Pethub îi ajută pe proprietari să piardă animalele pierdute

Pet Hub îi ajută pe proprietari să piardă animalele pierdute

Fiecare coșmar al proprietarului câinelui ar fi să-și piardă animalul. Unii proprietari își implantează animalele de companie cu microcipuri sau le cumpără gulere de urmărire GPS, dar Pethub ia lucrurile la un nivel complet nou. Compania produce etichete de identitate fizice pentru animalele de companie care se leagă de un profil online gratuit al animalului. Dacă un câine se pierde, persoana care le-a găsit va avea numeroase modalități de a localiza proprietarii.

Proprietarii de câini pot crea profilul online al animalelor de companie cu orice informație pe care o doresc, inclusiv datele lor de microcip, licența și rabie informațiile, medicamentele pe care le pot lua și numere de contact multiple.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere GPS de câine

PETHUB ID Tags au un cod QR care poate fi scanat cu un smartphone pentru a aduce animalele Profil online. Persoana care găsește câinele poate introduce și adresa web a etichetei în orice browser web, iar smartphone-urile mai noi pot apăsa și eticheta. Pethub are, de asemenea, o linie de 24 de ore "găsită PET", care poate fi numită în orice moment pentru a primi informații despre proprietarul unui câine.

O singura data Tom Arnold, Fondatorul și CEO-ul pethub și CEO, și-au dat seama cât de multe animale de companie lipsesc în fiecare an și cât de puțini se întorc vreodată în familiile lor, el a decis să-și lase slujba la Microsoft pentru a aborda problema în 2010. El se gândea la această problemă de ani de zile și încerca să vină cu o modalitate de a ajuta proprietarii de animale de companie să-și găsească câinii și pisicile dispărute.

Pethub îi ajută pe proprietarii de animale de companie să piardă câinii pierduți

Arnold a început să creeze un plan de afaceri în 2009 și la începutul anului 2010 a început pethub. A început în Seattle cu o mică echipă de stagiari de la Universitatea din Washington și o echipă talentată de experți tehnologici care au fost voluntari timpul lor. Grupul a început să Design și construi site-ul pethub.

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de câine?

În acest timp, Arnold a cercetat febră altor tehnologii pe care Petthub le-ar putea folosi pentru a ajuta animalele de companie și proprietarii lor. A fost târziu în acea vară când a descoperit codul QR la un seminar de afaceri. El a decis să lucreze cu un etcher laser local pentru a perfecționa produsul și a depus imediat un brevet.

Site-ul a lansat oficial prima sa versiune publică în noiembrie 2010 și în cel mai scurt timp nu au fost pe cale de a ajuta Câini pierdute găsiți-vă drumul înapoi acasă. Numărul de profiluri de pe site a crescut în mod constant. Acum, aproape cinci ani mai târziu, Pethub oferă un serviciu de abonament utilizatorilor care trimit postere virtuale pierdute pentru toate adăposturile din zonă de îndată ce proprietarii lor contribuie la faptul că lipsesc.

Sistemul trimite, de asemenea, un e-mail proprietarului câinelui care le oferă locația GPS exactă de unde a fost găsit animalul lor de companie. Pethub este primul sistem de notificare GPS care nu necesită un guler mare voluminos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pethub îi ajută pe proprietari să piardă animalele pierdute