Americanii sunt scammed în vânzările de câini online falsificați

Biroul de afaceri mai bun are avertizează pe americani că tranzacțiile online pentru achizițiile de catelus sunt probabil înșelătoare și are grijă să cumpere online.

BBB a emis recent un Raport extins Detalind activitatea de escală recent dezvăluită care are loc la nivel global, vizată în cea mai mare parte la iubitorii americani de câini.

Această înșelătorie tinde să provină la Camerun și este concepută pentru a fura bani de la oameni care doresc să cumpere puii online.

De obicei, rasele sunt foarte căutate (cum ar fi buldogii francezi, printre altele) și sunt oferite la ceea ce sunt considerate "rate reduse" în comparație cu ceea ce ar vinde în mod normal în u.S.

Mulți americani fiind scammed în vânzările de catelus online false
Rasele câinilor folosite în escrocheri.
Fotografie: Biroul de afaceri mai bun

Potrivit BBB, zeci de mii de consumatori au fost victime ale acestor anunțuri false de animale de companie, fiind condimentate din sute sau chiar mii de dolari la un moment dat.

BBB declară că americanii sunt victimizați "la o rată alarmantă", cu experți care estimează că o crescătorie 80% sau mai multe legături sponsorizate care apar pentru căutările de animale de companie pot fi frauduloase.

Cum lucrează înșelătoriile

Încălcării folosesc de obicei comenzi MoneyGram și Western Union pentru a colecta plăți de la oameni. De obicei, începe cu achiziția inițială a catelului, apoi este promptă urmată de notificări că sunt necesare cheltuieli suplimentare.

Unii oameni li se spune că animalul este bolnav și are nevoie de tratament medical înainte de a fi expediate. Altele sunt declarate cutii sau alte bunuri sunt necesare pentru călătorie. Atunci când consumatorii protestează, ele sunt adesea agresate în plată; ele sunt amenințate cu acțiunea legală pentru "abandonarea animalelor" și alte falsuri creative.

Mulți americani fiind scammed în vânzările de catelus online false

Comisia de Comerț echitabil a aruncat datele de la Petcams.COM și a condus niște numere și au ajuns la concluzia că victimele tind să fie în anii 20 și 30, iar persoana obișnuită este conduită pentru 1.000 de dolari.

LEGATE DE: Femeia a cumpărat PUG un tuxedo cu bani guvernamentali furați

Cele mai populare rase folosite pentru escrocherie sunt Yorkshire Terrieri, buldogi francezi și Pomeranii. Papagalii sunt, de asemenea, o alegere populară.

Într-un caz, un cumpărător a trimis 700 de dolari prin MoneyGram la Atlanta pentru un catelus Weimaraner și sa oferit să conducă acolo pentru a obține câinele. Consumatorul a refuzat cu promptitudine acest lucru de către vânzător, care a insistat că câinele fusese deja expediat cu aer.

Vânzătorul a solicitat o cerere suplimentară de 1.400 de dolari pentru asigurare, ceea ce în cele din urmă a înclinat cumpărătorul că ceva nu a fost corect.

Când victima a scris hoțul să-l lase să știe că a fost scamat, textul a inclus o imagine a fiicei de plâns a victimei. Răspunsul vânzătorului nu a fost altceva decât un cuvânt blestem.

Cum să evitați să fiți scammed

Într-o directivă către public, BBB instruiește consumatorii să inspecteze animalele în persoană înainte de cumpărare și să se asigure că orice fotografii de animale pe site-uri web nu se întoarce deja pe alte site-uri web. Escrocii vor refuza să vă lase să le întâlniți în persoană, iar căutările simple de fotografii online vă vor spune dacă fotografia există în altă parte pe alte site-uri.

În plus, BBB recomandă, de fapt, să adopte animale din adăposturile locale, spunând că sunt, de obicei, mult mai puțin costisitoare și au mai puține probleme de sănătate decât cele mai pure cumpărate în mod privat.

Aceste probleme au persistat de ceva timp; În 2015, FTC a raportat că o creștere a 37.000 de plângeri au fost legate de animalele de companie, iar cele mai multe dintre acestea au fost considerate a fi vânzări înșelătoare.

Mai multe arestări au făcut în u.S. În legătură cu aceste practici frauduloase. În luna mai a acestui an, trei studenți Cameruneni care trăiesc în Pennsylvania au fost acuzați de fraudă pentru animale de companie pentru vânzarea de pui de boxer fals pe Craigslist. Au făcut zeci de mii de dolari Făcând asta. 2 din 3 au fost arestați, iar al treilea nu a fost găsit.

Înapoi în 2016, un alt Camerună a fost arestat în Carolina de Nord după ce ar fi fost înșelat oameni pentru un uimitor de 500.000 de dolari în escrocherii de animale de companie.

Amintiți-vă, este întotdeauna cel mai bine să adoptați, nu la magazin!

Citiți următorul: Ai adoptat un catelus. Acum ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Americanii sunt scammed în vânzările de câini online falsificați