Convertiți vârsta pisicii dvs. În anii umani

6,5 săptămâni Kitten vechi este alertă și activă

Când obținem un pisoi, ne îndrăgostim de ei în vârsta adultă și în vârstă superioară. De-a lungul timpului, proprietarii de animale de companie învață cum să aibă grijă de pisicile noastre de la început până la sfârșit, înțelegând insulele și outs of spaying și sterilizare, scăldat și vaccinuri și gestionarea greutății și preferințele alimentare. Învățăm rapid că există diferite etape de dezvoltare care trăiește pisicile, cerându-ne să le îngrijim în moduri noi. Din fericire, avem capacitatea de a înțelege dezvoltarea pisicilor noastre mai ușor atunci când avem o idee generală despre vârsta lor în anii umani.

Convertiți vârsta pisicii dvs. în anii umani

Există mai multe metode care permit proprietarilor de pisici să-și convertească vârsta animalelor de companie, iar următorul proces utilizează medii. Cu alte cuvinte, dezvoltarea de dezvoltare de la pisica la cat. niste Pisicile pură, ca Maine Coon, mature mult mai lent decât altele și nu ajunge la o dezvoltare completă timp de trei sau patru ani. Ca și oamenii, pisicile în legătură cu genetică, dietă, exercițiu, îngrijire la domiciliu și Îngrijirea veterinară. De exemplu, un pisoi poate fi de șase sau șapte săptămâni, dar par a fi mult mai avansat fizic peste un copil uman de aceeași vârstă.

Indiferent de mediile de diagramă, merită să obțineți o idee despre cât de veche pisica ta iubită este cu adevărat în anii umani:

  1. În primul rând, permiteți 15 ani umani pentru primul an al vieții pisicii tale.
  2. Apoi, adăugați 9 ani pentru al doilea an. De exemplu, o pisică de 2 ani va fi de aproximativ 24 de ani umani.
  3. Apoi, adăugați 4 ani umani pentru fiecare an succesiv al vieții pisicii tale.
  4. În cele din urmă, consultați însoțitoare graficul de vârstă-vârstă-la-uman Pentru a vă verifica dublu calculul.

Controlați procesul de îmbătrânire a animalelor de companie

La calcularea vârstei pisicii dvs. în anii umani, este important să recunoaștem că diferiți factori pot afecta vârsta comparativă a pisicii la cea a unui om. Aceasta poate include variabile, cum ar fi ereditatea, dieta, mediul și îngrijirea fizică și medicală. În timp ce este probabil că nu aveți niciun cuvânt cu privire la ereditate, aveți opțiuni pentru controlul altor factori care au un efect asupra dvs Procesul de îmbătrânire a pisicii. De exemplu, dacă aveți o pisică senior, le puteți furniza nevoi speciale prin efectuarea zilnică a unui păr fizic, periajului săptămânal și alimentându-le alimentația adecvată.

Dacă, totuși, aveți un pisoi, puteți acorda atenție etapelor cheie de dezvoltare în primele opt săptămâni. În prima săptămână, veți dori să înțelegeți că pisoiul dvs. se va naște cu ochii închiși și urechile pliate, iar greutatea va fi undeva între 90 și 100 de grame. În jurul zilei trei, vă puteți aștepta ca cordonul ombilical să cadă. După șapte zile, greutatea ar trebui să se dubleze. Asigurați-vă că în săptămâna a doi ochi ai pisicilor dvs. sunt deschise și dinții de copii încep să se formeze. În cea de-a treia săptămână, urechile au fost îndreptate și câțiva pisoi vor începe să exploreze mediul. În săptămâna a patra, vă puteți aștepta la mai mulți dinți și o auzire mai bună. În săptămânile de la cinci la opt, vă puteți aștepta ca pisoiul să vadă pe deplin, să încercați să mâncați alimente solide și o schimbare a culorii și activității ochilor. În acest timp, trebuie să vă pregătiți pentru prima vaccinare a pisicilor.

Pisicile de toate vârstele ar trebui monitorizate îndeaproape atunci când vine vorba de lucruri cum ar fi dezvoltarea, alimentele și vaccinările.

Indicatori de vârstă

Determinarea vârstei pisicii dvs. de obicei nu este o problemă dacă ați avut pisoiul de la naștere. Cu toate acestea, dacă ați avut o pisică de salvare sau o rătăcire, este posibil să fiți sigur. Primul lucru pe care îl puteți face este să priviți dinții. De exemplu, dacă vedeți dinții bebelușului care apare, este probabil un pisoi. Dacă, totuși, observați că colorarea de la tartar, este probabil ca pisica ta să fie o pisică adultă sau senior.

De asemenea, puteți căuta semne suplimentare de maturitate sexuală. Dacă o pisică masculină pulverizează urina sau arată testiculele, este probabil în jur de 5 luni și experimentează pubertatea. Pisicile de sex feminin în jurul acestei epoci vor trece prin căldură, pe care o veți putea vedea și veți auzi. Căutați alte semne cum ar fi dezvoltarea stratului și a ochilor.

Cât timp poate trăi pisica

Până la șase luni, animalul dvs. de companie este considerat un pisoi. Apoi, merge de la Kitten la Junior până la doi ani. În jur de trei până la șase, pisica dvs. intră în primii săi de dezvoltare, înainte de a se deplasa în stadiul matur al vieții, în jur de șapte până la 10 ani. Când pisica ta atinge în cele din urmă vârsta sa senior (11 până la 14 ani), îngrijirea începe să se schimbe mai dramatic. De fapt, viața pisicii tale începe să se schimbe și mai mult în timpul etapei geriatrice, când ajunge la o vârstă de 15 ani și mai mult.

Pisica ta poate trăi mult timp, în funcție de stilul de viață. Luați în considerare dacă pisica dvs. este o pisică interioară sau în aer liber, de exemplu. Unele pisici sălbatice trăiesc timp de patru până la cinci ani, în timp ce multe pisici interioare trăiesc timp de 13 până la 17 ani. În ciuda acestui fapt, nu este neobișnuit ca o pisică interioară să trăiască până la o perioadă lungă de 20 de ani. Dacă pisica dvs. este supraponderală, cu toate acestea, este probabil să trăiască între 12 și 15 ani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Convertiți vârsta pisicii dvs. În anii umani