Cum se pregătește pentru un nou pisoi

Pisoi odihnindu-se pe jucăria de pisică

Pisicile sunt adorabile și jucăuș, dar sunt, de asemenea, indivizi unici care au personalități, nevoi și comportamente ale lor. Înainte de a primi A Kitten nou (sau Kittens) În casa ta, va trebui să vă pregătiți casa pentru un curios critter cu abilitatea de a urca, salt și zgârieturi. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă oferiți pisicul cu jucării adecvate, așternut, cutia de gunoi și alimente.

Daca esti Adoptarea unui pisoi De la un centru de salvare, există o șansă bună a fost noul dvs. animal de companie a fost separat de mama sa. Când este cazul, în timp ce pisoiul dvs. poate fi Socializat, ea a avut puține șanse să învețe abilitățile pe care le are nevoie. În plus, majoritatea pisoilor sunt adoptați la doar opt la 10 săptămâni de vârstă - ceea ce înseamnă că animalul dvs. de companie este într-adevăr doar un copil cu puțin sau deloc cunoaștere de risc sau pericol.

Ca proprietar de pisoi nou, responsabilitatea dvs. include verificarea casei dvs. pentru potențiale pericole și oferind opțiuni adecvate și sigure pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, va trebui să stabiliți linii directoare pentru comportamentul pisicilor și să le lipiți.

Pisoi-dovada casa ta

Puneți pe niște haine vechi confortabile și obțineți-vă în jos pe podea și puneți-vă cele mai bune personaje de pisoi. Puteți chiar să vă așezați pe spate. Acum, uitați-vă - probabil că veți vedea zeci de atracții tentante, multe dintre ele periculoase pentru pisoii mici.

Prima dvs. prioritate va fi la Îndepărtați pericolele grave de la atingerea pisoiului dvs. Printre cele mai dificile pentru a gestiona sunt firele și ieșirile electrice, dintre care multe sunt la nivelul solului. Pisicile și pisicile sunt atrase de firele libere, astfel încât să ia în considerare firele de fixare la panouri de bază sau la partea inferioară a tabelelor sau a birourilor. Alte pericole includ deschideri de dimensiuni de pisici în plăci de podea și scaune de balansare sau gliders care pot zdrobi un pisoi nedorit.

Dacă ați avut vreodată să setați capcane pentru furnici sau alte dăunători, acum este momentul să vă asigurați că aceste capcane sunt eliminate în siguranță. Va dori, de asemenea, să verificați pentru a vă asigura că obiectele inculpabile sau prețioase sunt deasupra atingerii unei pisici de sărituri, alpinism.

Lista de cumpărături pentru un nou pisoi

Pisicile nu au nevoie de o mare afacere. Mulți sunt încântați să doarmă pe pat sau pe canapea (dacă ați decis să permiteți acest lucru) și să jucați cu un șir simplu. Cu toate acestea, veți dori să faceți câteva achiziții.

Magazin Colecția de îngrijire a animalelor de molid

Necesitățile de bază

Cel puțin, pisoiul tău va avea nevoie de acestea necesități de bază: mâncare, un loc de dormit, un post de zgâriere sau un tampon și o cutie de gunoi și așternut. Desigur, nu veți putea trece câteva jucării. Ei vor face ca experiența de la domiciliu să fie puțin mai ușoară pe noua dvs. adăugare, mai ales că el va fi izolat de orice alte pisici În primele câteva zile. Creați o listă de cumpărături pentru tot ce veți avea nevoie.

Opțiuni de lenjerie de pat

Deși pisoiul dvs. nou poate fi perfect confortabil într-o cutie de carton, căptușită cu prosoape curate, moi sau o pătură mică, luați în considerare să-i dați un pat real, la fel ca băieții mari. Cele mai bune pariuri sunt paturile care sunt complet lavabile, fie au o acoperire lavabilă și / sau înlocuibilă. Nu cheltuiți o mulțime de bani, totuși: există o șansă excelentă ca pisoiul tău să treacă patul pe care l-ai pregătit pentru capătul patului tău, un loc pe canapea sau orice colț însorit al casei tale.

Mâncare pentru pisoi pentru pisoi

Primul an al vieții unei pisici stabilește ritmul pentru dezvoltarea sa viitoare, sănătatea și bunăstarea. Este esențial să mănânce a Alimente de calitate dezvoltate pentru pisoi.

Deocamdată, dacă știți marca, dați-i aceleași alimente că mânca la crescători, favorizează acasă, sau adăpost, pentru a evita Tummy Upsets de la schimbări bruște. Utilizați un castron mic, astfel încât să poată ajunge în interior (multe boluri de pisică sunt destinate adulților mai mari). Este foarte important, de asemenea, pentru a vă oferi pisoiul cu o mulțime de apă curată și proaspătă. Schimbați apa în fiecare zi și luați în considerare investiția într-o "fântână de pisică redusă care recirculează apa și este adesea mai atractivă pentru pisici decât un castron simplu.

Jucării interactive

Veți petrece mult timp în primele săptămâni de legare cu noul dvs. pisoi, stabilind o relație strânsă care va dura o viață. Una dintre cele mai bune modalități de a începe această legătură este jucând cu un pisoi cu o jucărie interactivă. Puteți achiziționa articole low-cost sau scumpe la magazinul de animale de companie, dar nu uitați un alt joc preferat este "Fetch" cu o bucată de hârtie. Alte jucării de pisici distractive includ șir, fire și fete. Fiți atenți, cu toate acestea: pene, șir și alte distracții "jucării" pot deveni pericole de sufocare dacă se detașează de jucării.

Zgârierea posturilor

Nimeni care iubește pisicile nu ar lua în considerare vreodată Declară prietenul lor felin. Ca rezultat, noul dvs. animal de companie va avea gheare care au nevoie de exerciții fizice. Unii pisoi vor dori să tragă la covor sau pe pereți - pentru a evita deteriorarea casei dvs., veți dori să vă oferiți pisicul cu un post de zgâriere. Un "zgâriet de pornire" favorit printre aficionadosul felinar este scratcherul alpin cosmic, un carton ieftin, de lungă durată înclinat cu o suprafață de zgâriere din carton ondulat.

Cutia de gunoi și așternutul

Există multe cutii de gunoi de pe piață, dar asigurați-vă că cel pe care îl alegeți este suficient de superficial pentru intrarea ușoară și ieșire pentru micul tău tip. Mulți oameni folosesc o cutie de depozitare din plastic de dimensiuni adecvate, pentru început. Dacă adoptați un pisoi de salvare, întrebați părinții adoptivi pentru sfaturi despre cel mai bun gunoi de utilizat. Rețineți că unii pisoi vor avea nevoie de timp pentru a se adapta la cutia de gunoi, astfel încât să doriți, de asemenea, să cumpărați câteva plăcuțe loc în jurul casetei În caz de accidente.

Pregătiți-vă pentru noul dvs. animal de companie

Dacă nu ați deținut niciodată un pisoi, va trebui să vă pregătiți un pic pentru proprietatea animalelor de companie. Spre deosebire de alte animale de companie (de exemplu, pești și șoareci), pisoii au nevoie de atenție, însoțită și îngrijire. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă întoarceți casa spre animalul dvs. de companie. De fapt, la fel ca ființele umane, pisoii și pisicile se dezvoltă în situații în care regulile și așteptările sunt clare. Avand in vedere:

  • Asigurați-vă că tu și alți membri ai familiei au timp să-ți petreci cu noul animal de companie.
  • Sunt de acord ca o familie cu privire la regulile pe care le veți stabili pentru pisoi. Fie ca ea să doarmă pe mobilier? Despre ce regulă sărind pe contoare și tabele?
  • Unde va petrece pisicul tău noaptea? Poate doriți să o păstrați într-o singură locație pentru primele câteva săptămâni, deoarece este ușor să "pierdeți" un pisoi care decide să se ascundă.
  • Cine este responsabil pentru îngrijirea pisicilor? De la hrănirea la curățarea gunoiului la îngrijire și Vet Îngrijire, Pisicile necesită timp, energie și muncă. Cine este responsabil pentru care aspectul de îngrijire a pisicilor? Asigurați-vă că sunteți toți pe aceeași pagină!
Cum să vă dovedească pisica acasă
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se pregătește pentru un nou pisoi