Noul site de comerț electronic fiind lansat de produsele pet marshall

Noul site de comerț electronic fiind lansat de produsele PET Marshall

Marshall Pet produse a fost un lider în industria produselor de companie de mai mulți ani, iar acum ei doresc să ofere clienților mai ușor acces la brandul balanței lor. Ei au lansat un nou site de comerț electronic pentru brand luna trecută, astfel încât clienții care nu au altfel nu au o modalitate de a achiziționa produsele le-ar putea comanda online.

În 1939, Fermele Marshall au devenit cunoscute ca unul dintre cei mai importanți crescători ai fermei din lume. Apoi, aproape 55 de ani mai târziu, în 1993 au înființat produsele Marshall Pet pentru a oferi nu numai consumatorilor tot ceea ce ar trebui să ridice materialele, dar și pentru orice alt animal de companie pe care îl pot avea.

Acum produsele Marshall Pet Oferă bunuri pentru câini, pisici, iepuri, păsări, cai, hamsteri, șobolani, cobai și gerbili. Ei vând consumabile de animale de companie în fiecare categorie, inclusiv îngrijire, nutriție, tratamente, suplimente, articole de îngrijire a sănătății, jucării, accesorii cu cușcă, hamuri, accesorii de călătorie, așternut, control de miros și mult mai mult.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Compania și-a vândut brandul de soluții naturale de știință ale Pământului, dar ei doresc să facă produsele disponibile consumatorilor care nu au un comerciant local în zona lor.

Noul site de comerț electronic fiind lansat de produsele PET Marshall

Linda Cope, manager de marketing global pentru companie, spune că scopul nu este de a lua afaceri departe de distribuitorii actuali, ci pur și simplu pentru a servi clienții care nu pot să cumpere produsele altfel. Noul site va permite, de asemenea, companiei să aducă noi produse pe piață mai repede.

Echilibrul pământului Oferă clienților o linie de soluții prietenoase cu Pământul la problemele de zi cu zi, cum ar fi iritațiile pielii și mâncărimea, problemele urinare, problemele de respirație și tulburările digestive. Familia lor de produse naturale sigure este concepută pentru a ajuta animalele de companie și proprietarii lor să trăiască mai sănătoasă, mai fericită.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Remediile naturale pentru problemele comune au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Întrucât consumatorii aflați mai multe despre efectele negative pe care substanțele chimice nocive din remedii comerciale le pot avea asupra animalelor de companie, mai mulți oameni caută tratamente naturale pentru a-și păstra animalele de companie mai sănătoase și pentru a-și vindeca problemele mai repede.

Produsele Marshall Pet înțelege nevoia ca proprietarii de animale de companie să aibă mai multe produse naturale și doresc să facă brandul de echilibru al Pământului la dispoziția consumatorilor din întreaga lume, care doresc o alternativă mai sănătoasă pentru tovarășii lor de blană sau cu pene,.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul site de comerț electronic fiind lansat de produsele pet marshall