Femeia a cumpărat pug un tuxedo cu bani guvernamentali furați

O femeie Arkansas a petrecut ani de fură bani din județul pentru care a lucrat și a cumpărat-o PUG un costum frumos cu fondurile.

În știri ciudate, o femeie merge la închisoare pentru o fraudă foarte finală.

Kristi Lyn Goss, o femeie de 44 de ani din Arkansas, lucra pentru județul Garland ca asistent administrativ al unui judecător.

Goss și-a început să cheltuiască sindromul în 2012 și a continuat până în 2016.

Cronologia evenimentelor

Judecătorul Județean Rick Davis a spus că Goss a fost un angajat pe care l-a "moștenit."El a spus că Goss a lucrat pentru județ din 2004 și că îndatoririle sale au inclus ordinea și achiziționarea de echipamente tehnice pentru județ și plata diferitelor facturi.

A folosit numărul cărții de credit județene, dar cartea fizică a fost ținută de supraveghetorul ei imediat. A obținut numărul cardului de credit la sfârșitul anului 2011.

Femeia a cumpărat PUG un tuxedo cu bani guvernamentali furați
Kristi Lyn Goss. Imagine: KATV

Cathy Gaylene Tankersley face conturi plătibile pentru județ. A început să devină suspicioasă după repetarea incidentelor în care Goss s-ar grăbi să pretindă că va fi "din trecut."Cererile nu au fost de echilibrare cu facturile prezentate, iar Goss a avut întotdeauna scuze pentru acest lucru.

Apoi, Garland County Comptroller Susan Ashmore a observat că Goss nu mai plătește facturile județene la timp și că a existat un echilibru remarcabil pe cardul de credit.

LEGATE DE: Institutul de Fashion de Tehnologie aduce moda de câine în curriculum-ul lor

O privire mai atentă la taxele de card de credit, Ashmore a început să observe o mulțime de discrepanțe și a notificat judecătorul.

Când Davis a descoperit discrepanțele, el a vorbit imediat la Goss și notifică diverse autorități, inclusiv compania de card, auditul legislativ de stat, șeriful și mai mulți avocați.

Achizițiile frauduloase

Auditorii au descoperit 3.722 de taxe la card între decembrie 2011 și mai 2016.

Suma exactă a taxelor personale suspectate a însumat 162.598 dolari, iar unele dintre achiziții sunt incredibil de remarcabile, inclusiv:

  • Un set de perne de 89 $
  • O brățară de 130 $
  • $ 1.000 în bilete la jocul de fotbal ARKANSAS Razorbacks
  • 4.400 de dolari cheltuiți pe facturile sale electrice
  • 4.900 de dolari cheltuite pe facturile de telefonie mobilă

Ea a plătit, de asemenea, pentru factura de apă, plățile de mașini, taxele imobiliare personale, cardurile de cadouri hoteliere și asigurarea pentru animale de companie utilizând cardul de credit.

Incredibil, Goss nu părea să se gândească la ea suficient pentru a determina că poate achiziționarea unui câine Tuxedo pe Amazon ar arunca steaguri roșii pentru auditori. Ei bine, a făcut-o.

În timp ce suntem cinstiți aici pentru un minut, câinele Tuxedo a fost destul de fabulos.

Femeia a cumpărat PUG un tuxedo cu bani guvernamentali furați
Imagine: Buzz60 / YouTube

După aceea

Goss a părăsit poziția ei în mai 2016 și a fost concediat oficial luna următoare. În iulie, poliția de stat Arkansas a început să investigheze acuzațiile frauduloase.

Ea a fost arestată în luna octombrie a acelui an, mai târziu a fost lansată pe o legătură de 50.000 de dolari.

Goss este acuzat de șase numărătoare de fraudă pentru abuzul de card de credit. Goss ar fi trebuit să stabilească procesul pe 13 septembriea, dar a pledat vinovat de crimele din 11 septembriea.

Ea va fi condamnată pe Nov. 22. Ar putea servi între 3 și 20 de ani pentru fiecare număr. Există două numere de achiziții care depășesc 25.000 de dolari, fiecare pedepsită cu până la 20 de ani. Există, de asemenea, patru număr de achiziții care depășesc 5.000 de dolari, fiecare pedepsită cu până la 10 ani.

O ordine GAG ​​a fost pusă în vigoare în 2016 și va rămâne activă până când ea este condamnată în noiembrie.

În prezent, este necunoscut ce va deveni din pugul elegant.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune haine pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia a cumpărat pug un tuxedo cu bani guvernamentali furați