Cum îmi dau câinelui meu supliment de animale esențiale pe care nu-i place

La fel ca oamenii, corpurile câinilor de multe ori nevoie de ajutor pentru a funcționa la cele mai bune abilități. Indiferent dacă aveți un păstor german care are nevoie de șold suplimentar și un sprijin comun sau sunteți în aceeași barcă ca și eu și am un shih tzu care are nevoie de ajutor în Menținerea pielii și a stratului sănătos, Există suplimente esențiale de câine acolo pentru ca majoritatea proprietarilor de animale de companie ar putea avea nevoie să dea.

Din păcate, suplimentele de câini nu sunt întotdeauna gura-wateringing bun. Și nu este întotdeauna doar suplimentele pe care trebuie să le oferim. Uneori, este medicina esențială de câine care nu numai că gustul rău, dar miroase nepăsător pentru tovarășii noștri canini.

Heidi, Shih Tzu, nu este un mâncător pretențios, dar nu este un mare fan al suplimentelor cu pielea și stratul pe care trebuie să o dau. Am ales chews moale de la Naturvetca cel mai bun supliment pentru pielea și haina ei, și pentru că acestea sunt mestecați de dimensiuni mari, nu le pot ascunde hrana ei de câine fără cereale Fără descoperirea ei (este un pui inteligent).

Cum să dați un câine o pastilăIndiferent dacă îi place sau nu, totuși, este esențială pentru ca ea să ia acest supliment Doggy. Își ajută să-i calmeze pielea mâncărime, o face săracul moale și își dă haina o strălucire frumoasă.

Deci, cum o fac să o ia? Este de fapt destul de simplu: metoda mea preferată este să o recompenseze pentru a lua suplimentul de câine. Practic, odată ce o ia, îi dau un tratament de câine gustos pentru a spăla mestecul nu-atât de gustos pentru a întări comportamentul pozitiv.

Voi extinde în continuare tehnicile mele în acest articol, dar pentru sfaturi mai mari și de acțiune privind modul de a da un medicament pentru câini (pilule și lichide), suplimente și vitamine, vă recomandăm să urmăriți videoclipul lui Samantha și instrucțiunile pas cu pas I link-ul la mai jos.

Ghid complet: Cum să oferiți unui medicament pentru câini și vitamine - cele mai eficiente metode

Cum îmi dau câinelui meu supliment de animale esențiale pe care nu-i place

Trebuie să vă gândiți la acest lucru ca și cum ați fi pregătit câinele. Dacă i-ai spus câinelui tău să stea, și a fugit de tine, i-ai da o recompensă? Desigur că nu!

Dacă ați fi la quety instruiți-vă catelul și el a urcat în mijlocul covorului dvs. nou-nou, l-ați lăuda? Nu cred.

Acesta este același concept, cu excepția în loc de a învăța câinele bun Pet-iquette, Îți înveți câinele să ia Suplimente de câini esențiale Acest lucru îl va ajuta să trăiască o viață mai fericită și mai sănătoasă - în ciuda gustului temporar non-așa-yummy.

Recompensați un câine cu un tratamentDeci, ce fac? Îmi hrănesc succesul câinelui meu consumând suplimentul, la fel cum aș fi în timpul oricărei alte sesiuni de instruire a câinilor.

Dacă doriți o modalitate eficientă de a face ca câinele să ia suplimentele, faceți evenimentul o afacere mare. Bate-ți mâinile, dau laudă câinelui tău, dă-i o îmbrățișare și un sărut, apoi îi oferă un câine gustos.

Câinii își hrănesc emoțiile omului și să aibă o dorință naturală de a-și mulțumi proprietarii lor. Când câinele vostru vede cât de fericit a mâncat suplimentul de câine, el va fi mai dispus să-l mănânce data viitoare (deși nu este garantat).

Să ne uităm la acest un alt unghi. Amintiți-vă că medicamentul urât de cireș cireșe ar trebui să luați ca un copil? Nimeni nu-mi plăcea să ia asta - mai ales eu. Acum, imaginați-vă că gustul sub forma unui mestecator mic, maro ... Vrei să-l mănânci? Știu că nu aș vrea.

Îmi amintesc că trebuie să am un pahar de apă în cealaltă mână, așa că aș putea să-l cham după ce am băut siropul de tuse GAG-vrednic. Din acest motiv, înțeleg complet de ce câinele meu a fost ezitant să-și ia suplimentul dacă are gust de oriunde aproape de rău. E un copil.

LEGATE DE: 20 cele mai bune vitamine pentru câini pentru sănătatea optimă a animalului

Ce câine tratează cel mai bine

Ce câine tratează cel mai bine?

Există un factor pe care trebuie să-l țineți cont când folosiți un câine tratați ca o recompensă pentru cainele dvs. luând suplimentele sale esențiale: numărul de calorii al unui singur câine.

Nu vrei să faci accidental face ca câinele să câștige greutatea Ca urmare a luării suplimentului. Acest lucru este deosebit de important dacă trebuie să vă alimentați suplimentele de câini sau medicamentele de mai multe ori pe zi.

De obicei, câinii mai mari necesită mai multe suplimente de companie. De exemplu, suplimentele de câini îmi hrănesc Heidi, cer doar să-i dau unul pe zi pe baza greutății sale, dar o rasă mai mare cântărind peste 100 de kilograme ar avea nevoie de trei mestecători pe zi.

Dacă vă hrăniți câinele un supliment de trei ori pe zi și recompensați-l cu un câine de înaltă calorii tratați de fiecare dată, kilogramele se vor adăuga repede, deci păstrați-vă în minte.

Calorii în câini trateazăCâte calorii vă arde câinele? Nivelul de activitate al câinelui dvs. afectează câte calorii pe care le poate consuma pe zi - la fel cum o face pentru oameni.

Dacă aveți un câine foarte activ - cum ar fi un câine de vânătoare sau un câine de vânătoare - o răsplată care este un pic mai mare în calorii nu va avea atât de mare un impact asupra lui. Dacă câinele dvs. este mic și, în general, chei low, cum ar fi a mea, trebuie să păstrați numărul de calorii scăzut.

În general, rămân în jurul 3 până la 6 calorii gamă. Dacă sunteți cu adevărat preocupați de caloriile sau câinele dvs. este pe o dietă specială, asigurați-vă că consultați-vă cu medicul veterinar pentru unele sugestii de calorii scăzute de calorii sau tratamente care se vor potrivi cu nevoile sale dietetice individuale.

Pentru cei mai sănătoși, aruncați o privire la această listă de Cel mai bun câine organic USDA tratează.

Dacă trebuie să oferiți câinelui un supliment sau un medicament care este în formă de pilule și nu un mestecator gustos, există pilule pungi de câine tratate în mod specific pentru a ascunde medicamentul. Acestea sunt numite frecvent și buzunarele de pilule și # 8221; sau # 8220; tratați buzunarele & # 8221; și aceste câini tratează bine pentru a ascunde suplimente esențiale sau medicamente. Greens face cele mai populare.

Rețineți că acestea nu sunt foarte eficiente din punct de vedere al costurilor dacă trebuie să dați o mulțime de pastile pentru câini.

În general, tratamentele de câine de buzunar de buzunar sunt foarte maleabile, deci odată ce ați introdus pilula, puteți prinde marginile închise și câinele dvs. nu va avea nicio idee că tratamentul este chiar acolo. Dacă alegeți aceste tipuri de tratamente, totuși trebuie să urmăriți numărul de calorii, totuși. Unele dintre aceste tratamente pot avea 30 sau mai multe calorii pe tratament!

În ceea ce privește suplimentele de câine în sine, mai jos este o listă a utilizării celor mai frecvente proprietari de animale de companie.

Top 5 cele mai populare suplimente de câine pe Amazon:

  1. Ulei de somon Grizzly All-Supliment alimentar pentru câini
  2. Nutramax Cosequin DS plus comprimate MSM masticabile
  3. Nutramax Dasuquin cu MSM pentru câini mari
  4. Glyco-Flex III Chews Soft pentru câini
  5. Greenii Hip și îngrijire comună Canine Chews Dental

* Cele mai bune 5 ponturi pentru cele mai bune suplimente de câini de vânzare se bazează pe clasamentul cel mai bun vânzător al lui Amazon [iulie 2016].

LEGATE DE: Dog Nutriție 101 - Cum să hrăniți un câine

Ce să vă așteptați atunci când oferiți suplimentele de câini

Ce să vă așteptați atunci când oferiți suplimentele de câini

Câinele dvs. nu va înțelege imediat că va fi răsplătit pentru a-și lua suplimentele esențiale de animale de companie, așa că trebuie să fii răbdător. Nu te supăra dacă e ezitant să ia suplimentul. Răbdarea va fi cheia în învățarea acestui proces.

Amintiți-vă ce am menționat mai devreme despre medicina de cireș. Nimeni nu merge la cabinetul de medicamente pentru a bea acele lucruri pentru distracție, iar câinele dvs. nu va fi așezat și cerșind pentru un tratament care nu-și face dansul de gust de gust.

S-ar putea să-l convingeți în ea, dar odată ce în cele din urmă el mănâncă suplimentul său, urmați liniile directoare pe care le-am discutat mai devreme: laudă și tratați. Apoi clătiți și repetați din nou. Asigurați-vă că lauda și recompensa imediat, așa că știe exact ce ți-a plăcut.

Nu toți câinii învață repede. Unele canini vor dura mai mult pentru a ridica legătura dintre supliment și recompensă decât altele. Câinele meu a primit rutina în câteva zile, dar fiecare câine este diferit. Păstrați lucrurile consecvente și au o mică răbdare.

Este important să păstrați imaginea de mai mare imagine în timpul acestui proces, de a instrui în mod esențial câinele dvs. pentru a-și lua suplimentele de companie. Este bine să fii frustrat când refuză să-și ia suplimentul. Cu toate acestea, când se întâmplă acest lucru, trebuie să faceți un pas înapoi, să respirați adânc, și amintiți-vă că totul merită nevoie de timp.

Se va întâmpla în cele din urmă. Câinele dvs. va învăța să ia suplimente de bună voie. Trebuie doar să fii răbdător, iubitor și consecvent. Noroc, și iată la sănătatea câinelui tău!

Urmăriți următorul: Cum de a instrui o comenzi de bază pentru câini - instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum îmi dau câinelui meu supliment de animale esențiale pe care nu-i place