Revizuire: pro pet hero online dog curs de prim ajutor

Ce ați face dacă ați avut câinele dvs o confiscare sau a căzut pe scări și nu s-a putut ridica? Ai ști ce să faci dacă a început să supraîncălzească într-o zi fierbinte de vară? Petrecând câteva ore, luând un curs de prim ajutor canin, ca acesta de la Pro Pet Hero, este o parte esențială a proprietarului de animale de companie.

Când se întâmplă ceva cu animalul dvs. de companie, seturi de panică în. Vă petreceți timp să vă întrebați ce să faceți și să întrebați dacă are sau nu îngrijirea veterinară. Dacă sunteți pregătit în primul ajutor de companie, nu veți pierde timpul încercând să veniți cu un plan - veți ști deja ce să faceți.

IPro Pet Hero Online Dog Curs de prim ajutorf dețineți un animal de companie sau aveți frecvent animale în casa dvs., ar trebui să aveți un kit de prim ajutor pentru animale de companie la îndemână. Puteți cumpăra un kit, similar celui din dreapta, la magazinul local de animale de companie sau de la un număr de comercianți cu amănuntul online. De asemenea, puteți face propriul kit de prim ajutor PET dacă alegeți.

Indiferent dacă cumpărați sau faceți kit-ul dvs., asigurați-vă că include:

  • o carte de prim ajutor de companie
  • Numerele de telefon importante, inclusiv medicul veterinar, cel mai apropiat veterinar de urgență și Linia de asistență pentru otravă PET
  • Orice documente necesare sau medicamente pentru care aveți nevoie pentru animalele de companie
  • manusi din latex
  • Bandaje de auto-agățare
  • Tampoane de tifon și o rolă de tifon
  • banda adeziva
  • loțiune antiseptică, șervețele sau spray-ul
  • antibiotice
  • bile de bumbac
  • apă oxigenată
  • vaselina
  • un termometru rectal
  • soluție salină
  • foarfece îndoite
  • pensete și un remover
  • Benadr

Acum că știți ce bunuri aveți nevoie, ar fi benefic să învățați cum să le folosiți în mod corespunzător. Primul ajutor canin nu este același cu primul ajutor uman. Luând o clasă care abuzează în mod specific prim ajutor pentru animale este esențială dacă doriți să fiți cel mai bun proprietar de animale de companie pe care îl puteți fi.

Am avut plăcerea de a lua un curs online De la pro Pet Hero, și am vrut să împărtășesc revizuirea mea cu voi toți. Primul ajutor de companie nu este ceva pe care majoritatea proprietarilor de câini se gândesc, totuși este atât de important. Am luat un curs cu mulți ani în urmă și am dorit o reîmprospătare, dar programul meu nu a permis acest lucru.

Dacă sunteți un proprietar de animale de companie ocupat și nu credeți că aveți timp pentru un curs de prim ajutor, căutați o opțiune online este o opțiune excelentă. Puteți lua clasa la petrecere a timpului liber și nu trebuie să vă angajați într-un program strict.

Pro Pet Hero Online Dog Curs de prim ajutor

Pro Pet Hero Online Dog Curs de prim ajutor

Pentru 49 USD.95 Puteți lua această clasă online. Este o rată comparabilă față de alte cursuri oferite online, iar multe cursuri live costă cel puțin atât de multe pentru a participa. Nu te gândi doar la banii cheltuiți; Gândiți-vă la aceasta ca o investiție pentru a oferi cea mai bună îngrijire pentru câinele dvs.

Cursul Pro Pet Hero învață primul ajutor pentru câinii mici și mari, precum și pisicile. Când terminați clasa online, puteți imprima imediat cardul de certificare de 2 ani. Este un certificat acceptat la nivel național!

LEGATE DE: Kit de prim ajutor pentru câini - cele mai multe elemente esențiale

Clasa este compusă din 1 oră și 39 de minute de antrenament video, iar videoclipurile includ subtitrări. De asemenea, include recenzii de cunoștințe și un test final. Vă oferă posibilitatea de a examina materialul trecut și oferă, de asemenea, ajutor de remediere dacă aveți nevoie de ea.

Probabil întrebați ce acoperă clasa. Vreau să spun, ce vei obține pentru 50 de dolari?

Cursul a fost dezvoltat și este predat de dr. Bobbi Conner, un medic veterinar de urgență mic, care este certificat de bord în urgență veterinară și îngrijire critică de la Colegiul America de Urgență Veterinară și Critical Care. Dr. Connerul este în prezent practicând și predă la Școala de Medicină Veterinară de la Universitatea din Florida.

După o scurtă introducere, veți învăța importanța monitorizării îndeaproape a animalului de companie pentru orice modificare a comportamentului. De asemenea, veți fi afișați cum să spuneți diferența dintre comportamentele normale și anormale în animalul dvs. de companie. Acest lucru este deosebit de benefic pentru proprietarii de câini noi.

Modulele acestui curs de prim ajutor de câine online includ:

  • boli
  • urgențe cardiovasculare
  • leziuni
  • reactii alergice
  • Urgențe respiratorii

Cursul Pro Pet Pet Hero vă învață cum să vă ocupați de problemele medicale minore, cum ar fi vărsături, diaree, febră și convulsii. De asemenea, discută despre probleme mai grave, inclusiv arestul cardiopulmonar, otrăvire, sufocare și cum să efectueze CPR.

Pro Pet Hero Online Dog Curs de prim ajutor

RECOMANDAT: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Mi-a plăcut ghidurile video pentru că vă arată o demonstrații apropiate făcute pe animalele de companie reale. Clasa vie pe care am luat-o în trecut a arătat demonstrații pe animalele dummy. Este mult mai ușor de învățat când puteți vedea cum se fac lucrurile într-o situație de viață reală.

De-a lungul aceleiași linii, videoclipurile arată animalelor care suferă simptome reale. Este înfricoșător când se întâmplă ceva cu câinele tău. În timpul acestei clase veți putea vedea videoclipuri și imagini ale câinilor reale care se confruntă cu unele simptome comune, care vă vor ajuta să vă păstrați răcoarea dacă câinele dvs. se termină să prezinte același comportament.

Nu numai că veți învăța o mulțime de informații benefice, este, de asemenea, atât de ușor de navigat pe site! După cum puteți vedea în recenzia mea de mai sus, site-ul este bine organizat și este ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie.

Conectați-vă cu un nume de utilizator și o parolă, care permite site-ului să urmărească progresul. Indiferent dacă petreceți 20 de minute sau 2 ore de lucru, progresul dvs. va fi salvat până la data viitoare când vă conectați. Mi-am folosit chiar tableta pentru a accesa site-ul în timp ce aștepta la biroul medicului o după-amiază!

Rezumatul lui Pro Pet Hero Hero Online Dog Primul ajutor Curs Review

Pro:

Pro Pet Hero Online Dog Curs de prim ajutor
  • Veți afla despre boli, urgențe cardiovasculare, răniri, reacții alergice și urgențe respiratorii și cum să le tratezi până când puteți căuta ajutor veterinar
  • Site-ul web este bine organizat și ușor de navigat
  • Videoclipurile și fotografiile arată animalele reale având probleme medicale reale, care sunt mult mai utile decât să se potrivească tratamentelor efectuate pe animalele dummy
  • Certificatul dvs. de finalizare de 2 ani acceptat la nivel național este disponibil imediat pentru imprimare de îndată ce terminați cursul

Contra:

  • Va dura cel puțin 3 ore pentru a trece prin tot materialul
  • O singură dată de 49 de dolari.Taxa 95 va fi taxată înainte de a putea lua cursul

Acum este rândul tău să revizuiți cursul de prim ajutor PET PET PET HERO

Ați luat acest curs? Ați folosit câteva dintre informațiile învățate în acest curs pentru a vă ajuta pe animalul dvs. sau alt animal? Ne-ar plăcea să auzim feedbackul dvs! Ți-a plăcut modul în care a fost organizată clasa? Credeți că site-ul este ușor de utilizat? Spuneți-ne opiniile dvs. în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile comentarii pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pro pet hero online dog curs de prim ajutor