Știind când să renunți la pisica ta

Pisica de odihnă capul pe labe, aproape

Lăsați-vă de tovarășul tău de feline nu este niciodată ușor. Ta pisică probabil va muri înainte de a face, și chiar ar trebui să luați decizia de a-l ajuta să moară. Moartea este un subiect dificil pentru mulți oameni, dar evitarea subiectului nu este utilă pentru dvs. sau pentru pisica voastră.

Pisicile, în special Pisicile interioare, sunt acum care trăiesc mai mult decât au în ultimii ani. Există, de asemenea, atât de multe progrese în îngrijirea veterinară că multe pisici dezvoltă probleme cronice de sănătate care pot fi tratate cu tratamente la domiciliu, cum ar fi administrarea de fluide sub piele. Făcând diferite tratamente la domiciliu poate părea dificil la început, dar personalul de la biroul veterinarului vă poate instrui de obicei, astfel încât să vă simțiți mai confortabil cu el. Tratamentele pentru unele boli, cum ar fi radiațiile sau chimioterapia, nu pot fi făcute la domiciliu, sunt scumpe și au riscuri mai mari și efecte secundare.

Planificați înaintea deciziei privind eutanasia

Odată ce o boală lovește, avem tendința de a intra în modul de criză, iar gândirea noastră nu este la fel de clară ca atunci când nu suntem stresați, așa că planificarea înainte este esențială. Un fel de oameni au găsit utilă în a face aceste decizii este de a întreba: "Dacă acesta a fost eu în situația pisicii mele, cât de mult ar vrea tratament?"Puteți găsi că aveți limite diferite pentru fiecare dintre animalele dvs.

Este important Alegeți un medic veterinar că aveți încredere și aveți o relație bună cu. Oamenii care fac, adesea consideră că sunt de ajutor pentru a asculta pro și contra că medicul veterinar le dă. Majoritatea medicilor veterinari vor fi foarte cinstiți cu clienții despre acest lucru.

Având în vedere factorul de cost

Veterinarienii nu fac atât de mulți bani cât v-ați gândit când vă uitați la facturile lor și ei au propriile lor facturi pe care trebuie să le plătească, atât de afaceri, cât și personale, astfel încât foarte puțini sunt capabili să vă trateze animalul ieftin sau gratuit. Există doar atât de mult tratament pe care îl veți putea permite pentru animalul dvs. înainte de a deveni prea mult pentru a se ocupa.

Calitatea vieții este o problemă importantă

Dacă știți că pisica dvs. suferă și nu are nici o șansă de a se întoarce la un nivel adecvat de calitate a vieții, este timpul să Discutați cu medicul veterinar despre eutanasia. Dacă un tratament ar duce la o șansă mai mică de 50% de a se întoarce la o bună calitate a vieții, ar trebui să discutați cu medicul veterinar cu privire la faptul dacă tratamentul este într-adevăr în interesul cel mai bun al pisicii. Odată ce un nivel rezonabil de calitate a vieții este plecat, lucrul iubitor de făcut este să lași animalul tău să meargă.

Procesul de eutanhizare

Veterinarul tău va da pisicii tale o șansă să-l calmeze și apoi să-ți ia pisica în zona de tratament pentru a insera un IV. Pisica ta va fi apoi returnată la tine și când sunteți gata, medicul veterinar va da o injecție care va opri bătăile inimii și respirația și pisica voastră va aluneca pașnic. După aceea, medicul veterinar vă va întreba dacă doriți să petreceți ceva timp cu corpul. Mulți oameni sunt confuzi sau chiar supărați că ochii nu se închid sau dacă există câteva mișcări ulterioare după moarte - acest lucru este normal.

Unii oameni aleg să aibă un medic veterinar vin la casa lor, astfel încât pisica lor să poată muri în împrejurimile familiare.

Manipularea rămășițelor

O altă problemă pe care ar trebui să vă gândiți la mult timp înainte de momentul să fie ceea ce veți dori să faceți cu corpul pisicii dvs.

Dacă doriți să o îngropați pe proprietatea dvs., trebuie să verificați legile din zona dvs., deoarece acest lucru este ilegal în multe locuri. Unele orașe au cimitire PET și puteți obține informații despre costuri și servicii oferite astfel încât să puteți lua o decizie cu privire la acest lucru.

Unii oameni preferă să aibă corpul incinerat și s-au întors la ei. Multe companii vând urne frumoase care sunt făcute în mod special pentru a stoca cenușă de companie.

Unii pot face o donație unei caritate animale în numele pisicii lor, astfel încât un animal care este încă pe pământ poate beneficia.

Există, de asemenea, "cimitire virtuale" pe web, cum ar fi RainbowsBridge.com că unii oameni găsesc mângâiere.

Ia-ți timp pentru tine

Odată ce pisica ta este moartă și ai făcut-o cu trupul, este important să ai grijă de tine.

Dacă prietenii dvs. nu înțeleg relația pe care ați avut-o, poate doriți să găsiți o linie de chat în care puteți comunica cu oamenii care înțeleg. Site-ul Bridge Rainbows are unul și puteți găsi pe alții pe internet. Poate doriți să faceți o "carte de memorie" și să puneți imagini, poezii, rugăciuni, cărți și alte memento-uri în ea, astfel încât să aveți întotdeauna să vă amintiți de data asta. Nu există reguli pentru a face una, cu excepția faptului că ar trebui să aibă sens pentru dvs.

Punerea împreună a unei cărți de memorie poate fi foarte vindecătoare. Unii oameni pot alege, în schimb, să obțină o lumânare inspirată care este vândută în acest scop și să aibă o rugăciune specială sau un serviciu "la revedere". Orice ritual care vă ajută să fie unul bun.

Există, de asemenea, multe cărți despre care se ocupă de durerea de companie că puteți citi și obține confort și idei de la. Nimeni nu vrea să-și ia rămas bun de la un iubit de blană, dar există o mare pace în știind că atunci când a venit timpul, ați reușit să faceți cel mai iubitor lucru.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Știind când să renunți la pisica ta