Cum să faci o pisică te iubesc

Cum de a face o pisică dragoste pe care ați prezentat imaginea

Pisicile mele sunt lumea mea și nu-mi pot imagina viața fără ei, mai ales în timpul greu. Probabil vă puteți referi la sentimentul iubirii necondiționate pentru pisica voastră și dorința de a-l sufoca în îmbrățișări și sărutări, dar poate fi greu să spună dacă sau nu această iubire este returnată sau nu.

Deci, cum puteți face o pisică să vă iubească?

În acest articol, vom explora modul în care pisicile noastre ne percep și casa noastră, precum și cum demonstrează devotamentul. Vă vom ajuta să maximizați relația pisică umană și să vă ajutați să vă iubiți pisica dvs. chiar mai mult.

Pentru cei care nu au petrecut mult timp în jurul pisicilor sau se consideră "oameni câini", aceste sfaturi vor ajuta la construirea încrederii și vă vor învăța cunoștințe neprețuite despre pisici.

Majoritatea oamenilor cred că pisicile sunt misterioase și complexe, cu toate acestea, odată ce le apreciați și câștigați încrederea, vă vor fi dedicați pentru totdeauna. Unii vă vor urmări chiar fără sfârșit în jurul casei, în timp ce alții vă pot aduce "cadouri" și vă duș cu cat.

Iată câteva modalități de a face o pisică să te iubească.

Inspirați interacțiunile pozitive și de îngrijire a pisicilor umane.

Cum să faci o pisică te iubește pisica în poală

Pisicile trebuie să se simtă în siguranță și neconstruite. Permiteți pisicii dvs. să dea și să primească afecțiune asupra termenilor săi sau ei.

Ați observat că persoanele care nu displace sau sunt alergice la pisici sunt adesea cele mai atrase pisicile? Este pur și simplu pentru că nu par a fi o amenințare.

Pisicile sunt ființe solitare care le place să fie în control. Luați în considerare "mai puțin este mai puțin" # 8221; abordare, permițându-i să se ocupe de interacțiunile sociale cu tine și cu membrii familiei.

Asigurați-vă pozitivi, consecvenți, și interacțiunea socială a pisicii umane previzibile în orice moment.

Rămâi calm și încrezător, evitați mișcările bruște și evitați orice comportament agresiv.

Tovarășii noștri de feline pot simți anxietatea sau frustrarea și pot alerga și se pot ascunde dacă se simt intimidați. Nu le urmați sau nu le preluați din locul lor de ascundere. Respectați confidențialitatea lor.

  • Evitați să vă uitați la ochii pisicii voastre și venind direct spre el sau ea. În schimb, clipește încet și așteaptă-o să clipească înapoi și să te apropie.
  • Când a salutat, coborâți la nivelul unei pisici, oferiți cu ușurință un deget relaxat pentru a mirosi și permiteți pisicii să-și împingă capul spre tine. Această acțiune imită pisici familiare care se angajează în sniffing nas-nas.
  • În timp ce manipulați, Evitați să vă sprijiniți sau să vă atingeți cât mai mult posibil, să utilizați abordarea laterală și să vă evitați privirea (evită senzația de pisică amenințată). Pisicile preferă, în general, intensitatea scăzută și manipularea cu frecvență ridicată. Respectați dorințele și limbajul corpului.
  • Dacă pisica ta ezită să vină spre tine, aruncați ușor un tratament în apropiere Pentru a le ajuta să vă asocieze prezența cu o interacțiune pozitivă.

Încurajați exprimarea comportamentului natural de pradă.

Cum să faci o pisică dragoste pe care o joci

Angajarea în jocul de pradă poate ajuta la stabilirea unei relații sănătoase.

Inspirați pisica dvs. pentru a-și exercita și a-și exprima comportamentele normale de pradă (tulpină, pâine, captură, recompensă) folosind jocul. Încercați senzor de mișcare și jucării interactive, Nina Ottosson tratați jocurile de puzzle, Snuffle Mats, Da Purr Peller, Turnuri verticale imaginative și castele de carton.

Stimulați hrănirea prin ascunderea alimentelor în diferite locuri. Este mai natural ca pisicile să se scufunde și să mănânce mese mici din mai multe locații, ajutând stimularea mentală și fizică.

Firește, pisicile au tendințe de explorare, furajele, urcarea, vânătoarea și patrularea teritoriilor. Grădini prietenoase pisici, hamuri și plimbări de leșie și carcase portabile sunt toate medii adecvate pentru astfel de comportamente.

Cele mai multe pisici tind să evite spațiile fără limite, care le pot lăsa să se simtă vizibile și vulnerabile. Cu toate acestea, confidențiale, pisicile aventuroase se pot bucura de călătorii în aer liber de drumeții.

Învățați un truc nou.

Pisica ta individuală poate fi instruită pentru a efectua multe trucuri care pot ajuta la reducerea fricii, anxietății și frustrarii. Formarea consolidează, de asemenea, legătura de animale umane. Spre deosebire de câini, pisicile nu vor lua cu bunăvoință la constrângere sau de a mângâia ca o recompensă. Unele pisici sunt conduse de alimente sau motivate de toy și pot fi clocker sau instruiți țintă.

Odată ce vă dați seama de cele mai de dorit tratațe sau stimulente, începeți cu sesiuni scurte care durează câteva minute în fiecare zi. Cercetările recente sugerează că predarea pisicilor Simpla sarcini, cum ar fi acordarea unei labe, ședința sau high-cinci, pot fi o modalitate eficientă de a reduce frustrarea în casele de salvare și pisicile de interior.

De unde știi că pisica ta te iubește?

Cum să faci o pisică te iubesc îmbrățișarea

Pisicile exprimă încrederea în moduri variate și unice, inclusiv vocalizări, comportamente de marcare și gesturi de coadă.

Pisicile sunt unice și demonstrează dragostea în moduri speciale. Iată câteva dintre semne că pisica ta te iubește.

Frecvența feței sau bâzâitul capului

Frecvența feței sau bâzâitul capului pe mâna, capul sau alte părți ale corpului uman transmite o pisică afectivă relaxată. Capul capului exprimă, de asemenea, încrederea, dorința de a interacționa și de a posesia. Când pisica ta se freacă sau se mănâncă cu fața lor, eliberează feromoni prin glande de miros, marcând-ți ca parte a comunității lor și acasă.

Cuvintele feline de afecțiune

Știați că pisicile au una dintre cele mai largi "vocabulare" (diferite forme de vocalizare) a oricărei specii carnivore? Cercetătorii au identificat cel puțin 19 variații diferite ale "Miaow" care diferă în ton, volum, intonație, pitch și situația în care este utilizat.

În timp ce nu suntem siguri exact ce înseamnă vocalizările pisicilor noastre, se pare că unele dintre ele indică prietenie și confort.

  • În general, mieuna sunetele sunt folosite pentru a comunica interacțiuni prietenoase cu alte pisici și oameni.
  • tors este folosită în mod predominant de pisici atunci când se alătură și în alte situații între pisicile în care are loc o interacțiune socială pozitivă. La pisicile adulte, purtringul poate comunica atât fericirea orpain. Dacă pisica dvs. este purtring în timp ce îl mângâi, există o șansă mare că este mulțumit.
  • ciripit este un sunet de salut folosit între pisicile prietenoase și cunoscute atunci când se întâlnesc reciproc după o perioadă de absență. Este, de asemenea, comun când părinții pisicilor intră în casă.

Vorbind cu pisica ta într-o voce moale și liniștitoare se va relaxa și le va ține în largul lor în timp ce observarea zilnică și ascultarea atentă îl vor transforma în cel mai bun prieten al tău.

Limbajul coada

O coadă de felină face mai mult decât să ofere echilibru și să acționeze ca o plimbare. Ca câinii, pisicile își folosesc cozile pentru a-și comunica emoțiile și starea de spirit.

  • Un coada ridicată ținută vertical este folosit ca un salut între pisici și duce adesea la frecare reciprocă (alocbbing). În mod normal, coada verticală deținută este un semn de prietenie și afecțiune.
  • A coada care arată îndoită într-un semn de întrebare exprimă o dispoziție jucăușă,
  • Prietenia este demonstrată de coada în jurul picioarelor și brațelor.

Vizionându-și coada este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă înțelegeți pisica. Cu toate acestea, este de asemenea important să ne amintim să respectați mișcările de coadă alături de întregul limbaj al corpului (ochi, urechi, postură).

Nu fi dezamăgit dacă pisica ta nu este o pisică.

Multe rase cu părul lung și anumite feline de păr semi-lungi se supraîncălzeau atunci când stau pe turele noastre. În loc să fie întristate că pisica ta nu stă în picioare, se simt complimented când el sau ea împărtășește canapeaua cu tine.

Gestionați reacțiile negative prin vizionarea semnelor de limbaj de avertizare timpurie, a sunetelor agresive și a treptului vor contribui la construirea încrederii și dezvoltării unei relații pozitive.

Concluzie

Pe măsură ce relația cu pisica umană evoluează, viața devine mai greu, iar oamenii devin mai izolați, ne întoarcem spre pisicile noastre pentru confort, iar legătura poate deveni mai complicată. Este important să nu vă împovărați pisicile cu emoțiile noastre și să le permitem să fie pisici.

Fiecare pisică și proprietarul său cultivă o limbă distinctivă și o conexiune pe care o înțeleg atât, dar nu este împărtășită de alții.

Prin cunoașterea pisicilor noastre individuale îi place și nu-i place, permițându-le să determine calitatea și cantitatea de interacțiune, poate fi cheia pentru a obține relația perfectă.

  1. Bradshaw, J. (2013, 14 septembrie). Mai mult decât o felină. (N. Om de știință, compilator) Marea Britanie. Recuperat 27 mai 2020
  2. Îngrijire, I. C. (2018, 05 octombrie). CAT de comunicare. Recuperat 25 mai 2020, de la International Cat Care: HTTPS: // iCATCARE.Org / Sfaturi / Cat-Communication /
  3. Îngrijire, I. C. (2019, februarie). Grădinile prietenoase cu pisici. (I. C. Îngrijire, compilator) Marea Britanie. Recuperat 28 mai 2020
  4. Sălile, V. (2011). Bebeluși blănuri sau feline - ne cunoaștem cu adevărat pisicile noastre? Recuperat 22 mai 2020, de la Vicky Halls: http: // vickyhalls.NET / Ghiduri /% 20CAT% 20Winter% 202011% 20% 20% 20Babies% 20OR% 20 Feline.pdf
  5. Sălile, V. (2012). Pisici și oameni - Obținerea relației corecte. Regatul Unit. Recuperat 26 mai 2020

întrebări frecvente

Cum vă legați cu pisica?

Aflați cât mai mult posibil despre pisici ca specie, observați limba corpului și comportamentul lor, apoi interpretați-o pe baza perspectivei feline.

Timpul de socializare și contactul fizic prin joc și exerciții sporește legătura cu animalele umane.

Oferiți-vă spațiului dvs. de ascundere a pisicii și recompenselor alimentare. Încurajați comportamentul pozitiv în orice moment.

Asigurați-vă că există suficiente resurse în cadrul casei dvs. în cantități adecvate și poziționate în diverse locații. Pisicile care se bucură de periajul regulat, lent, blând și contactul pot savura masaj. Masați haina, mângâindu-l de-a lungul fibrelor părului. Masajul consolidează sistemul imunitar, ameliorează stresul, transmite beneficiile psihologice ale atingerii pisicii dvs., îmbunătățește bunăstarea emoțională, iar orele suplimentare pot duce la reducerea durerii musculare, durere și creșterea prieteniei.

Bucurați-vă că pisica voastră trebuie să se familiarizeze cu noi locuri, situații și oameni în termenii lor și în timpul lor.

Pisicile se simt dragoste atunci când le sărutați?

Pisicile sunt sensibile din punct de vedere emoțional; ei simt plăcere, teamă și frustrare ca oamenii. Cel mai probabil ei simt că dragostea prin atingere și, în general, tolerează sărutări pe capul lor, dar nu-i va place să fie sărind pe gură. Pisicile sniff, atingând și mirelui reciproc, dar nu în sensul uman tradițional.

O mulțime de pisici linge proprietarii lor în mod regulat și în funcție de oamenii de știință, explicația probabilă este pisica încercând să transmită ceva proprietarului despre relația lor (cea mai probabilă afecțiune).

Kissing este o modalitate umană de a afișa afecțiunea. Este esențial să nu facem antropomorfiza prin atribuirea trăsăturilor umane și emoțiilor pisicilor noastre - învățarea de a iubi pisica noastră în mod diferit este în mod similar recompensarea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci o pisică te iubesc