Sfaturi de instruire pentru a opri surfingul la câini

Sfaturi pentru a opri surfingul la câini

Există tot felul de comportamente la câinii care vă conduc nebuni. Poate că ți-au tăiat canapelele sau l-au lăsat pe noapte sau pot că linge cu entuziasm fețele oaspeților tăi? Există un obicei în special faptul că mulți câini expune, dar nu se bucură de părinte de companie, și că este "contra-navigând". Deci, am pus-o pe noi înșine să vă învățăm cum să opriți furtună la câini.

Ceea ce este surfing contra?

Counter Surfing este o frază inventată pentru a descrie câinii care fură alimente din contoarele de bucătărie. Nu știu despre tine, dar mulți dintre câinii mei s-au gândit la contorul meu de bucătărie ca un bufet personal propriu. Unul sau doi le-au gândit chiar la el ca un joc pe care îl jucăm. Unul în care câștigă dacă reușesc să fure ceva de la tejghea, dar câștig dacă le prind. Ei mă privesc cu acest aspect rău, "sunt atât de nevinovat", apoi de îndată ce spatele meu este întors, ceva dispare.

Există tot felul de motive pentru care de-a lungul anilor am vrut să descurajăm acest tip de comportament:

  • Nu toate mâncarea umană este bună pentru câini. Eu locuiesc în teama că ar putea să miște niște ciocolată, bacon, brânză, ceapă sau oricare alte alimente care le-ar putea face rău. Mi se pare că sunt stricte și atente asupra problemelor, cum ar fi acestea sunt infinit mai bune decât alternativa - o excursie urgentă la veterinar.
  • Dacă câinele dvs. face acest lucru de multe ori, poate duce la obezitate, mai ales dacă sunt mascați despre asta. Imaginați-vă dacă câinele dvs. fură unele dintre ingredientele dvs. de fiecare dată când gătiți pentru întreaga familie și apoi mâncați și propriile mese. Așa este prea multă mâncare pentru dimensiunea lor, și îmi fac griji că acesta este un factor principal care contribuie la câinii nesănătoși.
  • Bucătăria este plină de obiecte periculoase, cum ar fi cuțite și sobe fierbinți. Vreau ca câinii mei să știe că sărituri pe blaturi, să fie excitabile, iar în general, în jurul bucătăriei este un absolut nu-nu. Mulți proprietari își interzic câinele de la bucătărie folosind Porțile de câine sau formare de comportament. Dar alții, ca mine, au nevoie de bucătărie pentru accesul la grădină sau nu au case suficient de mari pentru a începe tăierea camerelor. În aceste cazuri, trebuie să vă antrenați câinele să se comporte în siguranță în bucătărie.
  • Îmi ruinează gătitul! Evident, sănătatea și siguranța câinilor mei sunt interesul meu de primă importanță. Dar adevărul problemei este că este, de asemenea, foarte enervant pentru ca ingredientele mele să meargă. Am avut unele petreceri aproape ruinate și chiar un prânz de Crăciun când ceva crucial a fost scos sau contaminat de un animal de companie.

câine furtul de mâncare de la un contor

Tipuri de formare

Dacă doriți să opriți câinii cu surfing, va trebui să puneți lucrarea și să o pregătiți din ele. Dacă sunteți dispus și pacient, acest lucru nu ar trebui să fie prea dificil, dar trebuie să vă pregătiți cu atenție și să luați în considerare toate opțiunile dvs. Există trei forme principale de instruire pe care le-ați putea urmări

  • Armatura negativă: Aceasta este ideea că comportamentul poate fi controlat de consecințele neplăcute care o urmează. În acest caz, dacă câinele dvs. știe că ei se pedepsesc pentru o surfing contrar, în teorie, se vor opri.
  • Îndepărtarea armăturii: Dacă doriți ca un comportament să se oprească, apoi să luați orice ispită. De-a lungul timpului, comportamentul va dispărea, deoarece nu este întărită cu stimuli pozitivi; În acest caz, alimentele.
  • Armare și redirecționare pozitivă: Să încurajeze noi comportamente cu recompense. În mod ideal, aceste noi comportamente ar înlocui sau chiar contrazice, comportamentul rău pe care încercați să-l scapi.

În legătură cu o postare: Câine tratează

Armatura negativă

Cea mai directă și simplă modalitate de a împiedica câinii de la contra-surfing este să le pedepsească când o fac. Unii oameni se antrenează câini folosind spray-uri de apă, alții se lipsesc cu voce tare lucruri precum "nu", "oprire" și "băiat rău" în mod clar și autoritar și câteva alege să creadă într-o tehnică periculoasă și nedovedită, numită "Alpha Reling" în care vă fixați în mod esențial câinele pe podea ca o pedeapsă. Ideea este că câinele va veni să asocieze comportamentul cu consecința negativă și va opri comportamentul. Este același principiu care stă la baza unor comportamente umane, cum ar fi învățarea de a clarifica după tine sau de a învăța să nu amânați.

Problema cu armarea negativă

Problema cu "Alpha Reling" și alte tehnici fizice este evidentă - poate fi periculoasă pentru câinele dvs. Dar, știi că armarea negativă, în ansamblu, este adesea criticată de experți? Se crede adesea că armarea negativă are două probleme cheie.

  • Rezultatele pot fi dificil de prezis. Câinele dvs. ar putea să nu înțeleagă ceea ce sunt pedepsiți și acest lucru înseamnă că comportamentul lor ar putea să nu se schimbe în modurile pe care le-ați intenționat.
  • Pedeapsa este probabil să crească anxietatea în animalele de companie. Parțial pentru că s-ar putea să nu înțeleagă ce se întâmplă și parțial din cauza fricii, animalul dvs. de companie este probabil să dezvolte sentimente de teamă și de prupări dacă sunt pedepsiți în mod regulat.

În cazul contractului de surfing, s-ar putea să vă pulverizați câinele atunci când sare pe tejghea, de exemplu, dar ar putea învăța să se înspăimântească de bucătărie ca un întreg. Dacă vă păstrați mâncarea și apa acolo, acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra sănătății lor. În mod similar, s-ar putea să vă pedepsiți câinele ori de câte ori le vedeți fura aliment, dar ați putea fi întăriți în mod pozitiv încercările lor de succes de a fi ascuns. Aceasta înseamnă că vor continua să fure alimentele ori de câte ori nu vă uitați.

În cel mai bun caz, învățați câinele dvs. pentru a acționa rău în spatele dvs. și, în cel mai rău caz, vă insuflați o viață de anxietate și frică. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm să luați o abordare diferită pentru a vă antrena câinele dvs. pentru a contracara surful.

Beagle Counter Surfing

Îndepărtarea armăturii

Aceasta este metoda pe care mulți proprietari se tem, deoarece pare a fi o imensă neplăcere. Dar orice merită să merite merită să faci bine! Trebuie să eliminați orice ispită pentru ca câinii dvs. să prezinte comportamentul pe care încercați să-l antrenați din ele. Aceasta înseamnă orice este întărirea; În acest caz, alimente. Există tot felul de lucruri pe care le puteți face pentru a elimina această ispită:

  • Containerele de depozitare fac pentru descurajarea excelentă pentru câinii cu surfing contra
  • Punerea încuietorilor de copii pe dulapuri pe care câinii le pot atinge îi vor opri de la hrănire pentru alimente
  • Curățați contorul de bucătărie imediat după pregătirea alimentelor, astfel încât nu există resturi
  • Mătură podeaua, precum și chiar găsirea celei mai mici meluri poate întări alimentele ca o recompensă
  • Nu luați niciodată ochii de pe orice mâncare pe care o pregătiți
  • Luați în considerare interzicerea câinelui dvs. de la bucătărie prin închiderea fermă a ușii în timp ce gătiți alimente sau lăsați alimentele
  • Ia în considerare oprirea oferindu-le alimente umane deloc, chiar ca un tratament controlat
  • Ar putea fi chiar benefic să-și pună mâncarea și bolurile de apă într-o altă cameră diferită de bucătărie
  • Amintiți-vă: cheia nu are niciodată nimic în jurul faptului că câinele dvs. nu ar trebui să mănânce dacă câinele dvs. este în cameră

Ideea este că, dacă comportamentul pur și simplu nu se poate întâmpla deloc, atunci câinele dvs. va uita treptat să facă comportamentul. În cele din urmă, ei nu vor asocia sărituri pe tejghea sau să fie în bucătărie cu răsplata alimentelor umane. În mod ideal, într-o zi ați putea chiar să aveți mâncare umană în jurul câinelui dvs. și nu vor încerca să o fure pentru că nu a fost întărită.

Armare și redirecționare pozitivă

O altă metodă pe care o puteți lua în considerare este consolidarea pozitivă a comportamentului alternativ. Acest lucru înseamnă a încuraja câinele dvs. să facă ceva cu totul diferit, mai degrabă decât să afișeze comportamentul pe care doriți să îl descurajați. În ceea ce privește contra-surfing, aceasta înseamnă găsirea unei activități pentru a face în bucătărie în loc să fure alimente.

Ideile bune pentru noi activități de întărire includ:

  • Situată pe un covor
  • Așezat lângă ușă
  • Curlând în ei câine

În esență, trebuie să alegeți o locație sigură în care nu vor intra în calea voastră. Odată ce ați făcut acest lucru, ordonați-i să meargă acolo și când ascultă, dați-le un tratament. Folosind patul de câine, poate face acest proces mai rapid, deoarece sunt obișnuiți să mintă acolo. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să faceți această locație permanentă a patului lor.

Trebuie să repetați acest proces de câteva ori, cu răbdare. Un alt sfat bun este acela de a arunca tratamentul doar la îndemâna, astfel încât ei trebuie să se miște pentru a-l obține. Apoi, dacă se întorc la covor sau pat, dați-le un alt tratament pentru ao consolida. Dacă utilizați Curs de antrenament de clicker, Faceți clic pe clocker de îndată ce se află în jos și apoi le dau tratamentul.

În legătură cu o postare: Clickers de antrenament de câine

După comportamentul este "pe Cue", ar trebui să începeți să prelungi durata ședinței pe covor înainte de a oferi clic și recompensa. În mod ideal, câinele dvs. ar trebui să poată sta pe covor timp de cel puțin 30 de secunde nereward, înainte de a adăuga conceptul de gătit în amestec. Acest lucru ar putea lua mai multe sesiuni, astfel încât să fie răbdători.

Acum, pentru a doua etapă, introduceți pregătirea dvs. de alimente. Pe măsură ce începeți să gătiți, să le comandați pe covor și să începeți din nou făcând clic și apoi dând un tratament la fiecare 5 secunde. Asigurați-vă că acest lucru este dat acum câinelui dvs. pe covor, astfel încât să nu aibă nevoie să se ridice pentru ao obține. Trebuie să începeți din nou de la zero, deoarece aceasta este o nouă lecție - pentru a rămâne pe mat, în ciuda distragerilor. Din nou, trebuie să construiți acest până la 30 de secunde, ceea ce ar putea lua mai multe sesiuni.

Odată ce sunt confortabile, rămânând pe covor, în timp ce alimentele sunt prezente, încercați să părăsiți camera pentru o perioadă foarte scurtă de timp, nu mai mult de 5 secunde și să le recompensezi dacă sunt încă pe covor când vă întoarceți. Din nou, pornind de la zero, a construi durata, astfel încât să puteți părăsi camera pentru perioade mai lungi și nu se vor mișca de la covor.

câine furtul de mâncare

Se amestecă și se potrivesc

Nu există niciun motiv pentru care nu puteți utiliza mai mult de o tehnică, deși vă recomandăm să nu vă bazați pe tehnici de armare negative dramatice dincolo de vocalizarea fermă, cum ar fi "oprirea" sau "nu". Cel mai bine este să vă concentrați pe negarea câinelui dvs. posibilitatea de a fura alimentele prin păstrarea tuturor alimentelor în recipiente și la îndemână, în timp ce întăriți pozitiv situată pe un covor în timp ce pregătiți alimentele. Acest lucru ar trebui să însemne că aveți un motiv foarte mic pentru a utiliza armarea negativă, deoarece ar trebui să existe foarte puține oportunități pentru ca câinele dvs. să afișeze comportamentul pe care doriți să îl descurajați.

Fii răbdător

Nu există nici un truc rapid pentru a face câinele dvs. să învețe noi comportamente peste noapte. Fiți răbdători și amabili cu ei, luați-vă timpul și nu vă forțați câinele în formare atunci când nu au atitudinea corectă. Ei vor învăța în cele din urmă, dar între timp, este o idee bună pentru tine să elimini ispita, astfel încât ei nu primesc semnale mixte. Dacă contractul de navigare a fost o problemă pe termen lung cu câinele dvs., ar putea dura mai mult timp să le pregătiți din ea. Dar, nu vă faceți griji - în cele din urmă, toți câinii pot învăța.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi de instruire pentru a opri surfingul la câini