Rețetă: dogul de ghimbir fără cereale tratează

Ginger este un ingredient excelent Pentru a adăuga în dieta câinelui tău. Doar asigurați-vă că îl adăugați în mod moderat. Prea mult ghimbir poate fi toxic pentru animalul dvs. de companie, deci este cel mai bine să îl includeți în mici tratamente, cum ar fi acestea sau adăugați-l la alimentele cu suport pentru animalele de companie. Ca și în cazul oricărei alte rețete de casă, asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin dacă aveți întrebări.

Health-free-free de mere ghimbir trateazăCând stomacul este supărat, la ce ajungeți? O sticlă de ghimbir și niște biscuiți cu sare? Există un motiv pentru care ghimbirul este adesea recomandat să soluționeze un stomac deranjat - pentru că este făcut cu ghimbir!

Ghimbir este un antiinflamator natural și este recomandat de mulți veterinari holistici pentru condiții, inclusiv:

  • Heartworm
  • Artrită
  • Greaţă
  • Blotat
  • Anumite tipuri de cancer

Așa cum am menționat, este important să vorbim cu un nutriționist canin instruit înainte de a adăuga noi ingrediente la dieta animalului tău. Dacă câinele dvs. ia medicamente sau are o istorie a preocupărilor de sănătate, este posibil să nu fie sigur să adăugați ghimbir în dieta sa.

LEGATE DE: 13 modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini

Cereale fără ghimbir de mere tratează rețetă

Cereale Free Apple Ginger Dog tratați rețeta

Ingrediente

  • 1 cană de făină de orez alb
  • 2/3 Cupa Iaurt grecesc
  • 1/2 ceașcă mere tocate fin
  • 1 lingurita. Ginger la sol sau 1/2 linguriță. Ginger proaspăt
  • 1 lingurita. ulei de cocos

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Combinați toate ingredientele într-un castron de amestecare și se amestecă până când formează un aluat uscat. Aluatul poate fi un pic cam rubly, dar asta e bine. Mi-a amintit de consistența aluatului de joc.

Am găsit-o mai ușor să amestecăm aluatul cu mâinile, deoarece începu să se înțepenească. Când ați terminat amestecarea, linia o foaie cookie cu hârtie de pergament.

Cereale Free Apple Ginger Dog tratați rețetaFie cu mâinile, fie cu o lingură, faceți bile mici de aluat și apăsați-le pe hârtia de pergament până când acestea sunt de aproximativ 1/4 și # 8243; gros. Dacă preferați să vă tăiați câinele de ghimbir de mere tratați în forme drăguțe, doar rulați aluatul pe o suprafață flourat și tăiați tratamentele cu tăietori cookie.

După cum menționez în ghidul meu video, nu aveți nevoie de spațiu tratate departe de hârtia de pergament, deoarece nu există nici un agent în creștere în amestec. Coaceți tratamentele în cuptorul dvs. de 350 ° timp de aproximativ 20-25 de minute. Veți observa că aceștia transformă o culoare frumoasă a aurului atunci când sunt terminate.

Veți observa că tratamentele sunt crocante în exterior, dar moale pe interior. Sunt ușor de rupt în bucăți mai mici dacă doriți să le utilizați pentru instruire sau recompense frecvente pe tot parcursul zilei.

Puteți să stocați rămași tratamente într-un container etanș în contorul de aproximativ 10 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul sau tratamentul copt într-un container etanș pentru a stoca timp de 2-3 luni.

Urmăriți următorul: Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: dogul de ghimbir fără cereale tratează