7 Beneficiile sănătății de a deține o pisică

pisica mai mare foarte agitat

Acesta este un subiect foarte interesant pentru a vorbi despre! Mai ales, dacă vă gândiți să obțineți o pisică și sunteți confuzi dacă va fi o decizie bună sau nu, ghiciți ce? Acest articol are răspunsuri pentru întrebările dvs.

Știați că există beneficii reale pentru oameni care au pisici? Sună interesant, corect?

Pisicile sunt minunate, ele sunt un animal de companie grozav și pot fi și răi uneori cu comportamentul lor. Dar adevărul este că există beneficii uimitoare pentru sănătate pentru ființele umane de a avea o pisică. În acest articol, vom aborda unele dintre aceste beneficii în detaliu.

Anxietate și stres

Primul este comun și toată lumea știe despre asta. O pisică vă poate reduce stresul sau anxietatea. Pisicile sunt liniștitoare și toate studiile din când în când au demonstrat că, dacă animați o pisică, vă veți confrunta cu mai puțin stres sau anxietate în viața de zi cu zi.

Chiar dacă vă confruntați cu acestea, pisica voastră vă va ajuta să vă relaxați. Există câteva centre de relaxare din întreaga lume, unde puteți petrece o pisică pentru câteva ore pentru a scăpa de anxietate. Asta e interesant, nu-i așa?

Tensiune arteriala

Știați că pisicile vă pot ajuta să vă reduceți tensiunea arterială? Prezența pisicilor aduce calmul și explicația științifică este destul de mult ca ultimul punct. Rusia a făcut un studiu interesant despre acum 20 de ani.

Ei au pus câțiva proprietari de pisici într-o cameră și le-au cerut să strige în timp ce ascultă muzică tare. Același lucru a fost încercat cu oameni care nu au deținut pisici. Rezultatul a fost complet diferit. Care nu au deținut pisicile au avut o creștere uriașă a tensiunii arteriale în comparație cu părinții pisicilor. Care cu siguranță arată ceva, bine?

Sociabilitate

SmilingCat

Sa constatat că părinții pisicilor pot fi ușor mai sociali decât cei care nu au animale de companie. De asemenea, un studiu (studiu statistic) a arătat că femeile au mai mult interes la bărbații care deține pisica ca părinți de pisici sunt considerați îngrijiri și inteligenți.

Reducerea amprentei de carbon

Ce zici de un beneficiu serios care de fapt contează pentru întreaga lume și nu numai? Aici este! A existat un studiu interesant câțiva ani în urmă și sa constatat că, dacă vă atrageți un câine, vă răniți mediul, deoarece alimentele de câine și jucăriile pot genera eco-amprentă a unei mașini uriașe sau a unei condiții aeriene. Pe de altă parte, dacă vă mângâi o pisică, amprenta de carbon este neglijabilă și nimic de îngrijorat deloc.

FOOT-159287_960_720

Scade riscurile bolilor cardiace

Care este una dintre cele mai frecvente boli de inima? Fără îndoială, că atacatorul de inimă și un studiu de minnesota au arătat că, dacă aveți o pisică, atunci aveți șanse să fie cu cel puțin 30% mai puțin probabil să experimentați un atac de cord sau alte boli de inimă.

Acest lucru ar putea părea ciudat, dar de fapt este adevărat. Chiar și pisicile vă pot ajuta să stați departe de diabetul de tip 2. Pisicile sunt Knwon pentru a avea abilitățile lor unice de a vă ajuta să stați departe de aceste daune.

Un mare tovarăș

Awesome Cat de dormit (1)

Hai sa recunoastem. Oamenii nu sunt de fapt unul dintre cei mai buni tovarăși din jur. Dacă chiar vrei să-ți petreci timpul cu un mare partener, atunci o pisică ar putea fi animalul pentru tine.

Pisicile sunt marii tovarăși din mai multe motive. Da, un câine va aduce anumite beneficii, dar o pisică este întotdeauna mai distractivă. Ei sunt mai jucaui, sunt blana si sunt distractivi sa fie in jur. Ce altceva vrei de la un tovarăș?

Mare pentru alergie

Curățarea pisicilor

Aproape toate studiile din când în când au constatat că, dacă lăsați copilul dvs. să se joace cu o pisică din primele zile, atunci șansele sunt foarte scăzute încât copilul dvs. se va confrunta cu alergie sau probleme legate de viața sa. Pisicile reflectă enzime pozitive și satisfacția mintală care face ca corpul și mintea copilului să fie mai deschisi, ceea ce duce la mai puține îngrijorări legate de alergie.

Despre autor

Khalid este un iubitor de animale din Bangladesh, Asia. Cu 3 pisici și un raton minunat nu este de mirare de ce iubește scris despre animalele de companie. El conduce un blog numit meowee care vorbește despre pisici, comportamentul, îngrijirea și informațiile conexe. Întreaga intenție a blogului său este de a face pisicile pisicilor un pic mai ușor decât ieri. Site-ul web: http: // meowete.COM /

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Beneficiile sănătății de a deține o pisică