Cercetați piața înainte de a începe câinii de reproducere

Cercetați piața înainte de a începe câinii de reproducere

Fiecare cifră de rasă de câini într-o piață distinctă, cu o concurență diferită, prețuri diferite și propriile cheltuieli și investiții necesare la reproducerea acestor câini. Dorim să vedem exact ceea ce sunt prețurile, câte persoane sunt interesate de această rasă particulară și de ce, cât de mult sunt gata să cheltuiască pentru a adopta unul și costul dacă ați fi continuați cu această rasă particulară.

Odată ce ați ales rasa de câine pe care doriți să o începeți de reproducere, veți începe prin căutarea, cunoașterea și înțelegerea tuturor acestor rase de câine precise din temperamentul, nevoile, genetica și problemele comune de sănătate. Studiind piața este să privească în afara câinelui pentru a pregăti o strategie de marketing pentru a cuceri această piață de rasă.

Concurență (furnizare)

Unii oameni doresc să intre într-o piață virgină, cu o concurență foarte mică, dar de obicei se execută împotriva unui perete, foarte puțini vor putea să o spargă. Dacă nimeni nu se află pe această piață, poate fi deoarece clienții nu sunt, de asemenea.

Doriți să găsiți o competiție dezorganizată, poate că gospodăriile o fac ca un hobby fără prezență online reală ca în prezent majoritatea câinilor sunt achiziționați și găsiți online.

Câți crescători cu care concurează? Dacă reproduceți, rasă bine. Deci, concurența dvs. este în principal crescătorii înregistrați, este foarte ușor să găsiți pe site-ul web al Clubului Kennel din Marea Britanie o listă de crescători pe rasa de câine.

Listează crescătorii de top, și studiați cum au ajuns la vârf și cât timp le-a luat pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Trimiteți-le un e-mail incognito pentru a solicita informații despre ceea ce le face astfel de crescători de reputație (campioni, consistență etc.)

CLIENTELE (Cerere)

Înțelegerea a ceea ce trece prin mintea clienților dvs. este primordială și dacă sunt aici în numere, arată promițătoare pentru viitorul dvs. de afaceri.

Înscrieți-vă la cele mai populare panouri de mesaje care atingând de la FAR sau aproape de rasele dvs. scurte și nu vă fie frică să puneți câteva întrebări, în deghizare. Ați putea, de exemplu, întrebați "cât de mult ați fi gata să cheltuiți pentru o mare calitate labradoodle?"Sau orice alte întrebări care vă vor ajuta să înțelegeți ce doresc clienții dvs. și de ce sunt interesați de acea rasă particulară. Dacă mergeți la un Chihuahua, veți merge pentru părul lung sau scurt? Ei bine, permiteți piața să decidă pentru dvs. și să solicitați clienților potențiali online.

Puteți găsi o mulțime de informații de la proprietarii reali ai rasei pe care o cercetați pe piața. Întreabă-le ce greșeli nu ar face din nou în timp ce își cumpără ziua de companie minunată sau, poate ceea ce ar arăta într-un crescător acum au mai multă experiență cu această rasă particulară.

Doriți să ajungeți la excelență, nu înseamnă campionatul câștigător, înseamnă să răspundeți clienților dvs. și potențialii clienți necesită cel mai bun mod posibil, astfel încât să aibă încredere în tine, mai degrabă decât un crescător aleatoriu.

Prețurile

Nu există niciunul să răspundă la cât de mult vinde un cățeluș, în mod evident, depinde de rasa sa, pedigree, de linia sa, de crescătorul și de marketingul din jurul ei. Da, mă citești în mod corespunzător, marketingul. Cei mai mulți crescători nu comercializează și lipsesc pe unele venituri suplimentare substanțiale. Acest manual vă va ajuta să vă vindeți puii cât mai mult posibil devenind un brand, există un capitol dedicat acestui lucru.

Ceea ce trebuie să faceți acum este să contactați crescătorii care au în prezent așternut și să le adreseze celui mai bun preț. Rețineți prețul și repuivabilitatea crescătorului și a pedigreei de gunoi, a liniei și a altor criterii, astfel încât să puteți vedea ce prețurile sunt în medie, pentru un specimen bun.

În mod evident, nu veți cumpăra catelul, ci păstrați o relație bună cu crescătorii, deoarece ați putea dori să întrebați un catelus când sunteți gata să achiziționați primele specimene ... și ar putea fi cele care vă vândă viitorul campion!

Luați note despre numărul de anunțuri pe care le-ați găsit și cum este comerțul cu precizie (câte anunțuri noi postate pe zi de exemplu.) Alte sfaturi este de a merge pe site-urile de anunțuri clasificate și să vadă secțiunea "Wanted" și să vadă câte persoane cer în mod proactiv o rasă precisă.

Cheltuieli și investiții

Prima cheltuială este prețul câinelui (câinele) în sine, veți avea nevoie de cel puțin două sau mai multe femele dacă doriți să aveți mai multe gunoi.

De asemenea, este posibil să aveți nevoie de plată pentru a vă înregistra câinii, pentru a-și cumpăra alimentația specifică sau pentru a răspunde la ceea ce ați enumerat în această secțiune de necesități de rasă. Aici, din nou, cereți crescători, forumuri și căutați online pentru a găsi informații complete. Se adaugă rapid și # 8230;

Hype & Trend pentru câini?

Pentru a afla dacă introduceți o piață în creștere care interesează clienții potențiali, doriți să faceți o sarcină simplă: întrebați Google tendința interogărilor de căutare pentru acea rasă de câine precisă. Este gratuit, rapid și ușor, vă oferă o imagine generală a modului în care este hype această rasă de câine. Trendul este, cu atât mai mult puteți crește prețul etc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cercetați piața înainte de a începe câinii de reproducere