

În acest interviu, Duke de la Academia de K9 dezlănțuită ne-a spus foarte mult Cum antrenamentul câinelui ar trebui să meargă mână în mână cu creșterea câinilor și atinge subiecte precum Armare pozitivă față de colierele de șocuri câine numite greșite.

Bucurați-vă de citit :)

Vă rugăm să introduceți afacerea dvs. și la ce vă îngrijiți, doar pentru a oferi cititorilor un fundal.

Duke Ferguson, proprietar, CEO și formator principal de Academia potențială a potențialului K9. Potențialul dezlănțuit este o echipă de formatori profesioniști profesioniști cu înaltă calificare care sunt pasionați de câini și ajutându-i pe oameni să-și facă câinii buni și câinii buni mai bine.

Mulți oameni își improvizează un antrenor de câini, aveți un fundal de susținere acest lucru?

Categoric! Am petrecut ultimii 30 de ani care studiază comportamentele câinilor și metodele de formare a câinilor de la unele dintre cele mai bune școli de antrenament câine și formatori de câini din întreaga lume.

  • Am absolvit California Colegiul de comportament al animalelor
  • am absolvit la Canada Centrul de Vest Canine din BC unde am studiat toate nivelurile de gestionare a kenzului, testarea temperamentului, îngrijirea câinilor, ascultarea, utilitatea, problemele de comportament, instruirea câinilor de sprijin, urmărirea, protecția personală, formarea câinilor de atac, poliția K9, formarea de detectare (droguri și bombe), securitatea și câinele de protecție Instruire
  • După absolvirea Centrului Canada West Canine, am primit o certificare în Manin Obedience & Kennel Management și devenim un antrenor principal certificat
  • Am devenit certificat la Nicio școală de limitare pentru formatorii de câini numit acum Sit înseamnă Sit În Colorado și Las Vegas și sunt certificat în utilizarea umană specializată a unui guler la distanță.

Eu sunt, de asemenea, primul canadian pentru a certifica în utilizarea Dispozitivul de modelare a comportamentului K-9.

Întrebare proastă, dar trebuie să fie întrebat și # 8230; Care sunt primele 3 cele mai inteligente rase de câine care sunt cele mai rapide pentru a digera noi lecții?

Câinii de top îmi place să lucrez cu majoritatea:

  1. Belagian Malinis
  2. Labrador Retriever
  3. Collele de frontieră

Cel mai inteligent câine este cel care este cel mai motivat și mai puțin răsfățat.

Duke Ferguson în timpul uneia dintre sesiunile sale de antrenament
Duke Ferguson în timpul uneia dintre sesiunile sale de antrenament la potențialul dezlănțuit

Din ce motive ați spune că crescătorii de câini au nevoie de serviciile unui antrenor de câini: consiliere, socializare sau orice altceva?

Crediții de câini au nevoie de serviciile de formatori de câini pentru mulți factori. Serviciul de testare a temperamentului, astfel încât noii proprietari pot avea cea mai bună șansă de a obține un pui care se potrivește cu natura lor. Educația adecvată de formare și socializare este importantă pentru crescători și noi proprietari. Dacă stocul de reproducere nu este bine manevrat și social, acesta trimite un mesaj rău despre ceea ce ar putea fi puii.

Trebuie să fiți aproape de niște crescători de câini, ce credeți că este cea mai mare greșeală a lor în modul în care își antrenează câinii?

Câteva greșeli pe care unele crescători au tendința de a le face sunt:

  • utilizarea necorespunzătoare a markerilor lor și comunicarea clară cu câinele
  • Copilați câinii prea mult și nu pregătiți câinii lor deloc
  • Fiind prea "specifici" și făcând greșeala gândirea, există doar metode specifice pentru rasele specifice

Credeți că majoritatea crescătorilor de câini dau foarte puțină atenție și atenție pentru a-și pregăti puiul de când știu că le părăsesc în câteva săptămâni?

Da, din pacate.

Câinii de campion cresc valoarea progenesului, credeți că crescătorii ar trebui să fie mai implicați în spectacolele de câini și ascultarea arată mai mult? Chiar dacă doar să participe și să nu câștige neapărat "# 8230;

Cred că este foarte important ca crescătorii câinilor să devină mult mai activi în toate tipurile de activități cu câinii lor. Ar putea fi agilitatea, ascultarea, înotul, raliu, munca nasului, arată ... și acestea sunt momente minunate pentru a se lega cu câinii tăi!

Aveți un program online, ar fi potrivit pentru crescătorii de câini cu experiență?

Am un program complet online care a ajutat crescătorii, grupurile de salvare, formatorii profesioniști și proprietarii generali de animale de companie din întreaga lume obțin rezultate uimitoare cu câinii lor. De la catelus la avansat Programul este complet. Programul este numit Dog Formarea Geneza.

Utilizați e-colare sau coliere de șocuri de câine în unele dintre sesiunile dvs. de instruire? Care sunt opiniile dvs. cu privire la aceste dispozitive, acestea tind să se opună opiniei complet extremiste ..

Suntem formatori de deschidere și nu suntem opuși unor instrumente. Suntem specializați în utilizarea umană eficientă a unui guler de antrenament la distanță și le folosim în combinație cu alimentele și recompensele de jucărie.

[Pulcquote-stânga] Cel mai inteligent câine este cel care este cel mai motivat și mai puțin răsfățat.[/ Pulcquote-stânga]

Gulerul electronic sau gulerul la distanță este atât bun, cât și rău, în funcție de modul în care sunt folosite și de marca pe care o obțineți. Cuvantul câine guler de șoc este foarte înșelătoare pentru că nu șoc și arde. E-Coliere de astăzi stimulează mușchii ca o mașină de zeci de fiziotetrapist, iar aceasta din urmă nu este terapie de șocuri. TENS este de fapt un reductor de durere dacă este utilizat în mod corespunzător.

Problema cu gulere de formare la distanță este că oamenii pot să le cumpere pur și simplu în magazine și nu au nicio idee cum să le folosească în mod corespunzător. În plus, în general, ceea ce cumpărați în majoritatea magazinelor este junk și nu este suficient de reglabil pentru a satisface nivelul individual al sensibilității câinelui. Combinați acești 2 factori și aveți o rată ridicată de eșec pentru a produce un rezultat bun și pot fi create probleme. Dacă gulerul nu este utilizat corect, acesta poate provoca asociații superstițioase. Acest lucru poate crea confuzie, frică și nervozitate.

Instruirea gulerului de șoc de câine prin potențialul dezlănțuit
DUKE FERGUSON Câinii de formare folosind e-colare

Oamenii trebuie să păstreze un lucru în minte: gulerul de antrenament la distanță nu este o metodă este doar un instrument. Stivurii creează rezultatul în modul în care utilizează instrumentul.

Există câteva lucruri bune despre e-gulere, Lista depinde de produsul precis pe care îl cumpărați. Brandurile pe care le folosesc sunt Tehnologii e-guler si cateodata Dogtra, Dar cele mai multe gulere de la distanță împărtășesc caracteristici mari.

  1. Non-personal și transferabil - Deci, orice intimidare sau teamă prin utilizarea comenzilor voce puternice sau a transportului de leșie nu este necesară, mai mulți oameni pot obține un răspuns S atunci când lucrați câinele, inclusiv câinii încăpățânați și înfricoșători
  2. Reglabil - Un guler profesionist de antrenament la distanță poate fi utilizat într-un mod mai blând decât un vibrator, unii au sute de nivele
  3. Ștergeți comunicarea prin atingere - Coliere de formare la distanță ajută la motivarea atenției mai bună decât orice alt instrument de presiune touch din lume astăzi
  4. Calendarul, consistența și motivația - Aceștia sunt primii trei factori în formarea unui câine și un guler de antrenament la distanță ajută instructorul avantajul de a implementa efectiv aceste trei piloni
  5. Atenție off-lesa - Toate rasele, inclusiv Huskies, Hounds și câinii surzi, pot fi instruiți să fie în afara lei în orice mediu distractiv, indiferent de distragerile

Gulerul de antrenament la distanță nu ar trebui să fie privit ca o ultimă soluție, este un instrument avansat pentru comunicare și motivație. Este minunat să îl aveți în cutia de instrumente de antrenament, la fel ca și a tratamentelor și jucăriilor.

Ce rase sunt cele mai greu de antrenat în opinia dvs? Refuzați să instruiți orice rasă sau client special?

Ne uităm la problemele individuale de câine și individuale și vom instrui orice câine de la orice rasă la orice vârstă cu orice problemă.

Nu cred că există vreo rasă care este greu de antrenat și nu întoarcem nici o rasă. Cel mai greu câine de a antrena este un câine care este grăsime, leneș, fricos, stricat putred, greu de motivat, și care are o mulțime de comportamente nedorite întărite de proprietari. Genetica slabă face, de asemenea, lucrurile foarte dificile uneori.

Cum aveți de-a face cu clienții din întreaga lume, este Skype cel mai bun partener de afaceri?

Lucrul cu clienții din întreaga lume îmi găsesc programul de antrenament de câine și sesiuni Skype Tools My Tools ... cealaltă opțiune este să mă zburați la ei și să fie în persoană, dar nu toată lumea își poate permite.

Este un site web și o prezență socială de presă obligatorii în zilele noastre pentru orice afacere legată de animale de companie?

Site-uri web, blog și utilizarea social media este o necesitate pentru orice afacere în societate astăzi.

Ce câine a marcat memoria dvs. cel mai mult peste întreaga dvs. carieră și de ce?

Hmm, o întrebare bună! Am antrenat mii de câini în întreaga lume, așa că este greu.

Aș spune "Hunter", ciocolata Labrador pe care am avut-o înainte de a deveni un antrenor profesionist. Îl pregătim pentru căutare și salvare. El a dezvoltat agresiunea alimentară la vârsta de 7-8 luni și mi sa spus de către un behaviorist al animalelor că, dacă antrenamentul de clocker și armarea pozitivă nu au funcționat, ar trebui să-l dau să doarmă. După o lungă perioadă de timp, toată pregătirea pozitivă nu a funcționat și m-am simțit că am pierdut mult timp. Am refuzat să-l pun în jos pentru că era minunat în toate celelalte moduri. Mi-am ajustat antrenamentul și am folosit alte instrumente, cum ar fi colierele de prindere, Oportunitati de afaceri, și e-gulere (pe care mi sa spus să nu folosesc de către comportaist.)

Am combinat instrumentele cu formarea pozitivă și am obținut rezultate uimitoare în timp util, atât de bine, încât apoi am câștigat premii cu el. Computeristul a fost foarte supărat că am folosit astfel de instrumente pe câinele meu și când am văzut răspunsul său emoțional negativ, am fost foarte dezamăgit.

Acest lucru mi-a deschis ochii spre controversa în instrumente și formare în lumea câinelui. Mi-a motivat să studiez și să devin un comportament profesionist / formator, așa că am călătorit peste tot și am studiat din mai multe școli cu toate credințele diferite. Am studiat formarea câinilor și comportamentul animalelor de la unii dintre cei mai buni formatori de câini din lume și continuă să o facă.

Dacă nu a fost pentru vânător și câteva reduceri în munca guvernamentală, atunci cred că aș lucra în continuare cu o unitate de poliție K9 și de formare câinilor de vânătoare.

Aveți un canal YouTube cu mai multe videoclipuri, de ce ați dorit să începeți propriul canal video?

Am început Canalul canalului YouTube Așadar, pot educa mai bine lumea cu privire la adevărul despre formarea câinilor. Educația este importantă. Videoclipurile prezintă mărturii, sfaturi de formare hands-on și rezultatele câinilor instruiți. Mi se pare mai eficient decât scrierea cuvintelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vorbind de antrenament câine cu ducele de la potențialul dezlănțuit