Cea mai recentă tehnologie invizibilă a gardului este disponibilă în întreaga canada

Cea mai recentă tehnologie invizibilă a gardului este disponibilă în întreaga Canada

Încercarea de a conține anumiți câini poate fi o luptă. Ei sari peste și sapa sub garduri, coliere de alunecare pentru a scăpa de câini, iar unii pot chiar să scape casa ta. Sistemele de garduri subterane sunt excelente, dar unii proprietari de câini au zone mai mari pentru a acoperi sau alte pericole în cursul lor de care au nevoie pentru a-și păstra câinii departe de. Acum, un nou sistem de garduri subterane disponibile în Canada va rezolva aceste probleme și va crea gardul de companie Free Free Free Free.

Brand invizibil de gard a anunțat la începutul acestei luni că GPS-ul lor 2.0 Soluție Free Free Free Free, care pretinde a fi cea mai avansată soluție de izolare din industria animalelor de companie, va fi disponibilă acum în întreaga Canada. Sistemul utilizează 32 Sateliți GPS Pentru a seta limitele de izolare pentru câinele dvs. în orice formă fără limitări de dimensiune maximă.

LEGATE DE: Cele mai bune alternative non-nocive la gardurile de câine electrice

Este o tehnologie exclusivă a brandului de gard invizibil, care face posibilă acest sistem de izolare posibil. Permite proprietarilor de câini să personalizeze diferite granițe pentru animalele lor de companie fără utilizarea firelor și nu necesită sapat. Compania are peste 30 de locații în Canada și speră să se răspândească în curând în alte țări.

Cea mai recentă tehnologie invizibilă a gardului este disponibilă în întreaga Canada

Caracterul cel mai unic al GPS-ului 2.0 tehnologia este că permite proprietarilor de câini să creeze limite mai mici în interiorul limitei perimetrului pentru a menține animalele de companie departe de zonele periculoase sau nedorite. De exemplu, proprietarii de animale de companie pot crea perimetrul dorit în jurul curții lor și apoi creează, de asemenea, o mică barieră în jurul unei baze, grădină, vărsat sau altă zonă pe care nu le doresc ca câinele lor să aibă acces la.

Pentru a ajuta la prevenirea ca câinii să intre prin limite stabilite, GPS 2.0 Tehnologia extinde aceste limite pe o perioadă nedeterminată. De asemenea identifică viteza și direcția animalului și se adaptează cu orice corecții necesare pentru a se potrivi situației.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune sisteme de gard in-sol

Această tehnologie este ideală pentru proprietarii de câini cu cantități mari de proprietate care nu doresc să sapă și să-i ardă mii de metri de sârmă subterană. Un alt aspect atrăgător al acestui sistem este acela că elimină posibilitatea pauzelor de sârmă în viitor. Deoarece nu există fire de îngrijorare, proprietarii de animale de companie pot gard și pe terenuri variate, inclusiv apă, ceea ce le oferă mai multe opțiuni pentru perimetrul lor.

Sistemul vine cu un guler care emite un ton audibil, pe măsură ce animalul dvs. de companie se apropie de limită și va da, de asemenea, o corecție statică personalizată dacă încearcă să traverseze perimetrul pe care l-ați stabilit. Compania spune că șocul ușor poate să-ți surprindă câinele, dar nu le va face rău. Ei numesc sistemul lor de izolare în siguranță și uman.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai recentă tehnologie invizibilă a gardului este disponibilă în întreaga canada