Folosind spray adaptil pentru câini

Adaptil Spray

Adaptil Numele de marcă este produsul de pe piața de pe piață. Fostul numit DAP pentru "câine care apare feromon," Adaptil este un feromon de câine sintetic non-toxic conceput pentru a trimite mesaje calme la câini. Este disponibil ca un spray de călătorie, a guler, și un difuzor plug-in. Adaptil este recomandat să calmeze câini anxioși și înfricoșători și să sporească încrederea.

Ceea ce face pulverizarea adaptilului?

Câinii eliberează substanțele chimice numite feromoni pentru a trimite mesaje altor câini. În unele cazuri, aceste mesaje sunt destinate să aibă un efect calmant, reconfortant asupra câinilor sau căpușilor. De exemplu, un câine mamă eliberează feromoni reconfortant pentru a comunica cu ea Puppies. Feromonii sintetici din Adaptil imită aceste feromoni naturali, trimițând un mesaj calmant câinilor.

Pentru mulți câini, efectul calmant prezent la naștere și puppyood-ul timpuriu rămâne prin viață, creând un sentiment de calm și încredere în situații stresante sau înfricoșătoare. Un câine sub stres poate prezenta efecte calme și un impuls în încredere după ce a detectat mirosul de feromoni calme.

Cum pot ajuta spray-ul de adaptare

Când câinii sunt sub stres, au probleme să învețe lucruri noi și să se adapteze la schimbările în mediile lor. Anxietatea poate duce la o varietate de probleme comportamentale și chiar unele probleme de sănătate. Dacă câinele dvs. are probleme cu teamă sau anxietate, este mai bine să consultați medicul veterinar pentru sfaturi. Adaptilul nu poate fi suficient - unii câini vor avea nevoie de medicamente pentru a face față fricii și anxietății.

Există mai multe situații în care adaptarea poate ajuta câinii calm și să-și sporească încrederea.

Cum se utilizează Adaptil Spray

Puteți utiliza Adaptil Spray pe cele mai multe materiale poroase, dar poate doriți să testați o zonă mică dacă sunteți preocupat de țesături.

Adaptil Sprayul de călătorie vine într-o sticlă de pompare mică. Fiecare pompă eliberează o ceață fină de lichid. Doar câteva pompe de pulverizare sunt necesare - elementele nu trebuie să fie înmuiate.

După aplicarea adaptării, spray-ul trebuie să fie uscat înainte ca câinele să intre în contact cu acesta. Așteptați aproximativ zece minute înainte de a lăsa câinele să vină în contact cu zona pe care ați pulverizat-o.

Spray o ceață de adaptare pe patul câinelui tău, crăpare, tapițerie auto, și alte materiale pe care câinele tău intră în contact cu. Puteți pulveriza un bandanna și le puteți lega în jurul gâtului câinelui pentru efecte în curs de desfășurare, pe măsură ce câinele dvs. se mișcă în jur. Puteți, de asemenea, să-l pulverizați pe haine dacă vă veți ocupa de un câine anxios.

Nu pulverizați adaptilul direct pe câini, oameni sau alte animale. Deși produsul este netoxic, este ineficient atunci când este utilizat direct pe lucrurile vii. Plus, pulverizat direct poate fi enervant la animal, contrazicând beneficiile potențiale ale feromonilor.

Sprayul de adaptare este, în general, eficient pentru aproximativ patru până la cinci ore. Zonele pot fi re-pulverizate în acest moment. Pentru efecte mai îndelungate, luați în considerare utilizarea Adaptil guler sau difuzor. Toate produsele ADADTIL pot fi utilizate împreună.

Efectele secundare ale utilizării prin pulverizare a adaptării

Nu există efecte secundare cunoscute ale utilizării adapturilor. Lichidul este inodor și netoxic. Nu este detectabilă de către alte specii decât câinii, deși alte mamifere au propria versiune specifică speciilor de acest tip de feromonă.

Adaptil nu reacționează cu medicamente și suplimente, astfel încât face un instrument suplimentar excelent pentru câinii la suplimente calme sau medicamente anti-anxietate. Doar asigurați-vă că urmați întotdeauna sfatul veterinarului când vine vorba de wellness de câine.

Considerații înainte de a utiliza Adaptil Spray pentru câini

Adaptil nu este corect pentru toate situațiile. Nu va ajuta animalele cu probleme legate de hiperactivitate sau de plictiseală. Nu este recomandat pentru utilizare în cazurile de agresiune spre oameni, câini și alte animale. Este mai bine să vă consultați cu veterinarul dvs. în cazurile de agresiune - a behaviorist sau formator poate, de asemenea, să poată ajuta.

Adaptil nu va ajuta la problemele comportamentale care sunt direct legate de problemele de sănătate. Dacă câinele dvs. dezvoltă o nouă problemă comportamentală, primul pas este să vizitați medicul veterinar pentru a exclude problemele de sănătate.

Ca și în cazul oricărui produs pe care îl utilizați la câini, adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi despre cele mai bune modalități de utilizare a adaptării.

PROS
  • Funcționează rapid la calm câini

  • Non-toxic - poate fi folosit cu alte terapii

  • Nu pată sau nu afectează îmbrăcămintea sau materialul

Contra
  • Scump

  • Atenție necesară pentru recipientul din sticlă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Folosind spray adaptil pentru câini