5 Povestiri adorabile de adopție a pisicilor

Pisica cuddling proprietar

Deoarece fiecare proprietar de pisică știe, adoptarea unui nou prieten blană este o experiență specială și de neuitat. Deși accidentele, introducerea dură cu alte animale de companie și confuzia pot apărea uneori odată ce aduceți noua dvs. casă de pisică, totul merită în cele din urmă.

Dacă intenționați să adoptați sau să salvați o pisică, pregătiți-vă să fiți inspirați (și poate să plângi a un pic) de modul în care o mână de pisici norocoși și-au găsit blănurile.

Aveți propria poveste de adopție a pisicilor pe care ați dori să le împărtășiți cu animalele de molid? Trimiteți-vă povestea și o fotografie a pisicii dvs Contact @ thespruce.COM și scrie "poveste de adopție a pisicilor" în linia de subiect.

01 din 05

Legat pentru viață

Numele: Clementine și sărat

Vârstă: 8 luni

Rasă: Shorthair (gri tuxedos)

Adoptarea

O lume a proprietarului pisicilor a fost flipped când a văzut Clementine și sărat pe pagina Instagram a pisicii de la Bushwick Street.

"Organizația practică TNR (capcana, neutru, întoarcere) în Bushwick și ajută salvatorii independenți să găsească case pentru rescuees. Pisicile noastre - o pereche super-legată - au fost găsite pe plaja de departe Rockaway când erau doar câteva săptămâni. Ei (și restul așternutului lor) erau destul de bolnavi, așa că au avut un timp greu adoptat. Am mers să ne întâlnim în martie și au fost dulci ca fiind și atât de atașați unul de celălalt, așa că le-am adus acasă doar câteva zile mai târziu."

Luând în Clementine și sărat acasă

"Pentru primele 24 de ore, pisoii s-au ascuns într-un decalaj de patru inci sub vasul nostru de baie. Le-am verifica în fiecare oră pentru a vă asigura că sunt în regulă, dar era clar că nu erau gata să fie sociali. În ziua a doua, când am mers să le verificăm, am realizat că un singur pisoi era sub chiuvetă și nu era nici un semn de sora ei. În cele din urmă, am realizat că vanitatea noastră de baie are o gaură super-mică în jurul valorii de unde iese din conducta de chiuvetă și într-un fel, pisica a reușit să urce acolo și în sertarul de vanitate. Când a ieșit în cele din urmă, am atins partea de jos a vanității cu bandă de duct pentru a vă asigura că nu se va întoarce niciodată acolo!"

- Chelsea S., Brooklyn, NY

Continuați la 2 din 5 de mai jos.
  • 02 din 05

    Te aleg

    Nume: Taz

    Vârstă: 11 ani

    Rasă: Distribuitorul interne

    Adoptarea

    Brittany C. a găsit-o pe Taz după ce sa îndepărtat de acasă, și sa asigurat că știa că ea a ales-o să fie mama lui de pisică.

    "L-am găsit după ce se rătăcit de la gunoiul său. Am căutat peste tot pentru mama sau semnele altor pisici și nu au fost nimeni. M-am hotărât să-l duc după ce mi-a urcat pe picior și m-am așezat pe umărul meu. Ma ales și nu am putut spune nu."

    Luând Taz Home

    "După ce l-am adus acasă, l-am lăsat să-și piardă în camera mea pentru a obține acqutită cu noile sale împrejurimi. De îndată ce a atins covorul, el sa apropiat în cercuri ca diavolul tasmanian de la "alergătorul de drumuri."El a primit imediat numele Taz."

    - Brittany C., Oklahoma

    Continuați până la 3 din 5 de mai jos.
  • 03 din 05

    Dragoste la prima vedere

    Nume: Luna

    Vârstă: 5 1/2 ani

    Rasă: Tabby / Siamese Mix

    Adoptarea

    În momentul în care Laura G la văzut pe Luna, știa că este cea.

    "A fost săptămâna anterioară Crăciunului și, deși am ajuns la societatea umană la aproximativ 15 minute după ce au fost deschise, a fost deja o așteptare de trei ore! Și dacă ai plecat, ți-ai pierdut locul în linie, așa că am rămas. Luna sau Sophia ca nume original a fost, a fost de fapt ultima pisică pe care am privit-o. La societatea umană, pentru că au atât de multe pisici, poți să te uiți doar la trei. Primele două nu au fost un meci bun, dar apoi l-am văzut pe Luna și am știut că era un meci făcut în Kitty Heaven."

    Luând Luna Home

    "În prima zi l-am adus pe Luna acasă, nu a plâns deloc la domiciliu acasă sau odată ce am ajuns acasă. Era foarte curioasă și a vrut să exploreze. De când am avut deja un Kitty acasă, am încercat să-l țin pe Luna izolat în dormitor, dar avea alte idei! De îndată ce soțul meu a deschis ușa dormitorului, ea a plecat! Ea a mers chiar până la Ciara, cealaltă pisică și nasul a sărutat-o. Au fost niște șuierătoare și în primele câteva ore, dar până la sfârșitul zilei erau surori de pisici."

    - Laura G., Milwaukee, Wisconsin

    Continuați până la 4 din 5 de mai jos.
  • 04 din 05

    Ea a trecut testul

    Nume: Ducesă

    Vârstă: 10 ani

    Rasă: Tortoiseshell

    Adoptarea

    Torr c. știa că era în prezența redevenței când a găsit ducesa.

    "Centrul de adopție a avut o serie de pisici care au fost salvate de la un laborator și utilizate pentru testarea animalelor. Ducesa sau Abbey, așa cum a fost chemat la acea vreme, a venit drept în sus și a pus labele pe pahar la mine. Acest lucru sa întâmplat așa cum mi sa spus că a fost stagnă și a împlinit oameni care le-au blocat mâinile în cușcă. I-am cerut ca cusca să fie deschisă și ea a venit direct la mine. I-am dat animalele de companie și o cuddle. Era clar că ea era cea, și că ma luat."

    Luând ducesa acasă

    "A plâns toată călătoria acasă, dar apoi a intrat în casă, ea a început să se întoarcă și la sauntru din cameră, având un sniff bun. Era foarte intrigată de scări și a primit-o pe jumătate de primă jumătate de câțiva pași înainte de a-și mișca jumătatea de jos. Era atât de mulțumită când a ajuns la vârf. Prima jucărie pe care i-am dat-o era un băț care avea pene și un clopot. Ea iubește să-l alunge și să o poarte despre casă. A fost grozav, altul decât faptul că atunci când ea a luat-o să-l jignească lângă capul tău în mijlocul nopții. A învățat foarte repede că a fost o modalitate bună de a atrage atenția. Doi ani mai târziu și este încă jucăria ei preferată."

    - Torr C., Belfast, Irlanda de Nord

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Perechea perfectă

    Nume: Frasier (Fazie) și Niles

    Vârstă: 2 1/2 ani

    Rasă: Distribuitorul interne

    Adoptarea

    Jess K. și soțul ei și-a găsit meciul perfect.

    "Soțul meu și cu mine am intrat să batăm un Wee (unde mi-am luat pisicile din copilărie) pentru o pereche de pisici de sex masculin din același gunoi. Am ales numele lor în prealabil - Frasier și Niles - așa că am știut că ne-am dorit pe frați. În primul rând, am intrat în camera de pisoi nou-născuză și am jucat cu acei băieți acei mici, apoi am realizat că nu aveam suficient timp acasă în timpul săptămânii pentru a ridica pisoii pentru copii. Apoi am intrat în camera de pisoi mai veche (vârsta de 3 luni), iar Frasier și Niles au fost chiar acolo căutând grumpy și singuratic. Ne-au spus că cei doi erau frații din același gunoi, și cel mai bine, Frazierul arăta la fel ca pisica soțului meu și Niles arătau la fel ca a mea. Am plecat cu ei în acea zi!"

    Luând Home Frasier și Niles

    "Se pare că Frasier a fost o fată, (credeți că vor ști că la adăpost, dar cred că au fost foarte dornici să-i împrăștie pe jos de pe noi), așa că am re-numit Fazie, cu excepția cazului în care ea este în dificultate, atunci ea este frasier. Fazie a ieșit imediat din transportatorul de pisici și în un colț din apartament nu am putut intra în: printr-o fisură între dulapul de bucătărie și contorul și în spatele aragazului. Am deschis o cutie de mâncare și am pus-o în fața unui ventilator pentru a sufla mirosul în spațiul de crawl. A venit ea și am urcat cu crawless spațiace ca ea și fratele ei au mers în oraș pe niște "Gibleți mixte."Nici un somn în acea noapte: pisicile au continuat sărind pe pat, s-au prăbușit reciproc, apoi se scurge. Ei erau cei mai buni prieteni de la Get-Go, și în această zi. Ei au niște cuddle epice pe care nu suntem întotdeauna invitați."

    -Jess K., Manhattan, New York

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Povestiri adorabile de adopție a pisicilor