Cum să știți când este "timpul" pentru a eutaniza un animal de companie (pus la culcare)

un pug senior pe o canapea

Iată câteva întrebări care trebuie luate în considerare la evaluarea calității vieții pentru animalul dvs. de companie. O regulă generală de degetul mare este atunci când "Zilele rele depășesc zilele bune", dar acest lucru poate fi dificil de evaluat. Familiarizarea cu aceste orientări va ajuta proprietarii de animale de companie să determine cel mai bun mod de acțiune pentru o bolnavă terminală, geriatric, sau pentru animale de companie rănite. Cand eutanasie deveniți unul dintre răspunsuri?

  • Animalul dvs. se bucură de Activități că el a obișnuit? Este mâncarea, mersul pe jos și jocul ca ceea ce ar fi potrivit pentru vârsta și capacitatea ei? Animalul dvs. este interesat când plecați sau veniți acasă?
  • Este animalul tău capabil să mănânce și bea normal, și consumul de cantități regulate? Dacă animalul dvs. de companie trebuie să fie asistat, este animalul dvs. de companie care obține lichid și nutriție adecvată?
  • Este animalul dvs. de companie capabil să urineze și să defecate ok? Este animalul dvs. de companie încă housebroken sau având mai multe accidente? Animalele de companie care sunt housebroken, dar nu sunt în măsură să mențină igiena vor fi adesea distruse - ei știu că este "greșit", dar nu sunt în măsură să controleze comportamentul. De asemenea, problemele de sănătate pot apărea din pielea și blănurile murdare (infecții, ulcerații).
  • Este animalul dvs. de companie în durere de multe ori? Este durerea controlată corespunzător cu medicament?
  • Este partea dvs. de companie a familiei sau numai în cea mai mare parte a timpului? Efectuarea comportamentelor legate de îmbătrânire a animalelor sau a bolilor întemeiate membrii familiei?
  • PET dvs. de companie devine stresat sau frică când este lăsat singur, presupunând că aceasta nu a fost o problemă înainte?
  • PET dvs. continuă să vă recunoască?
  • PET dvs. pare să se bucure de interacțiunea cu alte animale de companie și cu membrii familiei?

Bacsis

  • Gândul de a pierde un animal de companie iubit este foarte greu. Efectuarea deciziei de a-ți eutanva animalul de companie și de a-ți omorî greutatea care poate fi dureroasă din punct de vedere emoțional. Nu trebuie să mergeți singur. Discutați-vă sentimentele cu membrii familiei, prietenii și medicul veterinar. Caută în mod activ un grup de sprijin sau să vorbească cu un consilier profesionist care să vă ajute să navigați pe orice sentimente de pierderi și jale.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să știți când este "timpul" pentru a eutaniza un animal de companie (pus la culcare)