Un nou site combină adoptarea pet și dating online

Un nou site combină adoptarea PET și dating online

Alegerea câinelui care este potrivit pentru dvs. este foarte asemănătoare cu alegerea unui soț / soție. Când ajungeți la adăpost veți vedea o mulțime de câini în canise. Vei fi imediat atras de unii dintre ei - alții nu atât de mult. Odată ce ați restrâns lista până la câteva că sunteți atrași, atunci trebuie să începeți să vă uitați la caracteristicile lor și trăsături de personalitate. Vrei un câine care are aceleași interese ca tine și unul care se va potrivi cu stilul tău de viață. Nu căutați aceleași calități într-un partener?

Din moment ce câinii nu pot vorbi, este greu să vă simțiți pentru personalitatea și caracterul lor, fără a cheltui o perioadă semnificativă de timp cu ei. Pawslikeme.COM încearcă să depășească diferența de comunicare. Site-ul web este un serviciu on-line de potrivire. Scopul său este de a se potrivi oamenilor cu câini adoptabili într-un mod similar cu modul în care site-urile precum eharmonia se potrivesc cu partenerii romantic.

LEGATE DE: Unde să cumpere puii?

Un nou site combină adoptarea PET și dating online

Utilizatorii site-ului trebuie să cheltuiască aproximativ 2 minute răspunzând la întrebări despre ei înșiși și apoi aceste răspunsuri sunt folosite pentru a le potrivi cu câinii care au nevoie de o casă bună. Pe baza răspunsurilor oferite de om, primesc o listă de canini care sunt evaluați pe baza proximității lor de către utilizator și de compatibilitatea acestora.

Co-fondatorul companiei și CEO Elizabeth Holmes spune:

Cele două aspecte majore pe care le-am văzut cu o salvare nonprofit câine au fost una, presupunerea oamenilor a ceea ce aveau nevoie nu au fost în concordanță cu ceea ce animalul a fost cel mai bun pentru ei și al doilea, o tona de oameni doreau să-și predea PET fără ao pune într-un adăpost. Am vrut să oferim o modalitate pentru ca oamenii să se conecteze la o scară națională.& # 8221;

Site-ul a fost inițial dezvoltat în 2013, iar în anul următor un algoritm a fost creat pentru potrivirea oamenilor și a animalelor folosind proprietarii actuali de animale de companie ca testere beta. Compania a colaborat cu adăposturi de animale pentru a-și prezenta animalele de companie pe site. Labe ca mine erau la dispoziția utilizatorilor din Florida în luna august și au deschis întregii Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie.

Un nou site combină adoptarea PET și dating online

Există două servicii similare oferite de site. Primul permite utilizatorilor care sunt interesați de un câine la o organizație de salvare să treacă prin organizația în sine. Adoptarea este manipulat prin procesul tipic al adăpostului, iar labele ca mine servesc pur și simplu ca omul de mijloc. Site-ul web nu primește bani. Al doilea este pentru proprietarii de animale de companie private care folosesc site-ul pentru a-și reîncărca câinele. Paws ca mine acuzează o taxă de adopție de 75 de dolari și ei dau jumătate din banii unei organizații nonprofit de salvare a animalelor.

Co-fondatorul și șeful ofițerului comercial Marianna Benko, spune că speră să ajute oamenii să înțeleagă că un husky poate fi diferit de un alt husky bazat pe fiecare câine individual trăsături de personalitate. Ea spune că încearcă să-i facă pe oameni să vadă animalele de salvare într-o lumină nouă, deoarece cele mai mici organizații au probleme cu conectarea cu o audiență mare.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Deoarece adăposturile rar au câini de rasă, este benefică pentru părinții potențiali de animale de companie să caute câini care se potrivesc stilului lor de viață în loc să caute o anumită rasă. Personalități canine nu sunt aceleași cu caracteristicile de rasă. Deși Labradorii sunt cunoscuți că este un câine social care se bucură de faptul că este cu oamenii, există un laborator ocazional care îl ține la el și este copleșit de mulțime.

Când căutați să adoptați un animal de companie, ar trebui să vă concentrați pe câinele individual și să nu creați generalizări pentru doar acest motiv. Dacă selectați o rasă bazată pe aceste generalități, puteți ajunge cu un câine unic care nu se potrivește cu mucegaiul - și poate să nu se potrivească stilului dvs. de viață, fie că ați anticipat. Este mai greu ca oamenii să evalueze personalitățile pisicilor, astfel încât creatorii de labe ca mine să aibă planuri de a adăuga feline pe site în aproximativ un an. Ei se gândesc la adăugarea de cai la locul în viitor, de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un nou site combină adoptarea pet și dating online