Având crabi de pământuri pentru animale de companie

Hermit-uri de teren

Hermity crabs sunt printre cele mai neobișnuite animale de companie, deși fac tovarăși interesanți, ușor de îngrijire. Ei au personalități distincte, sunt active și curioase, iar caracteristicile lor unice și cerințele reduse de întreținere le fac Animale de companie bune.

Crabi de crăciuni nu sunt "crabi adevărați."Au un abdomen mai mic, moale pe care îl protejează trăind într-o coajă goală de melc. Ei trebuie Găsiți cochilii mai mari Pe măsură ce cresc și proprietarii acestor animale de companie trebuie să ofere scoici progresiv mai mari, deoarece animalele lor de companie cresc. În sălbăticie sunt omnivore, hrănind atât de material și material animal. Există atât marini și terenuri Hermity crabs, iar informațiile de aici se referă la crabul Hermit.

Poate crabiul de pustie mănâncă fructe?

În Statele Unite, există două principale Specii de crabi de pustnic găsit ca animale de companie: Coenobita Clypeatus și Coenobita compressus (Crab ecuadorian sau e-crab). Alte specii sunt, de asemenea, ținute ca animale de companie în alte părți ale lumii, cum ar fi Crabul Australian Hermit (Coenobita variabilis), și crabul pustnic de căpșuni (Coenobita Perlatus).

Crabii de hermitori sunt relativ ușor de găsit în magazinele de animale de companie, dar este necesară o îngrijire în alegerea unui potențial animal de companie. Verificați pentru a vă asigura că toate picioarele sunt prezente (3 perechi de picioare de mers pe jos), coaja care acoperă capul și toracele nu este deteriorată, nu există paraziți / bug-uri mici și că crabul este plin de viață. Crabi mai mari pot fi mai grei, iar dacă aveți deja un crab, atunci este important să se potrivească dimensiunile destul de îndeaproape, pot apărea lupte.

Hermit Resurse și accesorii

Iată câteva pagini frumoase cu crabi Hermit pe Internet:

  • Hermit-crabs.COM - Un site foarte aprofundat despre îngrijirea craburilor de hermit.
  • Crab Street Journal - Magazine online de colaborare Totul despre crabiul Hermit cu o puternică componentă comunitară.

Crabii și accesoriile sunt disponibile online, de asemenea:

  • Magazinul de patch-uri Crabbage - Selecție excelentă de Hermit Bursa de crab (în special cochilii frumoase la prețuri avantajoase).
  • Florida Marine Research - Furnizor de crabi si accesorii. Site-ul are și informații de îngrijire și sfaturi.
  • PET discounters.COM - Bună sursă de consumabile de crab pustnic.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Având crabi de pământuri pentru animale de companie